CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
Montáže Zubček s.r.o.
FSP projekční kancelář s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
Montáže Zubček s.r.o.
FSP projekční kancelář s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
Společnost L-stav, s.r.o. je menší rodinná firma, která působí na trhu od roku 1997. V rámci naší činnosti se věnujeme zejména výstavbě atypických projektů s důrazem na individuální požadavky klientů. Stavby dodáváme jak „na klíč“ vč. projektové dokumentace a vyřízení stavebního povolení, tak realizaci jiných projektů donesených klienty.
L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Kompletní elektro a telekomunikační montáže včetně projekce a revizí. Obchod s telekomunikačním materiálem. Elektroinstalace.

Realizace, prodej - gabionové konstrukce, gabiony Stavba - opěrné stěny - zárubní, obkladní a protihlukové zdi - stěny, ploty, treláže Sanace půdních sesuvů Zpevňování krajnic Úprava, regulace - vodní toky

Stavba kompletně vybaveného moderního domu, špičkové technologie a prvky chytré domácnosti.

Společnost HB jímky s.r.o. prodává a zajišťuje i montáž vysoce kvalitní monolitické nádrže s železobetonovou konstrukcí.

Instalatérské a topenářské práce.

Nabízím vám široké spektrum služeb v Ostravě okolí a to především, montáž elektroinstalace bytů montáž elektroinstalace rodinných domů, rekonstrukce bytů – sádrokartony.

Velkoobchod: - dveře, okna - dřevěná eurookna - plastová, hliníková - garážová vrata - žaluzie, rolety - parapety.

Velkoobchod, prodej: - spojovací materiál - hadicové spony - nářadí a stroje - nýty - hřebíky - hmoždinky - spojovací mat. Nerez - A2 - závitové tyče - vruty - šrouby - matice - podložky

Specialista na stavební úpravy ve stavebnictví: - malby a nátěry interiérů - malování bytů - malířské a natěračské práce - zateplování fasád. Maloobchod, prodej: - barvy, laky - míchání barev - penetrace, termoizolační materiály - nářadí pro malíře, natěrače, lakýrníky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - koupelny - obklady, dlažby - sanitární keramika - vany, baterie, WC, umyvadla - koupelnový nábytek - sprchové kouty - koupelnové "žebříkové" radiátory - zrcadla.

Komíny, kominické práce: - frézování - vložkování, revize - rekonstrukce a výstavba nových komínů Dodávka, prodej: - kamna - krbové vložky

Rekonstrukce interiérů: - půdní vestavby - vodoinstalace - elektroinstalace - tepelná izolace.

Nabízíme: - veškeré malby interiérů včetně nástřiků na omítky - nátěry oken, dveří, nábytku včetně fládru - nátěry kovových prvků, střech, okapů a podlah - nátěry fasádními barvami včetně dodání lešení. Práce: - malířské, natěračské.

Prodej, maloobchod: - keramické dlažby, obklady - koupelny, podlahy, kuchyně, bazény - výrobky z přírodního kamene - přírodní kámen - mramor, žula, pískovec - kuchyňské desky, pulty, stoly, krbové římsy, pomníky.

Lomvi na svém eshopu nabízí potřeby k cestování, dětské zboží, vybavení do kuchyně, koupelny a další.

Společnost Wonder Stav s.r.o. zajišťuje komplexní sanaci vlhkého zdiva.

Internetový obchod nadum.cz se stavebním materiálem. Prodej střešních oken, fólií a membrán, krytin pro ploché a šikmé střechy, izolací, stavebních prvků pro interiér a exteriér.

Společnost Ekodoma s.r.o. se specializuje na pozáruční servis plastových oken a dveří.

MG-Team s.r.o. je elektromontážní firma s dlouholetou praxí, realizujeme jednoduché instalace bytů a budov, ale i průmyslové instalace elektro a MaR.

Stavebně obchodní společnost se zaměřením na technická zařízení budov s realizačním centrem v Ostravě, výrobním areálem v Paskově a pobočkami v Brně a Praze. - navrhování, dodávky, montáž a servis vzduchotechnických a klimatizačních systémů - komplexní provádění zdravotnických provozů - realizace chlazení, vytápění a zdravotechnických ...

Služby - pronájem lešení - půjčovna, montáž a demontáž fasádního lešení.

Výroba, dodávka, montáž - hliníková okna, dveře - hliníkové prosklené fasády - střešní světlíky - lehké stavební a prosvětlovací konstrukce.

OCEKO Průmyslové stavby s.r.o. se specializuje především na výrobu a montáž ocelových konstrukcí, potrubních systémů a na realizace průmyslových staveb.

Společnost GANSA STAVBY s.r.o. se zaměřuje na výrobu panelů a stavbu rodinných domů, postará se také o financování a sledování stavby.

Stavební firma, výstavba: - bytové, občanské, průmyslové stavby - rekonstrukce, revitalizace - sanační práce. Programy Zelená úsporám a Nový panel.