CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Práce: -truhlářské, -tesařské. Truhlářství. Tesařství.

Práce: -malířské, -natěračské, -zednické. Malíř, natěrač, zedník.

Vodohospodářské stavby: -zemní práce -lesní cesty -odvodnění. Sadové úpravy a údržba zeleně. Lesnická, zemědělská rekultivace. Lesní práce. Údržba zeleně. Kácení stromů. Návrhy, zakládání zahrad. Sadové úpravy.

Provádím veškeré zednické a obkladačské práce (fasády, sádrokartony, dlažby, rekonstrukce bytů atd). Zateplování fasád.

Stavební řemesla. Tesařství, pokrývačství, klempířství. Pronájem, dodávka, montáž, demontáž rámového lešení

Instalatérství a topenářství Prodej, montáž, servis: -plynové spotřebiče -MORA -VAILLANT -DESTILA -litinové kotle LINEA AMICA -plynová topidla.

Prodej: - světlomety, - ruční svítilny, - hledáčky, - čelové svítilny, - obranné prostředky, - letecká návěstidla. Měření a regulace: -topné systémy.

Zámečnictví. Výroba a montáž: -ocelové konstrukce -ploty, oplocení a brány -ocelová schodiště, zábradlí -podesty -mříže a vrata -poklopy -vratové systémy -svářečské práce -montáže, demontáže průmyslových strojů.

Sklenářské práce: -zasklívání výkladních skříní, oken -práce v bytě zákazníka -rámování obrazů. Nabídka: -plastová okna a dveře -zrcadla -interiéry -reklama -foliopísmo. Zámečnické práce. Pískování skla. Reklamní práce: - polepy vozidel - velkoplošný tisk - výroba reklamních tabulí.

Opravy praček, myček, sušiček a varné techniky. Spotřebiče vestavné i volně stojící. Opravy plynových spotřebičů. Varné desky SKD a indukční varné panely. Elektroinstalační práce, opravy světelných a zásuvkových obvodů. Poradenství a konzultace. Provozovna: - Praha 4-Michle, Magistrů 599/3.

Prodej paliva: -uhlí -brikety -koks -písky -štěrky -kostkoořech. Uhelné sklady. Kátrování briket. Skládání pásovým dopravníkem. Zapůjčení přívěsného vozíku. Prodej, servis: - automatické kotle.

Prodej, montáž, servis: -žaluzie vertikální -žaluzie horizontální -kompletní realizace žaluzií -motáže rolet Sunstop -shrnovací dveře -plovoucí podlahy -dodávky plovoucích podlah a polstrování dveří -předokenní rolety, sítě proti hmyzu -sekční garážová vrata -roletová vrata. Naše společnost působí na trhu již od roku 1992, kdy ...

Údržba a opravy - motorová vozidla Komplexní služby - kamerové systémy Plynoinstalační práce Montáž - solární systémy Topenářské práce Daňové poradenství Správa - majetek - nemovitosti Reklamní činnost Stavební práce Zámečnické práce

Klempířství, pokrývačství: -tesařské práce -klempířské práce -pokrývačské práce -zateplení střech -střešní okna -montáže střešních hydroizolací.

Výroba, montáže, rekonstrukce a opravy tlakových nádob, potrubních dílů a rozvodů. Výroba kontejnerů a nád.

Zateplovací systémy. Inženýrské stavby. Dopravní stavby. Obkladačské práce. Průmyslové stavby. Kompletní stavební činnost: -rodinné domy na klíč -občanské stavby -půdní vestavby -rekonstrukce bytových jader.

Naše firma Lias Vintířov, lehký stavební materiál k.s. sídlící ve Vintířově v okrese Sokolov se zabývá výrobou stavebních materiálů Liapor. Kamenivo Liapor je nedílnou součástí výroby lehkých keramických betonů a ostatních stavebních materiálů Liapor. Výroba: - lehké ekologicky čisté keramické kamenivo - lehký keramický beton - zdivo - ...

Stavební práce - bourací práce technologických zařízení se zaměřením na znovuvyužití odpadů - demolice stavebních objektů, - práce nakladače UNC, LOCUST (kladivo), - řezání ocelových konstrukcí - zemní práce - lešení - instalace i možnost pronájmu. Recyklace odpadů. Nákladní automobilová doprava.

Práce: -bytová výstavba -průmyslové objekty -rekonstrukce -zemní práce -realizace inženýrských sítí -realizace parkovacích ploch, chodníků a komunikací

Zateplování fasád, dekorativní omítky. Čištění a nátěry znečištěných omítek. Termografické měření úniku tepla. Prodej, montáž - plastová, hliníková a dřevěná okna a dveře - stínící technika - parapety - zimní zahrady - garážová vrata sekční a výklopná.

Práce: -stavební činnost -rekonstrukce objektů -střechy -zpevněné komunikace -výškové práce

Stavební činnost - dopravní stavby - výstavba rodinných domů - projektová dokumentace - zateplování budov - vodoinstalční práce - topenářské práce - plynoinstalační práce - sanace - bourací práce. Pronájem stavební mechanizace. Realitní činnost, pronájem nebytových prostor.