FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Internetový prodej, e-shop - dětské oblečení a obuv - hračky a dekorace.

Pekařství, pekárna. Výroba, pečení: - Rendlovy trvanlivé tyčinky sypané solí, kmínem, mákem nebo sezamem - pouťové koláče - tvarohové, makové, povidlové zdobené mandlemi a rozinkami - ovocné koláčky - s jahodami, borůvkami, rybízem nebo švestkami. Staré rodinné receptury - Šumava originální produkt.

Prodej šperků z přírodních kamenů, vltavínů.

Výroba, prodej: -přípravky pro výrobu běžného pečiva -přípravky pro výrobu jemného pečiva -přípravky pro výrobu korpusů -celozrnné směsi -přípravek pro výrobu chleba bez kvasu -instantní celozrnná mouka MICO v kvalitě BIO -veškeré suroviny pro pekaře a cukráře -knedlíkové směsi.

Prodáváme, opravujeme a provádíme servis harmonik a akordeonů a jejich příslušenství (řemeny, kufry a batohy).

Rychlé občerstvení- výroba a dovoz chlebíčků, baget a sendvičů.

Jsme internetový obchod prodávající ložní a koupelnový textil.

Internetový obchod, e-shop: - příslušenství pro smyčcové hudební nástroje - hudební nástroje - struny, bodce

Prodej speciálních maziv, olejů a separátorů. Společnost působí na českém, slovenském a polském trhu od roku 1993.

Poskytované služby: - odtahová služba - autoservis: - osobní vozy - přípravy na STK a měření emisí + jejich zajištění - drobné opravy, výměny olejů - pneuservis: - prodej nových pneumatik - osobní vozy a dodávky do 3, 5t - opravy pneumatik - demontáž, montáž a vyvážení ...

E-shop: Výroba ruční dárkové keramiky.

Kurzy: - tvořivé a výtvarné - pro těhotné, maminky a děti - angličtina - maminky a děti E-shop: - látkové pleny - šátky na nošení dětí - ekologické prací a čistící prostředky - kojící polštáře

Výroba: -kancelářské a prezentačních potřeb z PVC -svařování PVC folií vysokofrekvenčním způsobem -výsek do formátu A3 -pořadače -kancelářské a reklamní předměty na objednávku.

Jatky: -výroba, zpracování a konzervování masa.

Výroba a prodej: -bytové doplňky ze dřeva -dárky ze dřeva -suvenýry -kraslice -kroje.

Prodej a distribuce: -průmyslová hnojiva -průmyslová chemie(POTAŠ) -pohonné hmoty. -technické plyny -oleje. Výroba: -transport betonu -prefabrikátů. Kamiónová doprava a spedice. Držitel ISO* 9001:2000.

Výhradní zastoupení: - obuv zn. Florett

Půjčovna, prodej: - svatební šaty - společenské šaty

Činnost: - pneuservis - autoservis Prodej: - pneumatiky - náhradní díly Pobočka: Volšovská 1183 Sušice tel.: 606 917 728

Zařízení pro autoservisy, pneuservisy, lakovny, STK. Vybavení dílen. Dodávka, montáž, servis. Dodávka a montáž průmyslových vrat. Distribuce olejů a maziv.

Prodej, dodávka: - fólie na míru jezírkové, bazénové, stavební izolace - hydroizolace, autoplachty, materiály pro reklamu, fóliovníky a textilie

Dovoz, prodej, e-shop: -oleje, maziva - autokosmetika - autochemie Q8 Oils, Wynn´s

Výroba upevňovacích systémů - zemní vruty a kotvy. Zámečnická výroba.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop bytového textilu - deky, přehozy - polštáře - záclony - koberce - molitany - ubrusy - bytové látky. Zakázkové šití, krejčovství.