VÝVOJ, oděvní družstvo v Třešti

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Internetový obchod Prima Obchod s.r.o. nabízí široký sortiment textilní a kovové galanterie, látek, kreativních potřeb, dekorací, módních doplňků i bižuterie. Najdete u nás krejčovské potřeby, nitě, zipy, stuhy, bavlněné látky, šifon, mikroplyš, ozdoby na oděvy, korálky a spoustu dalšího zboží. Patříme mezi největší e-shopy s galanterií.
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Prodej, e-shop - dětské zboží - kočárky, sedačky, cestovní postýlky - dětská kosmetika, výživa, pleny. Prodejny: - adresa: Jetřichova 2463, Hostivice, tel. 702 248 399 - adresa: Českomoravská 2420/15a, Praha 9-Libeň, tel. 734 700 447 - adresa: Chlumecká 1532, Praha 9 (Prodejna Kašpárek), tel. 724 095 962 - adresa: Rokycanská ...

Módní návrhářka, tvorba: - dámské svatební, společenské šaty - pořádání autorských módních přehlídek.

Prodej, e-shop - kočárky - autosedačky - hračky - dětské oblečení.

E-shop, internetový obchod - obuv pánská, dámská, dětská (pantofle, kozačky, balerínky, tenisky) - kabelky.

Výroba - kožené doplňky - brašnářská výroba na zakázku - opravy brašnářského zboží. SVĚT KŮŽE Prodej - kožené zboží nejen pro motorkáře - adresa: Vršovická 1285/103, Praha 10, 100 00 - tel. 776 623 881.

Maloobchod, prodej, e-shop: - funkční prádlo zn. MOIRA.

Prodej, e-shop - pánské, dámské, dětské oblečení - trička, košile, bundy, svetry, ...

Prodej, e-shop: - vše pro tvoření - korálky - květy z pryskyřice - šatony - bižuterní a vlasové komponenty - metráž - příze.....a další. Prodejna: Československého Exilu 2175/34 tel.: 774 884 225

Služby: - oděvní galerie Ateliér: Duškova 1020/14 tel.: 602 202 467 info@edaniely.cz

Distribuce, dodávka - ochranné pracovní oděvy a prostředky pro RTG záření pro pacienty a uživatele - pláštové zástěry - ochranné čepice, pokrývky hlavy - brýle - ochrana proti záření.

Studio Matragi Design. Prodej, e-shop - dámské šaty z návrhářské kolekce Blanky Matragi - oděvní doplňky, šátky, kabelky.

Dovoz, prodej - pánské oblečení, košile, kravaty, opasky. Showrooms - OC Galerie Šantovka Olomouc, tel. 776 145 231, marionet.santovka@gmail.com - OC Olympia Olomouc, tel. 776 145 261, marionetolympia@gmail.com - OC Olomouc City, tel. 773 627 611, marionet.city@gmail.com - OC Cukrovar Hodonín, tel. 774 807 476, ...

Internetový obchod, e-shop: - dámské společenské šaty - dámské svatební šaty - šaty pro těhotné.

Společnost AGENS - Ing. Josef Dědič se zabývá prodejem dezinfekčních, čistících a mycích prostředků pro domácnost, zdravotnictví, sociální služby, manikůru, pedikůru, kadeřnictví, sauny, solaria.

Výroba, export, import - módní doplňky - opasky - crossbody tašky

Maloobchod, e-shop: - běžecká obuv - běžecké oděvy, potřeby.

Dětský second hand a outlet online. Zaměření na oblečení pro miminka, oblečení pro kojence a děti do 4 let. Většina zboží je nová s cedulkou. Možnost osobního odběru v Praze. Levné dětské oblečení se slevou až 80%. Poštovné zdarma při objednávce nad 1500.

Prodej, e-shop: - kožené moto oděvy - kožené vesty - trička, mikiny - moto příslušenství

TenCate Geosynthetics je součástí nadnárodní společnosti Roayl Ten Cate.

Prodej, e-shop - těhotenská móda - dětské oblečení.

Maloobchod, e-shop: - zdravotnické potřeby, pomůcky - tonometry, teploměry, inhalátory - inkontinenční pomůcky - zdravotní obuv.