Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

PIK Vítek s.r.o.
Naše firma PIK Vítek s.r.o. má sídlo v Praze a zabývá se projektováním staveb, které souvisejí s vodou. Ať už jde o vodovody, kanalizace nebo čistírny odpadních vod, my víme, jak to udělat. Nabízíme našim zákazníkům nejen kvalitní projekty a inženýrské služby, ale také poradenství a odborné rady. Jsme specialisté na zajištění vody a odvádění ...
PIK Vítek s.r.o.
Služby: - grafické návrhy - technické výkresy - stavební projekce - zaměření stávajících stavů - dokumentace k územnímu řízení - dokumentace ke stavebnímu řízení / popř. ohlášení - dokumentace pro provedení stavby - dokumentace skutečného provedení stavby - průzkumy - ...

Služby: -projekční, projektování, stavební projekce -inženýrská činnost v investiční výstavbě -znalecké posudky, odhady nemovitostí.

Služby: -projektová příprava a projekční práce -projektové dokumentace průmyslové, občanské, ekologické, energetické a zemědělské stavby -techniký dozor -dohled nad projektem -komunikace s úřady, podklady ke kolaudaci -poradenská činnost a konzultace v oblasti projekcí.

Služby: - projektová, inženýrská činnost - geodetické práce - komplexní služby při výstavbě - oznámení před zahájemín výstavby.

Služby: - dozorová činnost na stavbách - koordinátor BOZP - bezpečnost na stavbách - zpracovávání majetkové evidence vodovodů a kanalizací dle zákona č.274/2001 Sb - vypracovávání rozpočtů staveb - projektová, inženýrská činnost.

Inženýrská a majetkoprávní činnost při přípravě staveb včetně staveb liniových. IT služby: - licencovaná vzdálená správa serverů i stanic - mobilní a webové aplikace na míru - internetové prezentace - výstavba a údržba pc sítí - dodavatel hardware.

Služby: -projektování - projekční a plánovací práce: -komunikace, kanalizace, vodovody, obytné komplexy -rodinné domky, bytové domy -veřejné budovy a průmyslové stavby -investorská a realitní činnost -designové studio na zpracování návrhů interiérů -kopírování, skenování -technicko-ekonomické studie zastavěných území ...

Nabídka inženýrských prací v oblasti investiční výstavby.

Projektování, projekce: -průmyslová, občanská, bytová výstavba -inženýrská činnost -komplexní stavební práce -dodávky na klíč -pozemní stavby -železobetonové konstrukce -ocelové konstrukce -kovové výrobky -vzduchotechnika -ústřední vytápění -sanitární technika -potrubní technologické rozvody -elektroinstalace ...

Projektová činnost ve výstavbě Energetické hodnocení budov, průkazy ENB, Nová zelená úsporám

Architektonická a projekční kancelář nabízející kompletní projekční a inženýrské služby ve stavebnictví. Zpracování projektové dokumentace všech stupňů, architektonické studie, vizualizace, interiéry. Činnost po celé ČR.

Projekty rodinných domů, srubových staveb, nízkoenergetických staveb a pasivních domů, podnikatelských objektů a rekonstrukcí.

Projektová a inženýrská činnost, dozorování staveb, provádění drobných stavebních prací, všechno zejména v oblasti výstavby zařízení pro nakládání s odpady: - skládky odpadů, kompostárny, sběrné dvory, překladiště, rekultivace, nakládání s bioplynem aj. - provozní řády, integrovaná povolení, EIA aj. Projektování dopravních staveb. Reklamní ...

Stavební firma. Práce: -komplexní stavební. Služby: -inženýrská činnost v investiční výstabě -projekce, projektování -architektonické. Sídlo: -Staré Město 68603, Trávník 2106

Projekční kancelář. Projekční práce, stavební projekce, dokumentace, poradenství: - vodohospodářské stavby - vodovodní a kanalizační sítě - čistírny komunálních odpadních vod - úpravy toků, malé vodní nádrže Inženýrská činnost.

Projektová činnost ve výstavbě - projekty vodohospodářských staveb. Úpravy toků a objekty na tocích, malé vodní nádrže, rybníky, ochranné hráze. Manipulační řády pro vodní díla. Povodňové plány obcí i firem. Hydrotechnické posudky objektů na vodních tocích. Inženýrská činnost pro výše uvedené stavby.

Služby: -projektování, projekce, projektová činnost ve stavebnictví -inženýrské a investorské činnosti. -poskytování poradenství v oboru činnosti.

Stavebně projekční ateliér: -projekty rodinných domů, bytových domů, komerčních budov, pro obce a města, pro developery -návrhy interiérů a zahrad -vizualizace staveb -inženýrské služby.

Projekce, projekty: -rodinných domů -bytové domy -garáže. Architektonická činnost Projektování, projekční činnost Inženýrská stavební činnost

Dřevovýroba Ubytovna - kapacitá 10 lůžek ve 3 pokojích 2x třílůžkový, 1x čtyřlůžkový - sociální zařízení na patře Půjčování - lešení Projekční činnost Výstavba a rekonstrukce - rodinné domy, rekonstrukce - bytové domy - průmyslové objekty

Strojírenská výroba: -vytlačovací šneky, vytlačovací válce do vytlačovacích strojů, válce pro kalandry, vodící válečky, náhradní díly k vytlačovacím strojům a vstřikovacím lisům - včetně jejich repasí. Konstrukční kancelář. Projektování jednoduchých jednoúčelových strojů: -navíječky, kompenzátory, sekačky, granulovací stroje, razící ...

Návrhy, projektování, stavební projekce: -nízkoenergetické a pasivní stavby: -občanská a bytová výstavba, rodinné domy -dřevostavby -rekonstrukce. Služby: -inženýrská činnost.

Služby: -projektování, projekce v oboru: -požární bezpečnost staveb -technika prostředí staveb -zdravotní technika -vytápění a vzdutechnika.

Projekční činnost: - stavební projekce pro České dráhy - modernizace železničních tranzitních koridorů - komplexní řešení železničních staveb.

Výstavba nových Eco budov. Rekonstrukce starších objektů. Dodávky a montáže: - tepelné izolace pro založení, stěny, střechy, potrubí a tepelné mosty - účinných oken a dveří - speciálních materiálů pro Eco budovy . Navrhování a plánování technologie pro ekologické budovy: - systémy rekuperace tepla - zdroje energie pro vytápění a ...