VÝVOJ, oděvní družstvo v Třešti

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Internetový obchod Prima Obchod s.r.o. nabízí široký sortiment textilní a kovové galanterie, látek, kreativních potřeb, dekorací, módních doplňků i bižuterie. Najdete u nás krejčovské potřeby, nitě, zipy, stuhy, bavlněné látky, šifon, mikroplyš, ozdoby na oděvy, korálky a spoustu dalšího zboží. Patříme mezi největší e-shopy s galanterií.
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Prodej: - metrový textil z celého světa.

V dětském obchodě Brouček si vyberete z širokého sortimentu kvalitních výrobků prvotřídních značek. Zaměřujeme se na internetový prodej kočárků, autosedaček nebo hraček, ale také si zde vyberete dětské oblečení či školní potřeby. Prodej - dětský obchod s e-shopem: - kočárky (dětské, hluboké, kombinované, sportovní, golfky, kočárky pro ...

Prodej oblečení a doplňků značek Benetton a Sisley.

Prodej bytového textilu a spolupráce s architekty, dekoratéry a interiérovými studii. Maloobchod, velkoobchod: - bytový textil - tapety - koberce - nábytek.

Prodej: - kožené oděvy, usně.

Výroba a prodej oděvů nadměrných velikostí

Český výrobce zaměřený na zdravý spánek a odpočinek. Výroba: - anatomické polštáře, polštáře z paměťové pěny, matrace, relaxační podložky.

Výroba a prodej: - průmyslová síta - technické a filtrační tkaniny - laboratorní síta a stroje - dopravní pásy - ploty a plotové systémy.

Prodej, e-shop: - hračky - dětské, kojenecké oblečení - kočárky - autosedačky.

Přední výrobce tkanin. Tkaní a barvení lehkých 100% polyesterových tkanin. Použití: -podšívka -dekorační materiály -svrchní materiály -základní tkanina pro průmyslové využití. Výroba nylonové tkaniny pro výrobu airbagů. IMPRIMA - výroba desek pro bezvodý ofsetový tisk

Velkoobchodní a maloobchodní prodej metrového textilu a galanterie.

Výroba, maloobchod, prodej: - galanterní, kufrové kování - lisování kovových dílů - ražení, sekání, lisování - autodíly (dveřní výplně, zadní plata) - výrobky z plastů - vstřikování, lisování plastů. Vývoj, konstrukce, výroba, poradenství: - střižné nástroje - lisovací formy - formy (na plasty, na tváření kovů za ...

Prodej dětského oblečení, kojeneckého zboží, potřeb pro maminky a hraček.

Prodej dětských bot, české i zahraniční značky. Více než 3000 párů skladem.

Prodej zdravotní obuvi: - dětská - dámská - pánská - pracovní

Velkoobchod, maloobchod, eshop: -pracovní oděvy, obuv, rukavice -ochranné pracovní pomůcky a prostředky -zdravotní obuv -oděvy pro zdravotnictví -náhradní plnění. Výroba, šití: -pracovní oděvy.

Velkoobchod, maloobchod: - dámská, pánská móda.

E-shop: - pánské košile - kravaty, motýlci - svetry, vesty

Výroba, výrobce: - dámská, pánská konfekce (saka, pláště, kalhoty, sukně).

Výroba, šití na míru, made to measure: - pánské obleky, oděvy značky Don Salieri.

Výroba, dodávka, showroom: - pánské oblečení, oděvy. Prodejna Ostrava: - Jantarová 3344/4, Forum Nová Karolina - tel.: 595 136 929

Internetový obchod, e-shop, maloobchod: - dámská, pánská, dětská volnočasová móda.

Profi nářadí Kedul Prodej: - elektrické ruční nářadí - vzduchové ruční nářadí - brusiva - lepidla, tmely - ochranné pomůcky - obalová technika. Prodejna: - Žerotínova 57B, Šumperk - Starobranská 20, Šumperk.

Prodej, servis: - šicí stroje - zařízení pro sříhárny - žehlící a fixační technika - svařovací stroje pro netradiční způsoby spojování textilií. Vybavení pro gastronomii: - oděvy profesní - sklo, porcelán, příbory.