VÝVOJ, oděvní družstvo v Třešti

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Internetový obchod Prima Obchod s.r.o. nabízí široký sortiment textilní a kovové galanterie, látek, kreativních potřeb, dekorací, módních doplňků i bižuterie. Najdete u nás krejčovské potřeby, nitě, zipy, stuhy, bavlněné látky, šifon, mikroplyš, ozdoby na oděvy, korálky a spoustu dalšího zboží. Patříme mezi největší e-shopy s galanterií.
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Dodávka: - průmyslové utěrky - pracovní židle - papírové ručníky, tekuté mýdlo, dezinfekce na ruce - jednorázové rukavice, obleky - vybavení pro čisté prostory- utěrky, rukavice, roušky, čepice

Pronájem: - pracovní oděvy. Výroba: - oděvy. Maloobchod, prodej: - oděvy - obuv.

Telekomunikační materiál, Lokátory 3M, ball marker 3M Elektro materiál, pásky Scotch, konektory, atd. Systémy pro opravy automobilů Brusivo Ochranné pomůcky Průmysl, Lepidla, atd.

De-MS Stroje s.r.o. provozuje e-shop ProPilaře.cz, na kterém se prodávají dřevoobráběcí stroje, odsávací hadice, ochranné a zdravotní pomůcky a nástroje.

Společnost AGROPROGRES - SERVIS s.r.o. se zaměřuje na poskytování širokého spektra zemědělských služeb. Do našeho portfolia patří například setí kukuřice, slunečnice, obilovin, sečení píce, kombajnová sklizeň obilovin, řepky, siláž kukuřice, lisování slámy a další. Rovněž prodáváme silážní vaky, fólie, motouzy a také krycí sítě. Naleznete nás v ...

Společnost JONAP - výroba obuvi s.r.o. se specializuje na výrobu dětské i dámské obuvi. Na E-shopu společnosti najdete letní, zimní, vycházkové i domácí boty kategorií Barefoot a Exlusive shoes. Boty jsou zdravotně nezávadné a nezpůsobují deformaci či jiné poškození nohou dětí během nošení obuvi. Specializujeme se na výrobu dětské obuvi: - ...

Velkoobchodní prodej, e-shop: - textilní galanterie od českých a evropských výrobců - nitě, stuhy, krajky, špendlíky, flitry, gumy, pletací jehlice, nůžky, knoflíky, zipy, nažehlovací aplikace, háčkovací potřeby, příze, vyšívání, spony, korálky, oděvní doplňky, kovovou galanterii, nášivky a další sortiment.

Krejčovství a výroba oděvů se sídlem v Bystrovanech v okrese Olomouc. Svým zákazníkům nabízíme zakázkové šití dámských i pánských oděvů, opravy a úpravy oděvů, malou sériovou výrobu. Krejčovství, služby: - šití - opravy - oděvy - úplety - zakázky na míru.

Vyberte si dětské postele pro vaše ratolesti z nejkvalitnějších materiálů pro maximální komfort a bezpečnost. Do dětského pokojíčku u nás pořídíte také dětský nábytek, doplňky a lůžkoviny. Maloobchod, prodej: - dětské postele - dětský nábytek - lůžkoviny. Dopřejte Vašim dětem dobrou noc a krásné sny.

Zakázkové šití šatů, výroba bytového textilu či strojní vyšívání, patří mezi služby, které poskytuje paní Hana Flášarová. Zaměřuji se zejména na šití svatebních šatů, svatební módy, šatů společenských, dětského oblečení, oděvů nadměrných velikostí, ale i konfekce. Obrátit se na mě neváhejte i pokud potřebujete zajistit strojní vyšívání. Na ...

Výroba dámské i pánské konfekce nadměrných velikostí: - prádlo - noční košile a pyžama - halenky, tuniky, trika - kalhoty, sukně, šaty - zimní bundy.

Zabýváme se šitím pánského a dámského textilu z kvalitních materiálů vysokého standardu vhodného i pro šití kojeneckého oblečení. Naše oděvy jsou navrženy a ušity pouze v České republice. Možnost ušití unikátního kousku na míru.

Výroba: - polyuretanové pěny pro nábytkářský průmysl a čalouníky - matrace a pružinové kostry bonell do matrací - desky, tvarovky, výřezy atp. z PUR pěn.

Designové studio Maloobchod, prodej: - matrace - masivní postele - noční stolky, rošty - přikrývky a polštáře - doplňky firmy Dřevočal - chrániče, dětské matrace, podložky, sedáky.

Designové studio Maloobchod, prodej: - matrace - masivní postele - noční stolky, rošty - přikrývky a polštáře - doplňky firmy Dřevočal - chrániče, dětské matrace, podložky, sedáky.

Výroba, prodej: - matrace polyuretanové, pružinové, taštičkové, profilované, latexové, studená pěna, dětské matrace - lamelové rošty z předpružených lamel slouží jako podklad pro matrace - potahy různých druhů.

Vše do ložnice pro Váš zdravý spánek. Maloobchod, prodej: - masivní postele - matrace, rošty - noční stolky, komody - celoroční přikrývky a polštáře.

Prodej a výroba: - gumotextilní a textilní zástěry

Výrobce - tašky, batohy na akordeony a harmoniky - řemeny a kufry na akordeony - pilotní kufry, trolley pilotní kufry - spisovky - kazety na brýlové obruby, kufry na brýle - kožená pouzdra - speciální tašky transportní - resuscitační batohy - záchranářské ruksaky - textilní polstrované kryty - kryty na reproduktory - obaly na ...

Maloobchodní prodej: - dámská obuv - pánská obuv - dětská obuv - zdravotní obuv.

Prodej, maloobchod -svícny, svíčky, lucerny, aromalampy -obaly na květiny, vázy -umělé květiny -plechové a drátěné doplňky -dřevěné doplňky -proutí -fotorámečky -bytové doplňky -bytový textil -provence - levandule, -vintage dekorace -ostatní dekorace

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -pracovní oděvy -pracovní obuv -pracovní rukavice -brýle a štíty -bezpečnostní postroje -lékárničky, ručníky, utěrky, měřiče alkoholu atd. - šití oděvů na zakázku

Prodej, návrhy, šití: - české a německé záclony - závěsy - garnýže - bytový textil - prostěradla - polštáře - bambusové ručníky - povlečení - utěrky.

Prodej, eshop: - nářadí - zahrada - dlažba - sanita - stavebniny - elektro - barvy.