Developerská činnost zahrnuje nákup pozemků pro výstavbu a následný prodej či pronájem nemovitostí, realizaci domů i dřevodomů na klíč, financování projektu, nákladové studie, projektové dokumentace a stavební povolení, výběr dodavatelů a řízení stavby.

Služby: - developerská činnost - realitní činnost - výstavba a rekonstrukce

Služby: - realitní kancelář - developerská činnost - Facility Management

Provádíme kompletní projekty v oblasti architektury, stavebnictví, automatizační techniky a zobrazovacích systémů pro komerční a domácí prostory od projekce až po realizaci. Prodáváme široký sortiment moderního, klasického a Art deco nábytku, LED i klasických závěsných a zápustných svítidel do interiéru i exteriéru od předních italských a ...

Prodej bytů. Inženýrská činnost. Projektová činnost ve výstavbě.

Projekční a architektonický ateliér. Architektonické studie a návrhy (architekti). Projekční činnost (stavební inženýři). Vizualizace a animace staveb. Developerské projekty. Návrhy interiérů. Inženýrská činnost. Stavební a autorský dozor.

Poskytujeme developerské, stavební a projektově-inženýrské služby se zaměřením na na rekonstrukci a modernizaci bytů a průmyslových objektů.

Služby: - stavební činnost, výstavba - zemní práce - developerská činnost

Developerské projekty. Rekonstrukce: - historické budovy v Praze. Realizace, výstavba: - novostavby v Praze - nové byty a rodinné domy mimo Prahu. Správa a údržba nemovitostí. Realitní kancelář. Zprostředkování - prodej a pronájem nemovitostí: - byty - rodinné domy - kancelářské prostory - obchodní, skladové prostory - ...

Stavební firma - stavební práce. Zednické práce. Malířské a lakýrnické práce. Pokrývačské a izolatérské práce. Poradenské služby.

Stavební, realitní a developerské činnost - provádění staveb - projekce staveb - hypoteční a investiční úvěry.

Developerská a investiční činnost - výstavba výrobních a skladových prostor - prodej ploch, hotelů a rekreačních zařízení - zajišťujeme služby spojené se správou a údržbou nemovitostí Kancelář: Vrchlabí, Krkonošská 177 Tel.: 499429080; 602484571; 737181333 Fax: 499429081

Developerská společnost se zaměřením na prodej a pronájem pozemků.

Architektonické služby. Inženýrská činnost v investiční výstavbě včetně souvisejícího technického poradenství. Developerská činnost.

Služby: -poradenská činnost ve stavebnictví

Služby: - developerská činnost Ubytovna

Developerská společnost - výstavba, pronájem, péče a správa komerčních nemovitostí.

Developerská firma, realizace, údržba a pronájem nemovitostí - příprava a realizace staveb, komplexní výstavba na klíč - územní plánování - technické a finanční poradenství.

Přední česká developerská společnost. Prvotním cílem společnosti je zaměření se na development nemovitostních projektů s cílem budoucího prodeje institucionálním investorům v lokalitě Praha, později v lokalitě celé České republiky. Skupina CODECO plánuje své aktivity zaměřit zejména na development residenčních a kancelářských projektů. ...

Zabýváme se developerskými projekty pro revitalizace, dodávky pitné vody a elektrifikace.

Realitní kancelář, developer. Služby v oblasti realit