Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

PIK Vítek s.r.o.
Naše firma PIK Vítek s.r.o. má sídlo v Praze a zabývá se projektováním staveb, které souvisejí s vodou. Ať už jde o vodovody, kanalizace nebo čistírny odpadních vod, my víme, jak to udělat. Nabízíme našim zákazníkům nejen kvalitní projekty a inženýrské služby, ale také poradenství a odborné rady. Jsme specialisté na zajištění vody a odvádění ...
PIK Vítek s.r.o.
Stavební projekce. Projekční práce.

Služby: -inženýrská činnost v investiční výstavbě -oceňování majetku, odhad ceny, znalecké postudky -kontrolní sestavení rozpočtu.

Výstavba: - komunikace - letiště - sportovní haly či areály - stavební projekce Recyklace nekovového materiálu.

Služby: - občanská výstavba - zateplování - suchá výstavba - stavby domů na klíč - rekonstrukce a revitalizace objektů - termodiagnostika Zelená úsporám: - poradenství a přípravu pro získání dotací z programu - možnost získání úvěru pro vstupní financování zakázky - projektovou dokumentaci pro stavební povolení - realizaci zakázky ...

Projektování a realizace staveb: - zpracování rozpočtů, - obstarání územního rozhodnutí a stavebního povolení, - zajištění stavebního a autorského dozoru.

Stavební firma. Výstavba, stavba, provádění: -novostavby -přístavby -rekonstrukce -fasády, střechy Projektová kancelář. Služby: -vypracování: -projektová dokumentace staveb

Stavba, výstavba, rekonstrukce, realizace: - zateplování, zateplení - stavby na klíč - byty, bytů - rodinné domy a domky, rodinných domů a domků - průmyslové stavby - nástavby, půdní vestavby - bytová jádra, bytových jader.

Zajišťujeme bezplatné poradenství v oblasti energetických úspor, výběr optimální varianty řešení jak z hlediska technického tak ekonomického, dále projekty rodinných, bytových domů, realizace staveb na klíč. V nabídce naleznete typové domy, nebo Vám dům naprojektujeme podle Vašich požadavků a představ.

Konzultační činnost ke koncepci elektrické instalace a k standardu použitých materiálů. Zpracování projektové dokumentace ve všech stupních dle platných norem. Schválení projektové dokumentace úřady ČR. Bezplatné zpracování cenových kalkulací.

Projektování, poradenství: -tenisové kurty -umělé sportovní povrchy. Výroba, prodej: -tenisové plachty včetně potisku -doplňková zařízení pro údržbu. Obchodní zastoupení:SPORT TECHNIK BOHEMIA.

Činnost: -projekce, projektování: -stavby, pozemních staveb -inženýrské sítě -komunikace -geodetická: -digitální měření -digitální mapy obcí a závodů -tématické mapy -zpracování územních plánů, urbanismus -poradenství a konzultace. Reprografické pracoviště: -velkoformátové scanování -digitalizace archivů.

Činnost: -projektová činnost v investiční výstavbě -projekce stěnové a podlahové vytápění HITHERM-ECOTHERM. Práce: -vodoinstalatérství -topenářství -podlahové vytápění topení EUROVAL.

Služby: -projekce, projektování, inženýrská činnost v investiční výstavbě -inženýring -poradenství stavební.

Projekce: - stavební - rodinné domy - stavební úpravy, studie, konzultace.

Služby: -projektová činnost a technické poradenství

Projektová činnost ve výstavbě: -termovizní měření.

Projekce, projektová činnost v investiční výstavbě: -projektování pozemních staveb (rodinné domy, bytové domy, občanská vybavenost, průmyslové objekty).

Stavební firma Služby: - technický dozor investora - projekce - poradenství.

Projektová a dodavatelsko-inženýrská činnost v oblasti přípravy a realizace staveb pro průmysl, energetiku a inženýrských staveb, včetně komplexní projektové přípravy území k výstavbě.

Návrhy, projekce a zprostředkování realizace: -interiéry: -prodejny, ordinace, banky, restaurace, bary, kuchyně, kanceláře. Služby: -vybavení interiérů: -typový nebo atypický nábytek včetně doplňků -koberce, žaluzie a osvětlení.

Služby: -projektová činnost -zpracování žádosti o dotaci finančních prostředků -ekonomický audit -inženýrská činnost ve výstavbě -dozory na stavbách -reklamní činnost -realizace výběrových řízení - VZ.

Služby: - urbanismus, urbanistické a vyhledávací studie - územně plánovací dokumentace - regulační plány.