VÝVOJ, oděvní družstvo v Třešti

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Internetový obchod Prima Obchod s.r.o. nabízí široký sortiment textilní a kovové galanterie, látek, kreativních potřeb, dekorací, módních doplňků i bižuterie. Najdete u nás krejčovské potřeby, nitě, zipy, stuhy, bavlněné látky, šifon, mikroplyš, ozdoby na oděvy, korálky a spoustu dalšího zboží. Patříme mezi největší e-shopy s galanterií.
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Internetový obchod Svetgentlemana.cz se orientuje na pánské doplňky. V našem sortimentu najdete kvalitní kožené peněženky, opasky známých výrobců, elegantní tašky a mnoho dalšího.

Výroba, e-shop: - dámská, pánská zdravotní obuv - sandály, pantofle, žabky, uzavřená obuv.

Internetový obchod, e-shop: - dámská, pánská obuv - kabelky, peněženky, deštníky.

Maloobchod, prodej: - oděvy pro plnoštíhlé ženy - halenky, kalhoty, sukně, kabáty, plavky - nadměrné velikosti.

Prodej, e-shop: - kabelky - boty - doplňky

Zakázkové krejčovství: - šití oděvů Půjčovna: - společenských šatů pro pány, dámy i děti.

E-shop - manžetové knoflíčky - peněženky - tašky - bio trička.

Maloobchod, prodej: - móda, oděvy pro plnoštíhlé ženy.

Rychoopravna obuvi - oprava obuvi - výroba klíčů - oprava oděvů, brašnářských výrobků a deštníků. Adresa: - Vestibul metra "A" Můstek, Václavské náměstí 831/21

Prodej, e-shop: - nábytek - bytové doplňky - svítidla - bytový textil

Prodej, e-shop - punčochové zboží - punčochy, ponožky, legíny Další prodejny - adresa: Klapkova 14/20, 182 00 Praha 8 - tel. 732 679 536 - email: klapkova@ponozky-tausig.cz - adresa: Školská 1385/36, 110 00 Praha 1 - tel. 737 329 122 - email: skolska@ponozky-tausig.cz .

Butik, prodej, e-shop, šití: - dámské oblečení, oděvy

Módní návrhářka - návrh, výroba dámského oblečení a konfekce.

Maloobchod, prodej: - jeansová, sportovní móda - dámské, pánské, dětské oděvy.

Prodej: - pánské oblečení, oděvy - pánská móda

Prodej: - bytový textil - oděvní látky - textilní galanterie Služby: - návrhy a realizace interiérů Krejčovství, šití: - dámské oděvy - záclony, závěsy - opravy a úpravy oděvů včetně kůže a kožešin

Prodej bylinek, čajů, vitamínových a minerálních doplňků stravy, výrobky z ovčí vlny, (přikrývky, polštáře, oblečení, doplňky...), přírodní kosmetiky.

Dekoratérské studio BELLISSIMO nabízí komplexní dekoratérské služby od návrhu až po konečnou realizaci. Šijeme záclony, závěsy, římské rolety, přehozy na postele i dekorační polštářky. Naši specialitou jsou dekorace oken. Najdete nás na Praze 5, ulice Plzeňská. Návrh, výroba, šití na míru, prodej: - záclony - závěsy - dekorace oken - ...

Internetový obchod firmy OKENTĚS, spol. s r.o. Vám v České republice i na Slovensku nabízí velkoobchodní prodej těsnících prvků oken, dveří vrat a bezbariérových vstupů. Mezi těsnícími produkty naleznete silikonové, obložkové, okenní, dveřní, samolepící, těsnění. Kromě tohoto těsnění nabízíme také těsnící kartáče a velký výběr kování, pěn, tmelů, ...

Prodej nábytku, tapet, záclon i závěsů, garnýží, zrcadel, osvětlení a bytových doplňků. Návrhy a realizace interiérů. Servis pro architekty..