CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Tepelné izolace: -tepelné rozvody -výměníkové stanice -chladící zařízení -teplárenská zařízení -parovody a horkovody -vzduchotechnická zařízení -izolace potrubí a těles všemi druhy materiálů.

Velkoobchod, prodej, nájem, servis náhradní díly: -stavební stroje -minirypadla -smykem řízené nakladače -rypadlo-nakladače -kolová rypadla -pásová rypadla -nakladače -speciální rypadla -stroje -HITACHI -TEREX - KOBELCO - CASE -ATLAS -MUSTANG.

Výroba: kovovýroba-konstrukce -kovová schodiště -ploty -vnitřní i vnější zábradlí. Prodej a montáž: -bazény -sauny.

DOPRAVNÍKOVÉ SYSTÉMY DOPRAVNÍKOVÉ KOMPONENTY KONSTRUKCE Z HLINÍKOVÝCH PROFILŮ HLINÍKOVÉ PROFILY PŘESUN A STĚHOVÁNÍ STROJŮ TRANSPORT A MANIPULACE NA VZDUCHOVÝCH POLŠTÁŘÍCH LINEÁRNÍ VEDENÍ LOŽISKA

Stavební firma - rekonstrukce staveb - stavby na klíč

Klempířství, pokrývačství, tesařství: -klempířské práce -pokrývačské práce šikmých střech -hydroizolace plochých střech -hydroizolace spodních staveb -hydroizolace balkonů a teras -montáž střešních oken -půjčovna lešení LAYHER -tesařské práce, krovy -hromosvody -opravy komínů.

Truhlářství, podlahářství

Služby: -koordinátor bezpečnosti práce. -zpracování PENB průkaz energetické náročnosti budov. -inženýrská činnost. -projektová činnost. -stavební činnost, provádění staveb. -výkon činnosti Autorizovaného inspektora.

Výroba, velkoobchod: -plastové potrubní systémy. -plastové kanalizační trubky, kabelové ochranné trubky. -plastové vodoměrné šachty. -plastové drenážní systémy.

Stavební práce: -opravy a rekonstrukce -nová výstavba staveb pro průmysl a zemědělství -sanace betonových konstrukcí -zateplené fasády -rodinné domy na klíč.

Stavební, tesařské, pokrývačské a klempířské práce.

Maloobchod, prodej, e-shop: -čističky odpadních vod, ČOV -jímky -septiky

Maloobchod, prodej, montáž: -platová okna -dřevěná eurookna -garážová vrata

Vývoj, výroba - zařízení pro výrobu betonu - cementová sila - míchačky - zásobníky kameniva Řemesla, služby - jeřábnické práce - rekonstrukce betonáren

Prodej oken, dveří a příslušenství. Okna - plastová a hliníková Dveře - bezpečnostní, vstupní a interiérové Vrata - rolovací, průmyslová a sekční Dále pro Vás máme: - rolety a žaluzie - kování - zámky - markýzy - brány.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - skříně - kuchyně - koupelnový nábytek

Dodávka - tepelná čerpadla - okenní držáky a sušáky Realizace - nízkoenergetické dřevostavby

Čistírna odpadních vod Rozvod, výroba - teplo Vodárna - úprava pitné vody Instalace - rozvody vody

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské