CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
Montáže Zubček s.r.o.
FSP projekční kancelář s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
Montáže Zubček s.r.o.
FSP projekční kancelář s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
Společnost L-stav, s.r.o. je menší rodinná firma, která působí na trhu od roku 1997. V rámci naší činnosti se věnujeme zejména výstavbě atypických projektů s důrazem na individuální požadavky klientů. Stavby dodáváme jak „na klíč“ vč. projektové dokumentace a vyřízení stavebního povolení, tak realizaci jiných projektů donesených klienty.
L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Hledáte spolehlivého partnera pro výstavbu vašeho vysněného domova? Stavitelství Khýr s.r.o. je tu pro vás! S naší odborností a zkušenostmi vám přinášíme kompletní služby od realizace základů až po zateplování fasád. Naše firma se specializuje na výstavbu rodinných domů na klíč, kde každý detail je pečlivě plánován a realizován, aby splňoval vaše ...

Společnost Kytulava s.r.o. se sídlem v Ostravě se specializuje na servis a dodávky kvalitních roštů (pororošty, polorošty) a další výrobky určené pro stavební a technologické ocelové konstrukce, občanskou vybavenost i pro soukromé osoby.

Pila: - pořez dřeva, dříví. Výroba, prodej: - řezivo, řeziva.

Výroba, montáž - plastová okna, dveře - hliníková okna, dveře - parapety - sekční garážová vrata - stínící technika - žaluzie, rolety, markýzy - moskytiéry. Program Zelená úsporám.

Export, výroba, velkoobchod: - malířské špachtle, stěrky, zubové stěrky, malířské škrabky, zednické stěrky, odrezovací stěrky - drobné kuchyňské nerezové náčiní - nábytková kluzná kolečka - středové osy, hřídele pro jízdní kola.

Realizace vodoinstalatérských a topenářských instalací a tepelných čerpadel. Dodávka tepelných čerpadel.

Firma Komenda Střechy s.r.o. se sídlem v Šenově v okrese Ostrava se již od roku 2007 zabývá veškerými klempířskými, tesařskými a pokrývačskými pracemi. Součástí naší činnosti jsou dále také hydroizolace střech, dodávky a montáže hromosvodů, nátěry střech, montáž oken Velus a další. Naše služby: - klempířské práce - pokrývačské práce - PVC ...

Provozovna: - plastové výrobky pro vodoinstalace a kanalizace, plastové potrubní systémy - HT, PVC a PP plastové odpadní systémy - PVC trubky a tvarovky - PE potrubí pro tlakové rozvody pitné vody Sídlo firmy: - Unhošťská 505, 27361 Velká Dobrá.

Hatom provádí rekonstrukce koupelen v Ostravě a okolí.

Prodej, dodávka, montáž: - prefabrikáty z umělého kamene, umělý kámen - pletivo (pozinkované, poplastované) na ploty - ploty všeho druhu na klíč (také dřevěné ploty) - zahradní krby - elektromechanické brány a vrata - kování - zámková dlažba - kamínkové podlahy - výškové práce

Společnost ŽELEZO Maňák s.r.o. dodává hutní a spojovací materiál, zabývá se jeho zpracováním, poskytuje zámečnické služby.

Společnost KROSMA stav s.r.o. provádí zemní, výkopové a bourací práce.

Efektivní dům se zaměřuje na všechny typy vytápění, fotovoltaiky, rekuperace a dalších druhů technologií.

- protihlukové stěny - výstavba RD a srubů - rekuperace - tenisové povrchy - výroba příhradových vazníků dle dokumentace vč. zajištění montáže

Společnost Filip Boháč nabízí výkopové práce. Rychlá a přesná práce univerzálním strojem KX61-3 Kubota v maximálním rozsahu a využití. Výkopové práce: - výkopy základů - bourání drobných staveb - inženýrské sítě - terénní úpravy a další.

Výroba, prodej, servis: - kotle na biomasu HAMONT - dopravníkové systémy paliva - kontejnerová řešení - prodej náhradních dílů.

Společnost MORAVEC engineering s.r.o.je firma s 20iletu tradicí, specializuje se na vývoj, výrobu a montáž svařovaných ocelových konstrukcí, atypických strojních zařízení, potrubních celků a technologií včetně revizí plynových zařízení a kotelen.

Společnost KIBKE KLIMA s.r.o. se specializuje na klimatizace, tepelná čerpadla a podlahové vytápění.

Naše firma KBN nátěry se věnuje profesionálnímu čištění a nátěru střech, fasád, dlažeb a výmalbě interiérů. A v čem tkví naše konkurenční výhoda? Každý z našich pracovníků je profesionál s více než desetiletou praxí. Díky tomu nabízíme skutečně odborný přístup, rychlost a špičkové služby.

Výroba a prodej: - nábytek - židle - křesla - kovový nábytek - dílenský nábytek - šatní skříně - kartotéky - zahradní nábytek - hotelový nábytek

Naše firma, sídlící v Ostravě, vám nabízí: vodoinstalace, kompletace zařizovacích předmětů, kanalizační a odpadní rozvody, topení, ústřední vytápění, solární zařízení, tepelná čerpadla, instalatérské práce, tlakové rozvody vzduchu, dodávky ohřívačů-ocel, plast, nerez, montáž a výměnu vodoměrů, montáž a výměny kotlů - kompletní ...

Vývoj, výroba, dodávka, oprava, servis: - nářadí - strojní zařízení a technologie určené pro uhelné hornictví a dobývání hornickým způsobem.

Centrum pro chovatele ryb: - poradenství pro chovatele - projektování, realizace interiérových a zahradních rybochovných systémů. Rekultivace, realizace: -malé vodní elektrárny.

Prodej, servis, oprava, půjčovna: - profesionální nářadí, stroje - nástroje, i diamantové - brusivo - kotevní, svářecí a zahradní technika - elektrocentrály.