FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Prodej: -tepelná čerpadla. Velkoobchod, maloobchod: -vína. Zprostředkování obchodu: -reality (byty, pozemky).

Prodej: - chovatelských potřeb - akvaristiky - teraristických potřeb

Řeznictví a uzenářství Pernarecké maso - uzeniny Výrob, maloobchod, prodej: -maso -masné výrobky Služby: -catering

Výroba: -sportovní trofeje -poháry -medaile -upomínkové předměty -diplomy -sošky. Zásilkový prodej. Grafické práce: -reklamní grafika -polepy automobilů -vizitky -internetový obchod -pískování -gravírování plošné -sportovní ceny -ceny pro chovatelské výstavy. -on-line obchod -ceny pro vítěze -luxusní ...

Rostlinná a živočišná výroba, pěstování, chov: - obilí - řepka - kukuřice - krmné plodiny - chov prasat - výroba mléka Jatka Výroba: - masné výrobky - uzeniny

Prodej, e-shop - drogerie - kosmetika - potraviny - nealkoholické nápoje.

Služby: - cukrárna - kavárna Výroba: - dorty - zmrzlinové a mražené dorty

Import, export, prodej, servis - pneumatiky pro pracovní stroje a průmysl.

Internetový obchod, e-shop: - potřeby pro kreativní tvorbu: - malování na textil - šablony - glitry, třpytky

Truhlářské práce z lamina. Výroba a montáž: - kuchyňské linky - nábytek do předsíně - nábytek do dětského pokoje - obývací nábytek - zakázkový nábytek - vestavěné a šatní skříně. Prodej a montáž: - kuchyňské spotřebiče - nábytkové kování - drátěné výsuvy do kuchyně nebo skříně. Řezání a olepování ...

Květinářství: - řezané květiny - dekorace ze sušených květin Floristika.

E-shop - jedlý papír - cukrářské potřeby - doplňky na párty, svíčky, ubrousky talířky, kelímky - koření a kořenící směsi - hračky - šperky - bytový textil - papírenské zboží.

Obchodní zástupce Inter Porsche Auto. Prodej, servis, leasing: -autoklempírna, autolakovna -autokosmetika SONAX -maziva, oleje SHELL -motocykly -doplňky. Pneuservis, autobazar.

Výroba cukrářsků výrobků - dorty na zakázku - minidezerty, svatební koláčky.

Prodej - bytový textil - galanterie - záclony. Služby - opravy a úpravy oděvů - šití bytového textilu.

E-shop: - drogerie - kancelářské potřeby - káva, čaj - plastové a alu nádobí - ochranné pracovní pomůcky

E-shop: - plovoucí podlahy - pvc - dřevěné podlahy - koberce - vinylové podlahy - čistící prostředky - barvy, laky, lepidla, tmely - nářadí - stoly, lavice, židle

Činnost: - pojišťovací služby

Prodej, e-shop: - elektronické cigarety

Květinářství. Prodej - řezané a hrnkové květiny - arnažování - dekorace - dárkové zboží. Realizace zahrad - výsadba a údržba zahrad.