FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Specializovaný zverimex v Holešově s prodejem chovatelských potřeb vašich domácích mazlíčků, ale i hospodářských zvířátek. Prodej, rozvoz Holešov a okolí zdarma: - krmivo pro psy, hlodavce, kočky, plazy, papoušky, rybičky akvarijní a jezírkové, venkovní ptáčky a samozřejmostí je i krmivo pro králíky, nosnice, kuřice, brojlery, krůty, popř. ...

Prodej: - zahrádkářské potřeby (hnojiva, .osiva, pesticidy) - chovatelské potřeby (krmiva, napaječky, nářadí) - jezdecké potřeby (bezpečnostní helmy, vesty, ohlavy, bičíky) - pracovní oděvy, obuv, rukavice.

Dopravní značení. Prodej, montáže, instalace, pronájem, půjčovna. Návrhy, projekce dopravního značení. Poradenství.

Náš e-shop www.vk-nature.cz funguje již od r. 2009 a najdete u nás širokou nabídku výrobků. Ekologická drogerie, produkty zdravé výživy – Ajurvéda, přírodní produkty z aljašských borůvek nebo z houby Reishi, doplňky stravy, až po doplňky do domácnosti, dekorace, oblečení, magnetické šperky, nebo domácí spotřebiče. Zavedení širokého sortimentu ...

Prodej krmiva a výživy pro hospodářská zvířata: pro telata, dojnice, selata, prasnice, koně, atd., stájové dezinfekční prostředky: dezinfekce před dojením a po dojení, stájové a chovatelské potřeby.

Pálenice. Prodej ovoce na kvas. Příprava kvasu. Zpracování, výroba: - ovocné destiláty, pálenky. Rozvoz kvasu i zákazníků do pálenice i z pálenice.

Maloobchod, prodej: -hudebniny -hudební nástroje a příslušenství -elektronika a zvuková technika -hudební nosiče MC, CD -hudební literatura -noty.

Pneuservis JELŠÍK se specializuje jako pneuservis s prodejnou pneumatik jak pro osobní, nákladní, AVIA tak i pro dodávková vozidla. Provádíme montáž i demontáž pneumatik, huštění, jejich vyvažování a mytí pneumatik v myčce. Servis, opravy, oprava: -průrazy defekty pneumatik: -osobní -nákladní -traktorové-speciál Servis ...

Vinný bar. .soukromé, firemní akce .Kapacita 38 míst. Prodej: - sudová, lahvová vína - pochutiny k vínu. Wine express tel.: 603999192: - rozvoz sudového vína po-čt 16-24, pá-so 16-02 - nad 4l vína je rozvoz zdarma.

Květinové centrum. Květinářství Maloobchod, prodej: - květiny - řezané, hrnkové.

Květinářství. Maloobchod, prodej: - květiny - řezané, hrnkové. Květinové vazby.

Květinářství. Maloobchod, prodej: - květiny - řezané, hrnkové - dárkové zboží - keramika. Květinová vazba.

Pekárna.Pekařství. Výroba: -pečivo - chléb, chleba.

Služby: - autoservis - pneuservis - dodávková autodoprava - expresních přeprava kusových zásilek - osobní doprava minibusem. Prodej: - pneumatiky.

Provozování solárií -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy u fyzických a právnických osob -Specializovaný maloobchod -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

-Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Zasilatelství a zastupování v celním řízení -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační ...

Ruční výroba: - šperky - oděvní doplňky - interiérové dekorace

-Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných ...

Maloobchod, prodej: -sypané čaje, čajové směsi: -černé, zelené, bílé, ovocné, bylinné, rooibos, raritní, honeybush, mate čaje -káva - čerstvě pražená, aromatizovaná -porcelán akeramika -dárkové balíčky -sušené ovoce a oříškové směsi -medoviny -doplňkový sortiment.