FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Pneuservis. Prodej, maloobchod: -pneumatiky: -autodoplňky -autokosmetika -akumulátory -nabíječky -autopotahy. Autoservis: -diagnostika -výměna dílů -drobné karosářské práce -výměna olejů a akumulátorů -brzdy.

Kavárna. Prodej tradičních rukodělných výrobků.

Stylové-šperky.cz. - Internetové klenotnictví: - nabízí šperky z chirurgické oceli, šperky z titanu a moderních materiálů. Naleznete zde také stylové modní doplňky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, rozvoz, zdarma: -autodíly, autodílů automobilů -náhradních dílů, díly pro všechny vozy zahraniční i tuzemské -pneumatiky pro všechny osobní a lehké

Výroba: - profilové lišty - plotové latě - palubky - dveře, zárubně - zahradní doplňky - okenice - výrobky z masivního dřeva.

Výroba a prodej: -oděvy z úpletu: -pánské, dámské, dětské.

Společnost pro ekonomiku, dopravu a obchod. Dopravní kancelář. Nákladní automobilová doprava: - mezinárodní, zahraniční - vnitrostátní, tuzemská. Přepravní služby: - vytěžování vozidel - celovozová přeprava. - expresní přeprava - dokládky, překládky - denní rozvozy - linkové i nelinkové. Spedice: - mezinárodní i vnitrostátní ...

Autoservis, autoopravna, servis, oprava: -automobily, auta, vozy BMW -všechny značky a typy automobilů -výměna oleje a prohlídka vuzů všech značek zdarma -záruční opravy -originální díly BMW do 24 hodin. Oprava, opravy: -litých kol -autoelektropříslušenství. Prodej: -pneumatiky a litá kola.

Prodej a dovoz e-liquidů i elektronických cigaret Joyetech a Microcig. Velkoobchodní prodej náplní do e-cigaret Liqua, Dekang a Hangsen

Pivovar, výroba, prodej piva, řízené degustace, prohlídky pivovaru: - Maryška - Krok do tmy - Sedlák 12 - Sedláček 11 - C&K Vídeňský ležák - MeHugo.

Velkoobchod, maloobchod: -nábytkové kování -kuchyňské programy -věšáky -kolečka -nábytkové nohy -dřevěné a proutěné výrobky

Matrace Unar. Výroba, prodej: -zdravotních matrací -matrace na zakázku -lamelových roštů -nábytek, rošty, anatomické polštáře -postele -rozkládací sedačky pro denní spaní -židle, křesla. Provozovna Průmyslový areál Brusná 195, 76861 Slavkov pod Hostýnem.

Výroba textilní: -bytový textil -nábytkové látky -dekoračních látek. Reklama, reklamní služby: -billboardy -sedací vaky -reklamní vlajky, stany -kompletní tiskové služby -ofsetový tisk.

Domácí cukroví. Specializujeme se na svatební cukroví, zákusky, rolády, vánoční a velikonoční kazety a dezerty.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -zahrádkářské potřeby: -hnojiva, zemina, postřiky, semena -květináče, keramika -nářadí -sekačky -umělé květiny -drobné potřeby pro chovatele a pěstitele, chovatelské potřeby.

Zabýváme se výrobou a prodejem průmyslové hydrauliky, armovaných hydraulických hadic, servo hadic a WAP hadic na zakázku a prodej šroubení, koncovek a hadicoviny. Využíváme pro naši výrobu kvalitní zařízení od společnosti UNIFLEX. Hadice Vám vyrobíme na počkání.

Zastavárna a bazar: - výkup a prodej starožitností, starožitného nábytku, hodin, obrazů, dekoračních předmětů, skla, porcelánu, zlata a stříbra. Pobočka: Zastavárna Kojetín Masarykova 32 tel.602 820 120

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - čalounický materiál: - molitan - měkčený lehčený polyuretan - molitanové drtě - barvy, laky, lepidla, spony - obalové materiály - sponkovací pistole a spony. Služby: - likvidace PUR odpadu.

Cukrárna. Malobchod, prodej: -zákusky -koktejly -poháry -zmrzlina.

-Zprostředkování obchodu a služeb Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru

Maloobchod, prodej: -sportovní potřeby NIKE, ADIDAS, WILSON, ALPINE: -oblečení, oděvy -obuv, boty, kopačky -sportovní soupravy -trička, mikiny, bundy -trička na tenis, aerobic, fitness, fotbal.