CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Klempířské a pokrývačské práce - rekonstrukce šikmých a plochých střech včetně krovů - natěračské a zednické práce.

Prodej, e-shop: - čistící prostředky - kuchyňské potřeby - kancelářské potřeby - nářadí - zahradnické potřeby - chovatelské potřeby

Klempířství, pokrývačství: -pokrývačské a klempířské práce - izolační práce

Pronájem, půjčovna: - plošiny Výškové práce Nákladní autodoprava

Kovovýroba, zakázková strojírenská výroba - svářečské práce - zámečnické práce - obráběčské práce - výroba ozubených a řeťezových kol.

Výroba: - vačkové spínače, hlavní spínače, CNC soustružení - solární technika. Výroba průmyslových spínačů a staveništních rozvaděčů. Kompletace a kovoobrábění - CNC soustružení - frézování - vrtání.

Technické služby města: -odvoz odpadu, nakládání s odpady -veřejné osvětlení -údržba komunikací -doprava a mechanizace -správa hřbitova -ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001

Stavební činnost - přípravné práce - obkladačské práce - izolační práce - projektová dokumentace - stavební dozor - zámečnické práce - pronájem lešení - autodoprava kontejnerová nákladní. Výroba - kovové dveře a brány.

Stavební činnost -stavby na klíč -zateplování budov -protiplísňové nástřiky -rekonstrukce bytových jader -vestavby. Práce -zednické, obkladačské -elektroinstalační, vodoinstalační -klempířské, pokrývačské, topenářské -truhlářské, tesařské.

Oprava, servis: - plastová okna, dveře - hliníková okna, dveře

Truhlářství. Výroba nábytku na zakázku.

Podlahářství HOPR. Práce: - podlahářské

Tesařské práce - střešní konstrukce - střechy na klíč - zimní zahrady - pergoly.

Zednictví - zednické práce - rekonstrukce domů - rekonstrukce koupelen.

M&C Interiéry. Truhlářství. - zakázková výroba nábytku

Maloobchod, internetový obchod, prodej: -nářadí pro stavebnictví

Hornická činnost. Zpracování živce. Geologické práce: -provádění -projektování -vyhodnocování. Činnost: -stavební -obchodní -zprostředkovací. Těžba, úprava nerostných surovin: -žuly.

Prodej, e-shop: -svařovací technika -ruční nářadí -elektrické nářadí -měřidla -vzduchotechnika -brusivo -momentové klíče -momentové šroubováky.