Developerská činnost zahrnuje nákup pozemků pro výstavbu a následný prodej či pronájem nemovitostí, realizaci domů i dřevodomů na klíč, financování projektu, nákladové studie, projektové dokumentace a stavební povolení, výběr dodavatelů a řízení stavby.

Firma se dnes úspěšně etabluje v segmentu developerském, stavebním, v cestovním ruchu a gastronomie, ale také v dalších segmentech jako je pojištění a financování, které společnost užívá jako nástroj pro benefit klienta. Obory financování a pojištění budeme i nadále rozvíjet jako plnohodnotný samostatný segment s nejvyšší prioritou.

Developerská společnost - výstavba bytových domů a komerčních prostor.

Společnost vznikla v roce 2000 transformací původní stavební firmy úspěšně působící na trhu již od roku 1993. Hlavní náplní naší činnosti je příprava a realizace malých a středně velkých developerských projektů společně s návrhy a výstavbou solitérních rodinných domů. Naše společnost poskytuje komplexní služby. Nabízíme svým klientům vstupní ...

Služby - stavební management pro bytovou a průmyslovou výstavbu - manažerské služeby s developerskou činností - technický dozor - bytová výstavba - projektové práce.

Služby: - investiční a developerská společnost

STAVEBNÍ A DEVELOPERSKÁ FIRMA (DEVELOPMENT): -výstavba, stavba a prodej nových bytů, bytových domů: -lokalita Zlín, Nad Nivami -výstavba inženýrských sítí -inženýrská činnost ve výstavbě. Generální dodavatel: -Moravská stavební - INVEST, a.s. . Investor: -Nad Nivami, s.r.o. .

Realitní a developerská činnost - prodej stavebních pozemků pro rezidenční bydlení - prodej nízkoenergetických montovaných rodinných domů v lokalitě Slunečné terasy v Lánech u Kladna.

Developerská činnost - výstavba bytových domů.

Investiční a developerská skupina - investice do nemovitostí.

Realitní a developerská činnost - nemovitosti k bydlení - rodinné řadové domky a byty v osobním vlastnictví.

Stavební společnost: - rekonstrukce a modernizace - sanace - kotvení - hřebíkování svahů - mikropiloty - zpevňující a těsnící injektáže - izolace-akustické, tepelné - odvlhčování zdiva injektáží. Pronájem: - ruční pěchy - AVIA s kontejnerem a hydraulickou rukou - drobná stavební mechanizace - štípačka na dřevo.

Naše služby: - investiční činnost ve výstavbě - inženýrská činnost - realitní a zprostředkovatelská činnost.

Developerská činnost. Pronájem prostor. Stavební činnost. Logistika.

Činnost: - výstavba a pronájem komerčních prostor vhodných ke skladování, lehkou výrobu a doprovodné kancelářské aktivity.

Realitní kancelář - prodej a pronájem nemovitostí - developerská činnost.

Developerská společnost - prodej a výstavba půdních i jiných bytů. Další provozovna Malšova Lhota 74 500 09 Hradec Králové tel. 739 303 750

Stavební činnost, výstavba: - rodinné a bytové domy Developerská činnost

Řízení a projekty rezidenčních staveb.

Služby: - developerská činnost - výstavba rezidenčních projektů

Činnost: - příprava, realizace rozvoje území - správa nemovitostí.

Činnost: - výstavba developerských projektů - financování developerských projektů - finanční poradenství

Developerská činnost Pronájem a správa vlastních nebo pronajatých nemovitostí Zprostředkovatelské činnosti realitních agentur Architektonické a inženýrské činnosti a související technické poradenství