FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Dodávka - korbely se specifickými logy lovecká a rybářská témata, psy, kočky, koně, sport

Služby, ubytování: - penzion - restaurace - prodej chovatelských potřeb - jízdárna

Obchodní zastoupení německého výrobce průmyslových nití a přízí. Vyrábíme nitě na čajové sáčky (pro balicí stroje IMA, Teamac, Maisa, H+S, Teepack, Tecnomeccanica, Fuso, Tsubakimoto Kogyo atd.), vázací provázky pro výrobky masné, uzenářské a řeznické, kabelové příze trhací, výplňové, fixační, značkovací, identifikační (potisk dle VDE), jádrové ...

Prodej, e-shop: - pneumatiky - autobaterie - disky, duše - autokosmetika, oleje Služby: - pneuservis

Výroba, prodej, e-shop: - polštáře, přikrývky z ovčí vlny, dutého vlákna

Kamenná prodejna, velkoobchod, maloobchod: -prodej, servis hudebních nástrojů a příslušenství - klávesové nástroje (keyboardy, piána, klavíry, akordeony a varhany), elektrické, westernové a klasické kytary, ukulele a guilele, zesilovače a reproduktory, kontrabasy, saxofony, trubky, pozouny, klarinety, struny, flétny, popruhy, šperky, trsátka, ...

Výroba, prodej a distribuce mlýnských produktů: - mouka - pšeničná krupice - kroupy

Prodej: - bezpečné ingredience pro potravinářství - nativní a modifikované škroby - funkční směsi, dextriny, maltodextriny - koření, nástřiky a vláknina

Výroba, zpracování: - konfekce textilních výrobků - záclony, závěsy - povlečení - pracovní oděvy

E-shop: - kabelky - peněženky - manikúry - batohy - pásky

Prodej, e-shop: - kojenecké a dětské oblečení

Výroba: - bazény, vodoměrné šachty a jímky z polypropylenu

Prodej: - šátky na nošení dětí

Služby: - pěstování sazenic lesních stromků - zemědělství - výkup, bourání a zpracování zvěřiny

Česká výroba obalů na produkty Používáme materiál: - polypropylen - pěnové materiály - plasty ABS, PSH - folie, papír a lepenka - dřevo, dřevotříska a překližka - kovové materiály.

Maloobchod, prodej, e-shop: -parfumerie -dárkové kazety -kosmetika -make-up, korektor, rtěnka, řasenka objemová i voděodolná, oční stíny, tužka na oči, tužka na rty, lesk na rty, tvářenka, pudr -noční krém, denní krém, oční krém, sérum či odličovací přípravek a tonikum, pleťovou vodu, pleťové mléko -pro ženy přípravky pro mastnou, aknozní ...

Výkup, zpracování, prodej: -zvěřina

Provoz internetového obchodu s nabídkou originálních militarií a předmětů, reprodukcí, suvenýrů a tématických knih spjatých s osvobozením západních a jihozápadních Čech americkou armádou v roce 1945.

Výroba: - sportovní a volnočasová konfekce Prodej: - metrový textil - galanterie

Prodej potravin, nápojů, tabáku a drogistického zboží. Teta.

Pekařství Ladislav Frídel Ruční domácí výroba dle klasických technologických postupů českého pekařství. Pokračování rodinné tradice naších předků. Výrobky jsou dodávány do našich vlastních prodejen a smluvních prodejen.

Eshop s luxusním toaletním papírem, ubrousky a prostírání pro restaurace a hotely.

Výroba plastových obalů pro různá použití.Průmyslové obaly, reklamní tašky, obaly pro mražení potravin, atd.