VÝVOJ, oděvní družstvo v Třešti

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Internetový obchod Prima Obchod s.r.o. nabízí široký sortiment textilní a kovové galanterie, látek, kreativních potřeb, dekorací, módních doplňků i bižuterie. Najdete u nás krejčovské potřeby, nitě, zipy, stuhy, bavlněné látky, šifon, mikroplyš, ozdoby na oděvy, korálky a spoustu dalšího zboží. Patříme mezi největší e-shopy s galanterií.
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
E-shop: - dámské a pánské oblečení - doplňky

Prodej, e-shop: - dámské, pánské a dětské oblečení

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků

Prodej: - moderní látkové pleny - šátky, nosítka a doplňky na nošení dětí - přírodní kosmetika - vybavení pro ekologickou domáckost a ekologickou hygienu - těhotenskou a kojící módu - zdravou výživu včetně zdravého mlsání pro děti - barefoot - hračky - dětské oblečení z biobavlny, konopí a bambusu. Pořádání kurzů o výchově, ...

Internetový obchod, e-shop: - dámská móda - šaty, halenky, saka, noční košile.

Svatební salón Desiré nabízí prodej a půjčovnu svatebních šatů. Svatební salón Desiré pro Vás rád zajistí nejen svatební šaty ale i kompetní servis celého svatebního dne - svatba na klíč, koordinace svateb, svatební šaty dle vašich představ, svatební doplňky, šití šatů svatebních, společenských, družičkovských, dětských, svatební i večerní ...

E-shop - pánské, dámské oblečení značky Black Heart - moto helmy, doplňky a příslušenství.

Prodej, e-shop: - dámská, pánská a dětská obuv Coqui

Výroba pánské módy: - pánské košile a kravaty. - firemní zakázky.

Firma SAFETY PRO s.r.o. se sídlem v Olomouci poskytuje kompletní servis v oblasti požární ochrany (PO) a bezpečnosti a ochrany zdraví při práci (BOZP) včetně odborného školení. Naší specializací je mimo jiné i inženýrská činnost, se kterou souvisí zajištění technického dozoru staveb, vypracování projektové dokumentace a profesionální poradenství. ...

Maloobchod, prodej, e-shop: - hračky - kočárky - autosedačky - kojenecké potřeby - textil.

Výroba, šití: - dámské oděvy - nadměrné velikosti.

Výrova a prodej dámských a pánských pokrývek hlavy, široký doplňkový prodej fascinátorů, šátků a deštníků

PALIČKA s.r.o. je firma z Prostějova, která se specializuje na výrobu pracovních oděvů z kvalitních tuzemských a dovozových materiálů. Zaměřujeme se především na výrobu pracovních kalhot, kombinéz nebo dámských a pánských košil. V našem eshopu si také vyberete ze širokého sortimentu pracovních pomůcek, ochranných prostředků, obuvi, ...

E-shop: - kojenecké a dětské oblečení - doplňky pro miminka

Svatební salon: - půjčování svatebních, společenských a dětských šatů, svatebních doplňků a pánských obleků - svatby na klíč, svatební oznámení a svatební kytice.

Výroba: - polyesterové nitě - polyamidové nitě - nitě z viskozy - nitě z přírodního hedvábí - metaloplastické nitě - galanterní výrobky - barevnice.

Prodej, oprava, servis: - šicí stroje - vyšívací stroje - žehlící a střihárenská technika - galanterie.

Železářství, prodej: - ruční nářadí, elektronářadí - brusivo, řetězy, lana - spojovací materiál, dveřní kování - poštovní schránky - stavební chemie - kuchyňské potřeby - zahradní nářadí - ochranné pracovní pomůcky. Prodej, výroba: - klíčů, klíče.

Internetový obchod, e-shop: - kšandy - dětské, pánské, dámské šle - kšandy a motýlky.

Internetový obchod, e-shop, velkoobchod: - dětský textil.

Maloobchod: - drogerie, kosmetika - galanterie - chemie - bazénová chemie. Pronájem: - dodávka Opel Movano Van s mechanickou plošinou.

Výroba a prodej: - čedičová (basaltová) vlákna - tkaniny z čedičových vláken - nehořlavé a izolační tkaniny - speciální fólie a pásky z polypropylenu.