CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
Montáže Zubček s.r.o.
FSP projekční kancelář s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
Montáže Zubček s.r.o.
FSP projekční kancelář s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
Společnost L-stav, s.r.o. je menší rodinná firma, která působí na trhu od roku 1997. V rámci naší činnosti se věnujeme zejména výstavbě atypických projektů s důrazem na individuální požadavky klientů. Stavby dodáváme jak „na klíč“ vč. projektové dokumentace a vyřízení stavebního povolení, tak realizaci jiných projektů donesených klienty.
L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
Stavební práce: - rekonstrukce bytů a bytových jader - zednické práce - inženýrské sítě. Montáž technického zabezpečení budov: - plynové zařízení - ústřední topení - rozvody vody a kanalizace.

Montáž, rekonstrukce, komplexní dodávky instalací: -voda, topení, plyn. Revize-plyn. Plynofikace: -rodinné domy, domky -kotelny. Montáž-měřidla teplé a studené vody. Jádrové vrtání i železobetonu. Zamražování potrubí. Servis plynových kotlů: -Viadrus -Dakon -Baxi.

Společnost LOP realizace, s.r.o. se sídlem v Ostravě se specializuje na dodávku a montáž plastových oken a dveří, hliníkových oken, provětrávaných fasád a skládaných plášťů, dále na garážová vrata a kovová vrata.

Společnost PSK PLOTY TRANS s.r.o. se specializují na dodávku a montáž betonových a 3D plotů.

Pokud hledáte spolehlivou a kvalitní firmu, která se zabývá foukanou izolací, solárním ohřevem vody a fotovoltaickými elektrárnami pak je SKY DTV s.r.o. tou pravou volbou pro vás. SKY DTV s.r.o. je společnost s ručením omezeným, která byla založena v roce 2019 a naleznete ji na adrese Hlávková 447/5, Ostrava. Firma je průkopníkem v oblasti ...

Společnost OSTRAMONT - rekonstrukce a stavby s.r.o. provádí stavby a rekonstrukce bytů a rodinných domů

Topenářské a vodoinstalatérské služby. Zámečnické práce.

Společnost PROFIUM stavební s.r.o. provádí rekonstrukce bytu a rodinných domů včetně interiérů, úpravy novostaveb či kompletní výstavbu rodinných domů.

Petr Jurišica, majitel společnosti Lešení v Ostravě pronajímá pojízdné hliníkové lešení v Ostravě, Opavě a Frýdku Místku. Jedná se o pojízdnou lešeňovou věž, která je mobilní a usnadní Vám práci ve výškách. Provozuje i půjčovnu nářadí.

Společnost LogTech, s.r.o. je přední dodavatel automatizace a softwaru pro manipulaci s materiálem, naše služby využijí oblasti distribuce a expedice zásilek, e-commerce, výroby a dalších odvětví.

RB Stav - Zajistíme kompletní stavební práce od A až po Z! Rekonstrukce bytů, rodinných domů, koupelen, ale i montář sádrokartonů, malířské práce a mnohem více!

Sádrokartony Vilém Vengrin realizuje zateplování fasád, montáž sádrokartonů, podhledy. Společnost provádí kompletní stavební činnost - stavba rodinných domů na klíč, zednické práce.

Stavební činnost: - haly, střechy, fasády, ocelové konstrukce - hydroizolace - střešní pláště - generální dodávky, opláštění budov staveb. Stavební montáž: - střešní světlíky a zařízení pro odvod od kouře a tepla - RWA - hliníková okna, dveře a prosklené fasády - ocelové konstrukce - hliníkové systémy - fotovoltaické ...

Společnost JD-BAU s.r.o. provádí demolice a přípravu staveniště.

Spratek - elektro s.r.o. zajišťujeme montáž silnoproudé i slaboproudé techniky, komplexní služby v oboru po celém MSK kraji.

Firma MP verband s.r.o. podniká v oblasti elektromontáží a elektroinstalací. Specializujeme se na fotovoltaické elektrárny a komplexní elektroinstalace.

tiskařská služba, výroba tonerů, prodej IT, BOZP, elektrikářské práce

Společnost ARKEMAX INVEST a.s. se zaměřuje na investice. Hlavními činnostmi jsou investice do realitního developmentu, pozemkového developmentu a finančního sektoru. Vedlejšími pilíři naší společnosti jsou investice do Flipování nemovitostí, rekonstrukcí a správy majetku.

Práce: -elektroinstalační -vodoinstalační -podlahářské -malířské -zednické Montáž: -kuchyňské linky -nábytek

Vypracování rozpočtů stavebních objektů

Výstavba, stavba: -rodinné domy -průmyslové stavby -rekonstrukce -základové desky Práce: -zednické -pokrývačské -podlahářské -izolační -obkladačské -dlaždičské -sádrokartonářské

Práce: -malířské -natěračské -sádrokartonářské -podlahářské -rekonstrukce bytů, bytových jader, koupelen

Práce: -elektromontážní. -elektroinstalatérské. -elektrorevize.