FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Autoservis, oprava: -automobily, auta, vozidla, vozy -diagnostika: VW, Škoda, Audi, Seat Pneuservis: -přezouvání, vyvažování, demontáž, vyvážení, montáž pneumatiky -vyvážení Prodej: -pneumatiky, ALU kola, disky.

Velkoobchod porcelán, sklo, keramika - import, export. Dovážíme dárkový porcelán a keramiku. Zboží je vyrobeno pro naši firmu na zakázku.

Více než 50 druhů zeleniny v kvalitě BIO, bio ovoce, produkty (džemy, povidla, sirupy), bedýnkový prodej ve formě e-shopu pro region Kroměřížska.

Naše společnost prodává značkové kabelky, šperky a další oděvní doplňky. Vedeme hodinky DKNY či Lacoste, kabelky Prada a Dolce&Gabbana nebo šperky Guess a Esprit.

Trafika, Tabák, PNS. Maloobchod, prodej: -noviny, časopisy -tabákové výrobky -cigarety, doutníky.

Keramické plastiky: - mísy - vázy - svícny - zahradní plastiky - interiérové plastiky.

Přímý dovozce textilu BARRACUDA CZ spol. s r.o. nabízí kvalitní, značkový reklamní textil vhodný pro reklamní potisk či výšivku nebo jako pracovní oděv. V naší nabídce textilu naleznete trička dámské, pánské i dětské, polokošile, mikiny, čepice, ručníky i osušky. Velkoobchod s reklamním textilem, prodej triček: -značková trička PROMO TEXILE ...

Půjčování, prodej: -svatební šaty a pánské obleky, dětské šaty -společenské šaty: -do tanečních, na plesy, 1.přijímání a na jiné společenské události. Zprostředkování, výroba, prodej: -svatební oznámení -svatební prsteny -fotograf, kameraman, video -kadeřnice, kosmetika, modeláž nehtů -svatební obuv -dekorace na svatební ...

farmářské a chovatelské potřeby : vše pro myši až po koně-pro zahrádky až pro pole. Granule, krmiva, osiva, hnojiva, veterinární přípravky.

Maloobchod, prodej: -chovatelské, akvaristické potřeby -krmivo pro zvířata: -granulovaná krmiva, maso, salám pro psy a kočky -směsi pro králíky, nosnice, skot -travní směsi, semena. Chovatelská stanice: - belgický ovčák - rottweiler.

Autoservis, autoopravna, servis, oprava, diagnostika: -automobily, automobilů. Výměna: -olej, ložiska kol, rozvodové řemeny. Příprava, provedení po dohodě: -STK. Prodej: -oleje SELENA.

Velkoobchod, prodej: - vycházková obuv - společenská, svatební obuv - obuv pro mažoretky. Půjčovna: - nosič kol. Sídlo firmy: Komenského 1260 Bystřice pod Hostýnem.

Nabízíme přírodní švédskou kosmetiku: -Oriflame cz pro děti, ženy i muže. Vybírejte z aktuálního online katalogu Oriflame. Registrujeme nové členy z celé ČR – možnost neomezeného výdělku. Přidejte se do našeho týmu

Prodej: -komisní zboží: -drobné spotřební zboží -elektronika -sportovní oblečení a potřeby -oděvy dle sezony -hračky, knihy, č asopisy -veškeré značky kol. Velkosklad a prodej: -zlacená bižuterie: -řetízky, přívěsky, naušnice a náramky.

Velkoobchod, p rodejní sklad CASH&CARRY: -potraviny -drogerie -cigarety, tabákové výrobky -papírenské a hygienické potřeby -nápoje alkoholické i nealkoholické.

Strojové vyšívání oděvů: -bundy, polokošile, košile, trička, mikiny -pracovní oděvy -osušky, ručníky, župany, povlečení, ubrusy -kšiltovky, čepice -kabely, tašky z textilu. Zhotovení reklamního textilu dle po žadavků zákazníka.

Zahradnictví. Maloobchod, prodej: -řezané květiny -hrnkové květiny -letničky -balkónové květiny -chryzantémy na dušičky -sazeničky, cibulky -zahrádkářské potřeby: -substráty pro květiny -hnojiva. Služby: -vázání květin pro zvláštní příležitosti: -svatební kytice -kytice z uzenin, cigaret -sušené dekorace ...

Maloobchod, prodej: -koženky -podlahoviny -ubrusy.

Oprava, servis: - pekařské stroje - děličky těsta Prodej: - spojovací materiál