Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Maloobchod, prodej: -maso, masné výrobky -uzeniny -salámy -sekaná -paštiky -polévky -aspiky -zabijačka-jitrnice, jelita, tlačenka, škvařené sádlo.

Maloobchod, prodej: -maso, masné výrobky -uzeniny -salámy -sekaná -paštiky -polévky -aspiky -zabijačka-jitrnice, jelita, tlačenka, škvařené sádlo.

Vladimír Trávník provozuje v Mutěnicích vinařství a zaměřuje se na výrobu a prodej různých druhů bílých, růžových a červených vín. V současnosti obděláváme cca 2 ha vinic, jejich stáří se pohybuje v rozmezí 12 až 50 let.  Část hroznů nakupujeme od našich stálých dodavatelů – vinařů. Obhospodařujeme tři vinohradnické trati, a to "Mutěnskou ...

Velkoobchod a maloobchod - nápoje a lihoviny

Zpracování a velkoobchod s bioprodukty - produkty z ekologického kontrolovaného zemědělství se specializací na bio čaje, bio koření, bio kávu a bio cukrovinky. Produkce, zpracování produktů z kontrolovaného ekologického BIO zemědělství. Zastoupení rakouské společnosti Sonnentor.

Vinotéka. Maloobchod, prodej: - sudová vína - lahvová vína. Výroba, lahvování: - vína, víno z vinných hroznů.

SENS - Radek Valenta Exkluzivní, výhradní dovozce, distribuce a prodej léčivé výrobky, kosmetika, přípravky THERMAL: -vhodné pro muže i ženy -vynikající léčivé regenerační a hydratační vlastnosti -přírodní extrakty -vlasová kúra, proti vypadávání vlasů, proti lámání a třepení vlasů, aktivní péče o vlasy, tvoření koutů: -THERMAL REGENERAČNÍ ...

Reklamní agentura STILLUS s.r.o. se zabývá potiskem skleniček, dárkových a reklamních předmětů, textilu a výrobou 3D reklamy. Zajišťujeme také grafické práce - vytváříme loga, obalový design, návrhy časopisů, tiskoviny či brožury, polepy automobilů apod.

Prodáváme vysoce kvalitní extra panenský olivový olej z Kréty. Olivy pochází z našich rodinných olivových hájů. Olej je získán přímo z oliv a pouze mechanickými postupy z prvního lisování za studena. Je jednodruhový z odrůdy Koroneiki a má ochrannou známku původu Sitia Lasithiou Kritis P.D.O. Vyzkoušejte opravdu kvalitní a autentický krétský olej.

Pohřebnictví: -pohřeb do země v Brně a na území ČR -kremační obřad, kněz, řečník -květinové dary k obřadu, tisk stuh -tisk úmrtního oznámení na počkání -smuteční obálky -hudba v obřadních síních -dechová hudba při pohřbech do země -převozy zesnulých po celé ČR -prodej smutečních doplňků.

Internetový obchod a kamenná prodejna zahradnických potřeb a květin. Prodáváme květináče, truhlíky, substráty pro pěstování rostltin, osivo, hnojiva, přípravky na ochranu rostlin.

Výroba, prodej: -cukrářské výrobky -mini zákusky -dorty, zákusky, cukroví -deserty, čajové pečivo.

Primární činností naší společnosti je výroba a prodej ochranných pracovních pomůcek. Dále našim zákazníkům můžeme nabídnout pracovní oděvy a obuv. V našem bohatém sortimentu naleznete ochranu dýchacích cest, hlavy, zraku, rukavice (kožené, kombinované, textilní, zimní, jednorázové), montérky, pracovní kalhoty, kombinézy, mikiny, tričky, ...

Módní obchod s oblečením a módními doplňky - dámské, pánské, dětské oblečení značky Mustang, Tom Tailor, Guess, Cavalli, Met, Replay a další. - bižuterie, pásky, šály, peněženky, kšiltovky - obuv - kabelky.

Návrhy, realizace a prodej osvětlení, svítidel a světelných zdrojů.

Maloobchod s dárky: - české dřevěné hračky - gravírování předmětů - bytové a interiérové dekorace a doplňky - LED světla, doplńky pro dámské tašky a kabelky - krby a krbové vložky - originální BBQ grilovací jehly - potřeby pro vaření těstovin-časovače - pomůcky pro vaření vajec, vejcovary - firemní, patentované, originální dárky - ...

Internetový obchod, eshop, prodej: - plastové sudy, IBC kontejnery, barely - nové i použité .

Mladé vinařství, které vyrábí vína v harmonii s přírodou. Vína mají jedinečnou charakteristickou chuť díky oblasti, kde dozrála - podhůří Bílých Karpat. Vína můžete ochutnat u vinohradu vinařství nebo je možné si je objednat přes e-shop. Prodáváme degustační sety nebo dárková balení vín a také dárkové poukazy na nákup vína.

Na špičkové zabezpečovací prvky pro interiéry a objekty se zaměřuje naše společnost AD Security s.r.o. z Brna. Pořiďte si únikové, trezorové, požární, protipožární a bezpečnostní dveře nebo mříže přímo od českého výrobce. Máme pobočku v Praze, ale poradenství, montážní, servisní a revizní služby provádíme po celé České republice.

Prodej kvalitní dámské a pánské obuvi a kožené galanterie. Chystáte si pořídit nové boty? Potom neváhejte zavítat do naší prodejny obuvi, která se nachází na adrese tř. Masarykova 126, Veselí nad Moravou. Naleznete u nás široký výběr vycházkové, volnočasové, společenské i svatební obuvi. Nabídnout Vám můžeme značky Ara, Caprice, Imac, ...

Květinářství, zahradnictví. Maloobchod, prodej: - květiny - rostliny - zahradnické potřeby.

Zahradnictví. Maloobchod, prodej: - květiny - rostliny - zahradnické potřeby.

Květinářství, zahradnictví. Maloobchod, prodej: - květiny - rostliny - zahradnické potřeby - květinová vazba.

Vinařství Pazderkovi - Ing. Vojtěch Pazderka vyrábí kvalitní přívlastková vína z hroznů pocházejících z vlastních vinic Mikulovské vinařské podoblasti, od suchých po sladká včetně ledových a slámových. V nabídce máme i hroznový mošt. Podnětem pro vznik Vinařství rodu Pazderků se sídlem v Mikulově byla rodová vinařská tradice, sahající až do ...