FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Certifikace: -certifikát jakosti ISO 9001 Výroba a montáže: - projekce a výroba agregátů, válců a jednoúčel.strojů - výroba těsnicích prvků - montáže hydr. a pneu. rozvodů - opravy hydraulických a pneumatických prvků, - diagnostika a filtrace olejových náplní - diagnostika a servis hydr.a pneu. systémů Velkoobchod, maloobchod, ...

Prodej, velkoobchod, maloobchod: - zahrádkářské potřeby: - substráty, hnojiva, postřiky - osiva, semena, trávy - folie, plachty - květináče, truhlíky - zahradnické nářadí, násady, konve - potřeby pro chovatele a kutily: - krmné směsi, krmítka - bazénová chemie. Dodávka zboží. Poradenství v oblasti péče a ochrany ...

Výroba: - odpadkové koše z oceli a nerezu - jesle, krmítka, napáječky, sklopce na škodnou - mřížky do truhlíků

Prodej ručního i elektrického nářadí, svářecí techniky a ostatního sortimentu strojírenského charakteru. Nabídka průmyslové chemie, svařovacích zdrojů, vzduchotechniky, ochranných pomůcek, měřidel, brusiva či autogenní techniky.

Pískování: - skla, keramiky - na sklenice, hrnečky - na nerez. Pískování provádíme podle dodaného či našeho vzoru - text, logo, obecní znak, obrázky zvířat či květin. K dispozici široký výběr užitkového skla.

Mlékárna. Dodávka: - mlékárenské a potravinářské výrobky. Výroba: - pomazánkové máslo - tvarohové dezerty - Mozzarella - sýr DUKO - smetanové krémy.

maloobchod a velkoobchod, prodej: -zahrádkářské potřeby - osiva - hnojiva, postřiky - květináče, obaly - zahradnické potřeby.

Dovozem, distribuce, e-shop: - BIO mladý zelený ječmen.

Vinotéka Kroměříž. Prodej: -sudová, lahvová vína - bílá, červená. Jaká vína nabízíme: - Rulandské bílé, Rulandské šedé, Neuburské, Ryzlink vlašský a rýnský, Sauvignon, Sylvánské zelené, Müller-Thurgau, Veltlínské zelené, Iršai Oliver - Frankovka, Dornfelder, Alibernet, Svatovavřinecké, Zweigeltrebe, Cabernet Moravia.

Oprava, servis: - pekařské stroje - děličky těsta. Prodej náhradní díly. Prodej: - spojovací materiál - klínové řemeny - gufera - ložiska.

Zabýváme se prodejem dřevěných doplňků pro domácnosti, kování, doplňků pro truhláře a velkoplošného materiálu. Nabízíme prodej přes eshop s s dřevěnými kuchyňskými potřebami, dětskými hračkami, nábytkem a dámskou bižuterií. Dále nabízíme formátování a olepování velkoplošného materiálu a zakázkovou výrobou nábytku dle přání zákazníka.

Internetový prodej, e-shop: - chovatelské potřeby pro psy a kočky.

Prodej: - plachty - vagónové plachty - autoplachty - stínící sítě na ploty - reflexní vesty.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Velkoobchod a maloobchod Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Navrhování, výroba, prodej: - dámských oděvů - doplňků

Výroba: - kartonové obaly - krabice (klopové, s víkem) - proložky - zasouvací obaly - přířezy - vlnitá lepenka v rolích

Kroměřížská čokoládovna. Výroba, prodej, eshop: - domácí pralinky z pivovaru - čokoládové lanýže - čokoláda.

Společnost Baby Group s.r.o. Holešov je exkluzivní partner španělské firmy SUAVINEX pro Čechy a Slovensko. Můžete u nás vybírat dětské potřeby všeho druhu - kočárky, autosedačky, hračky, oblečení i kosmetiku pro děti. Provozujeme internetový obchod s širokým sortimentem dětského zboží i dalších známých značek - NUNU, JOOLZ, DODIPETTO, MAYORAL, ...

Esoterika, Feng-shui. Prodej, eshop: - léčivé kameny, minerály - kamínky, korálky.

Půjčovna, pronájem: - elektrický výčep - párty pípa - malý i velký mobilní univerzální gril - mobilní kovová udírna - džbány, sklenice na víno, pivo, skleněné hrnky na kávu, čaj - půjčujeme na kusy. Prodej: - sudová piva - 50l, 30l, 15l - sudové limonády - kofola, malinovka, kombajnerka, hrozen bílý - plastové jednorázové ...

Výroba a prodej: - pilové pásy na řezání kovů (bimetal M42 a M51, nástrojová ocel) - pilové pásy na řezání dřeva (bimetal) - ruční pilové listy na řezání kovů - strojní pilové listy na řezání kovů - ruční nářadí pro truhlářské, zahradnické a stavební účely Nabízíme možnost testování našich pilových pásů zdarma.

Distribuce, prodej: - kosmetika ORIFLAME.

Distribuce, prodej: - švédská kosmetika ORIFLAME - přírodní kosmetika a vitamíny. Služby: - kosmetické.