FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Na zakázku Vám ušijeme bytový textil.Nabízíme polštářky, povlečení, podsedáky, prostírání...atd..Najdete u nás i cestovní tašky, kabelky a různé dekorace a doplňky pro Váš krásný domov.

Prodej, oprava, servis: - manipulační technika - mechanická, hydraulická, přídavná zařízení a náhradní díly na vysokozdvižné vozíky. Výroba: - hydraulické hadice.

Autodílna. Autoopravna, autoservis, servis: -osobní a dodávková auta, automobily (dodávky) všech značek (ŠKODA, VW, VOLKSWAGEN, OPEL, SEAT, RENAULT aj.). Pneuservis pro motocykly. Oprava, prodej: -pneumatiky.

Autoservis: -opravy automobilů všech značek -servis klimatizací -diagnostika -příprava a provedení STK+emise -montáž tažných zařízení -výměna autoskel -odtah vozidel -zabezpečení aut. Pneuservis. -prodej a montáž pneu -geometrie. Prodej: - náhradní díly.

Cukrárna: - káva, čaj, nealko i alko nápoje, koktejly, zákusky i dia zákusky, dorty, zmrzlina a poháry, nanuky. - na objendávk pečeme dortíky různých tvarů a velikostí, zákusky, mini zákusky

Kosmetické studio. Kosmetické služby: - čištění pleti - masáže obličeje a dekoltu - depilace - úprava a barvení obočí, řasy. Prodáváme a používáme kosmetiku značky ALCINA.

Zverimex, chovatelské potřeby, rozvoz zboží, krmiva v Holešově zdarma.

Lacaffe: -specializovaný internetový obchod se značkovou kávou s možností osobního odběru v sídle firmy. V nabídce je mletá, zrnková, porcovaná (POD) a instantní káva nejen italských značek Tonino Lamborghini, Lavazza, Pellini, illy, Vergnano, Piazza d´Oro, JABLUM a mnoho dalších. Nabízíme dárková balení kávy, čajů, individuální dárková ...

Jízdárna. Jezdecká stáj: -jízda na koních a ponících (koně, koni) -vyjížďky do přírody -základní výcvik na jízdárně -víkendové pobyty -denní tábory -letní týdenní tábory -základní výcvik koní. Chov, nákup, prodej: -koně -pastevní koně, sportovní pony Služby: -ustájení koní. Maloobchod, prodej: -jezdecké ...

Prodej: - vlasová kosmetika Young. Kadeřnictví: - dámské - pánské - dětské - prodlužování vlasů - brazilský keratin - společenské a svatební účesy.

Výroba: - mlýnské výrobky - pečivo

Výroba, prodej, eshop: - lovecké potřeby - doplňky pro myslivce - noční vidění, termovize - oděvy, obuv, apod.

Kniha levně - Internetové knihkupectví právě pro Vás!Nabízíme široký výběr knih s téměř 50 000 tituly skladem k okamžitému dodání za výhodné ceny. Najdete zde beletrie pro děti a mládež, beletrie pro dospělé, knihy naučné, knižní novinky, akční knihy, mapa, atlas, průvodce, audioknihy, kalendář, diář, učebnice, odborná literatura.. Platba kartou, ...

Zakázková výroba: -zboží (výrobky) z plastů dle dodané dokumentace. Technologie výroby: -tvarování plastů za tepla -lisování a svařování horkým vzduchem. Výrobky: -vzduchotechnické potrubí z plastů -záchytné vany, nádrže, kádě -zákryty do rozvaděčů NN -tvarované lišty, profily, závěsné -schránky do rozvaděčů -nádoby na ...

Výroba, export, import: -průmyslové hadice a savice: -z PVC, - výroba plastové zámkové dlažby Výroba: -Zdounky, Zborovská 72 e-mail: vyroba@plastech.cz tel.: 573365013 fax: 573365070.

Internetový obchod s textilem: -ložní povlečení (bavlna, krep, satén i flanel) -záclony (na míru, kusové, metráž) -prostěradla, deky, přehozy -polštáře a přikrývky -ručníky a osušky a další

Výroba: - domácí obuv-papuče, bačkory, nazouváky, nadněrné velikosti, filcové papuče, vložky do obuvi, - zámecké pantofle. Prodej: - výrobky z vlny: - valašské papuče - vlněné rukavice - vestičky - deky - sedáky na židle - polštáře - ledvinové pásy - fusaky - TV pytle.

Prodej - kompletní sortiment kroměřížské mlékárny Kromilk a.s. (čerstvé sýry, polotvrdé sýry, tavené sýry, vážený tvaroh a tvarohové speciality) - přímo od výrobce, nejnižší ceny - tvarůžky a tvarůžkové speciality firmy A.W. spol. s r.o. Loštice - sýry z kravského i ovčího mléka české a slovenské výroby - další mléčné produkty vynikající ...

Vinotéka: -prodej vína -mešní vína -sudová vína

Designové doplňky - vinylové a zrcadlové samolepky na zeď Originální korejská kosmetika Pilaten

Zlatnictví. Prodej, maloobchod, oprava: -šperky, klenoty.

Growshop Maca-Grow je specializovaný internetový obchod pro všechny grow pěstitele.V našem growshopu naleznete kompletní vybavení a potřeby pro indoor i outdoor pěstitele.

Pobočka. Maloobchod, prodej: -potraviny. -smíšené zboží.

Prodej: - XXL dámské oděvy (zimní bundy, kabáty atd.) - těhotenská móda.