CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Firma Ladislav Dubnický se specializuje na prodej pracovních oděvů, ochranných pracovních pomůcek a nářadí. Jsme firma s 20 letou tradicí, oproti konkurenci Vám nabízíme výhodnější ceny. Naleznete nás na adrese Rokycanova 1929, Sokolov. Maloobchod, prodej: - montérky, pracovní kombinézy, kalhoty, bundy - pracovní oděvy pro lékaře, sestřičky a ...

Realizace staveb a rekonstrukce Elektro a vodoinstalace. Půjčovna lešení - LAYER Zateplování domů a bytů.

Činnost, práce: - kovovýroba - zámečnické práce - svářečské práce - ocelové konstrukce - klempířské práce

Výrobce kvalitních podlahových konvektorů. Konvektory Hitte zajistí nejen nákladově nejefektivnější vytápění prostor, ale také pohodlí svých uživatelů oddělením prosklené plochy a interiéru clonou teplého vzduchu a vytápění objektů. Veškeré informace naleznete na webu společnosti nebo na facebooku.

Výroba, zpracování skla a zrcadel Sklenářské práce, pískování, zasklívání, rámování a paspartování

Práce: - topenářské - vodoinstalatérské - plynařské.

Stavební práce, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce budov - fasády - sádrokartonářské práce - rekonstrukce koupelen - malířské, lakýrnické práce - výstavba chodníků.

Stavební činnost: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce bytů, koupelen - zateplování.

Truhlářství, výroba: - nábytek - schodiště.

Pronájem, půjčovna, montáž: - lešení.

Zakázkové truhlářství, výroba: - kuchyně - kuchyňské linky.

Činnost: - péče o dřeviny - prořezávání stromů a rizikové kácení stromů - arboristika - instalace bezpečnostních vazeb - zpracování polomů, vývratů - prořezávání ovocných stromů, údržba zeleně - odstranění sněhu ze střech, budov.

Prodej, montáž: - okna plastová, dřevěná, hliníková - rolety, žaluzie Služby: - nákladní autodoprava

Práce: - pokrývačské - klempířské - realizace střech

Činnost: - zemní a výkopové práce - demolice - stavební práce

Práce, služby: - vodoinstalatérské - topenářské

Velkoobchod, maloobchod: -plastové rozvody EKOPLASTIK -potřeby pro instalatéry, topenáře. Instalatérství: -montáž rozvodů teplé a studené vody -plasty -měď*.

Technické služby. Práce: - sekání travnatých ploch - zimní údržba - zemní Půjčovna: - stavební stroje: - smykem řízený nakladač - vibrační válec - minirypadlo Komatsu

Činnost: - elektroinstalace - elektromontáže

Stavební činnost, práce: - rodinné domy - rekonstrukce - zemní práce - montáž sádrokartonu - tesařské a pokrývačské práce - stavba plotů, opěrných zdí

Práce: - obkladačské - zednické.