VÝVOJ, oděvní družstvo v Třešti

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Internetový obchod Prima Obchod s.r.o. nabízí široký sortiment textilní a kovové galanterie, látek, kreativních potřeb, dekorací, módních doplňků i bižuterie. Najdete u nás krejčovské potřeby, nitě, zipy, stuhy, bavlněné látky, šifon, mikroplyš, ozdoby na oděvy, korálky a spoustu dalšího zboží. Patříme mezi největší e-shopy s galanterií.
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Zakázkové šití dámských a dětských oděvů. Výroba povlečení pro děti a dospělé z látky dle vlastního výběru.

Velkoobchod, maloobchod, prodej bytového textilu. Prodáváme ložní soupravy, povlečení, bavlněné, froté i mikro prostěradla, přikrývky a polštáře z náplní duté vlákno, deky, přehozy, ručníky, osušky, utěrky, ubrusy a prostírání. Vybavujeme ubytovací a stravovací zařízení, šijeme ubrusy na zakázku. Provozujeme internetový prodej. ...

BLOCKG Interpreter´s Essentials, s.r.o. se zaměřuje na prodej bloků, ručně vyráběných kabelek a na prodej hudby pro tlumočníky a překladatele. Telefon: +49 (0) 178 541 08 22

Internetový obchod s dětským, dámským a pánským oblečením. Prodej plesových šatů a módních doplňků. Doplňkový prodej elektroniky.

Prodej: - lesní a zahradní technika - řetězy a lišty pro harvestory, pilové řetězy - ochranné pomůcky - oblečení pro práci v lese - protipořezové oblečení a obuv - elektrické ruční nářadí pro les, dílnu a zahradu.

Výroba, prodej: -sportovní míče-volejbal, basketbal, fotbal, házená, mediciální míče -textilní, turistické, horolezecké, kožené ruksaky -sportovní, cestovní, školní a jiné tašky -bezpečnostní a zdravotní pomůcky -brašnářské a galantérní výrobky.

Prodej: - matrace - polštáře - deky - čističky vzduchu.

FRIM nábytek s.r.o. je nové jméno firmy FRIM pro EXTREM s.r.o. Vyrábíme zakázkový nábytek soukromým osobám i firmám, specializujeme se na postele a vestavěné skříně, řešíme složitá přání ke spokojenosti zákazníků. Vyrábíme matrace i čalouněné postele z nehořlavých materiálů (případně z materiálů se sníženou hořlavostí), přírodních výplní a ...

Prodej značkového oblečení španělských značek Smash, Mismash, Paramita, Mamatayoe a italské značky Bleifrei.

Prodej, e-shop: - nářadí - technická chemie - ochranné pracovní pomůcky

Výroba a prodej dětských produktů z bavlny a bambusu: - látkové, bavlněné pleny - bambusové pleny - osušky - kalhotkové pleny.

-Výroba a opravy obuvi, brašnářského a sedlářského zboží -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Výroba a opravy čalounických výrobků

Firma provozuje e-shop s originální streetwear módou. Prodej dámských mikin a cropped mikin, legín, triček, tepláky, nákrčníky. Pánský sortiment zahrnuje mikiny, trika, tepláky, kraťasy, plavky, roušky, nákrčníky.

Luxusní prádlo Jiřina je prodejna nacházející se v Přerově na adrese Čechova 21 a disponuje širokým sortimentem spodního prádla, punčoch, doplňků, plavek, pyžam a košilek. Kvalitní spodní prádlo je značek Simone, Péréle, Calvin Klein, Chantelle, Lisca, Passionata a Wonderbra.

Maloobchod, prodej: - textil - textilní galanterie: - měkká galanterie - nitě, příze, vlna - tvrdá galanterie - knoflíky, zipy. Poradenské služby pro firmy, poradenství.

Internetový prodej provaznických výrobků. Široký výběr provazů, lan, sítí, žebříků, šňůr, pytlů, popruhů, motouzů. Lana pro domácnost, karabiny a háky pro sport i volný čas.

Internetový obchod s dámskou módou a doplňky. Prodej sak, vest, overalů, bund, kraťas, sukní, halenek, kabátů, mikin, svetrů, cardiganů apod.

Výroba filtrů z netkaných textilií pro odvětví průmyslu, pro zemědělství, pro potravinářství a strojírenství. Netkaná textilie PERVIN/PERLAN. Výroba a zpracování pro zdravotnictví a průmysl. Potisk netkané textilie.

Šicí dílna Emily Malosériová výroba oděvní konfekce: - dámská, pánská a dětská konfekce. Zakázkové šití. Expresní opravy, úpravy. Tisk symbolů pro ošetřování a papírových etiket. Hodinový manžel/manželka Umělecké kovářství a kovorytectví - Bronislav Kozák & syn Zhotovujeme kovářské výrobky Mříže, krbové soupravy, panty, kliky, ...

Ruční výroba kožených produktů, kožené obojky pro psy, kožená vodítka, kožené opasky.

Velkoobchod, maloobchod, eshop služby, poradenství: -Lesnictví, myslivost a péče o krajinu -Pachové ohradníky Hagopur, Pacholek, Pacho-lek, -Výstražná zradidla zvěře -Hlídací kamery & fotopasti -lovecké potřeby -pracovní oděvy - zbraně a střelivo - komisní prodej

Maloobchod: - kočárky - autosedačky - dětské postýlky - dětské pokoje - přebalovací podložky - dětské kolébky - přebalovací pulty - jídelní židličky - chodítka - hračky - kolotoče nad postýlku - dětský textil - potřeby pro maminku.

Výroba pánských a dámských doplňků z kvalitních materiálů. Kravaty, šátky, šály, motýlky, pašmíny naší společnosti jsou navrhovány podle nejnovějších technologií v souladu s aktuálními evropskými a světovými trendy. Náš výrobní program zahrnuje: - kravaty společenské, reklamní - motýlky - šátky, šály - roušky - kravatové spony ...