VÝVOJ, oděvní družstvo v Třešti

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Internetový obchod Prima Obchod s.r.o. nabízí široký sortiment textilní a kovové galanterie, látek, kreativních potřeb, dekorací, módních doplňků i bižuterie. Najdete u nás krejčovské potřeby, nitě, zipy, stuhy, bavlněné látky, šifon, mikroplyš, ozdoby na oděvy, korálky a spoustu dalšího zboží. Patříme mezi největší e-shopy s galanterií.
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Distribuce: -dětské designové produkty.

E-shop: - nářadí - zahradní nářadí - vybavení autodílen - ochranné pomůcky - autodoplňky - campingové a outdoorové vybavení.

Dovoz, prodej: - outlet oblečení od různých výrobců a značek

Prodej matrací. Nabízíme matrace zdravotní, polyuretanové, ze studené pěny, taštičkové, kokosové, latexové, sendvičové, dětské a další. Vše skladem. Výhodné akce. V naší prodejně si můžete matraci vyzkoušet a rovnou odvézt. Doprava po Praze v den objednání. Zajišťujeme dopravu i po celé ČR.

Obchúdek s originálními dětskými bodynkami, milnikovými kartičkami pro miminko a dalším lákavým zbožím pro ty nejmenší. Kvalitní materiál, dobrá komunikace a rychlé dodání.

Výroba a prodej pracovních oděvů. Veškeré zboží splňuje ČSN a EN a má prohlášení o schodě. Vyrábíme a prodáváme tento sortiment: - ochranné štíty a brýle - čiré, prachotěsné -ochranné masky, filtry svářečské kukly, štíty - ochrana sluchu - zátkové a mušlové chrániče 3M (Racal, Scott), Kemira, Moldex, Refil, Peltor - ochranné ...

Těžištěm naší činnosti je prodej italských trendy kabelek, batohů a peněženek z pravé kůže. S dopravou nad 1000 Kč zdarma, s dodávkou do 24 hodin a uceleným módním poradenstvím.

Prodej a půjčovna - šaty svatební, společenské, pánské, pro družičky

Výroba, prodej: - ručně malované hedvábné šály, šátky a kravaty - paličkovaná krajka - ručně tkané výrobky - paličkované a malované obrazy

PEROLA čistírna s.r.o. nabízí profesionální mokré a chemické čištění oděvů, praní prádla, žehlení, mandlování i drobné úpravy oblečení. Mezi naše další služby patří také opravna obuvi, čištění koberců a čištění kůže. Najdete nás na ulici Hviezdoslavova, Praha 4. Služby naší čistírny: - čištění, čistírna oděvů - čištění kabátů, obleků, ...

Prodej tašek, batohů, kufrů, pouzder na notebooky, peněženek

Široký výběr kvalitních agrotextilií a geotextilií s uplatněním v zahradnictví, zemědělství i stavebnictví nabízí s možností velkoobchodního prodeje a odborným poradenstvím společnost Daer, s.r.o. Naše produkty přinášejí účinná řešení jako: - Ochrana proti plevelu a mrazu - Zastínění - Zabránění půdní eroze - Separační, fixační a ochranná ...

Svatební salón Studio Agnes nabízí široký výběr svatebních a společenských šatů, pánských i chlapeckých obleků, doplňků, bižuterie a také obuvi. Najdete u nás svatební šaty od nejprestižnějších designérů, které dokonale zapadnou do konceptu vaší svatby. Náš salón se nachází na Praze 5, ulice Plzeňská. Půjčovna, zapůjčení, prodej: - svatební ...

Výroba a prodej sortimentu zaměřeného na kvalitní lůžkoviny, zdravé spaní, trendy a design. Výroba, prodej: - povlečení, prostěradla - polštáře, přikrývky - plédy, deky - závěsy - kapesníky - ručníky, osušky - župany - ubrusy - utěrky - zástěry - a další.

Jsme obchůdek se vším pro hry typu LARP, "dřevárny", bitvy a Living Fantasy v Praze (Babákova 20) a Brně. Najdete u nás vše, od drobných doplňků a rekvizit po kompletní kostýmy. Máme také materiály na výrobu či úpravu vlastních výrobků - ať už potřebujete speciální lepidlo, barvu, kůži, dřevo nebo laminát - vše u nás buď najdete nebo to ...

Společnost LOKIT s.r.o. se zaměřuje na servis a opravy nákladních i užitkových vozů. Dále provozujeme pneuservis a prodejnu náhradních dílů a autodoplňků pro nákladní automobily. Naši prodejnu najdete na adrese Průmyslová 881(areál Perlitu Praha), Praha 9. Kromě autopříslušenství máme v nabídce také elektrické nářadí a nástroje pro stavebnictví, ...

Výroba a prodej: - kožichy z umělé kožešiny - kabelky z umělé kožešiny - kabáty.

Výroba a prodej strojově pletených doplňků, zejména čepic, čelenek a šál, na zakázku zhotovujeme i ručně pletené nebo háčkované čepice, kloboučky, kukly, apod.

Eshop, sklad: - dámská, pánská konfekce z přírodních materiálů - bambus, bio bavlna, konopí, len nebo vlna. Oblečení od evropských fair trade značek.

Výrobní družstvo invalidů Prodáváme kancelářské a papírnické potřeby, čisticí a hygienické prostředky a ochranné pracovní pomůcky. Nabízíme široký sortiment pneumatik a olejů, výpočetní techniky, tonerů a cartridge. Výpočetní technika, spotřební materiál: - brašny, digitální fotoaparáty, faxy, Flash Disk USB, grafické karty, ...

Prodej a šití pánských obleků a doplňků. Pánský oděvní servis: - návrhy a vytvoření vlastního stylu - šití obleků a košil na míru - hotová konfekce - kravaty a oděvní doplňky.

Prodej - dětská zdravotní obuv ESSI, FARE, SANTÉ, PEDDY, KEEN

Prodej pánské a dámské módy a doplňků značky Hermés.