CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
Montáže Zubček s.r.o.
FSP projekční kancelář s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
Montáže Zubček s.r.o.
FSP projekční kancelář s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
Společnost L-stav, s.r.o. je menší rodinná firma, která působí na trhu od roku 1997. V rámci naší činnosti se věnujeme zejména výstavbě atypických projektů s důrazem na individuální požadavky klientů. Stavby dodáváme jak „na klíč“ vč. projektové dokumentace a vyřízení stavebního povolení, tak realizaci jiných projektů donesených klienty.
L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Prodej: - spojovací materiál - kotevní technika - upevňovací materiál - ruční nářadí.

Společnost Coil Service s.r.o. se zaměřuje na výrobu trakčních, nízkonapěťových a vysokonapěťových cívek a také na repliky a rekonstrukce motorů.

Společnost WINDOOR SYSTEM s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej dveří, podlahových panelů, terasových desek a plotů.

Výroba a prodej závěsové techniky, potrubní systémy a spojovací a upevňovací materiály. Sídlo: KOŇAŘÍK® závěsová technika a.s. Karlovo náměstí 290/16 120 00 Praha 2

Výroba mříží, zabezpečení sklepních prostor, zámečnické práce, údržba domovního fondu, opravy po vloupání

Elektro práce. Montáž: - elektronické zabezpečovací systémy, EZS - kamerové systémy - požární systémy, EPS - rozvody antén a počítačových sítí. Elektroinstalační práce. Revize elektro a hromosvodů. Provozovna: - Slovenská 1A (areál bývalého Řempa), Ostrava - Přívoz.

Sfouknemto s.r.o. zabezpečují foukanou izolaci z čistého minerálního vlákna.

Centrum tepelné techniky s.r.o. je společnost poskytující: -tepelná čerpadla, fotovoltaiku -průmyslové kotelny, kotle na biomasu -zařízení na energetické úspory

Rekonstrukce světelných křižovatek. Přeložky vysokého, nízkého napětí. Přeložky dálkových telekomunikačních kabelů. Elektroinstalační práce, výstavba veřejného osvětlení . Trakční vedení Českých drah, Dopravních podniků. Speciální ovládací a dopravní systémy. Pronájem mobilních trakčních stožárů.

Prodej, montáž - plastová okna, dveře a příslušenství.

Soudní znalec v oblasti nemovitostí. Inspekce nemovitostí před její koupí i prodejem bytu, domu, nemovitosti, pozemku popř. komerčního objektu. Reklamace stavebních prací při výstavbě a rekonstrukci. Kontroly, posouzení stavby, novostavby. Revize starších objektů. Znalecké posudky: - stavby, byty, rodinné domky, pozemky. Zhotovení PENB - ...

Společnost Moderní Garáže s.r.o. se zaměřuje na výrobu a montáž garáží, garážových přístřešků, skladů, zahradních domků a pergol.

Firma zajišťuje autorizovaný dozor pozemního a dopravního stavitelství na Moravě a ve Slezsku, působíme i v rámci celé ČR. zajistíme stavební dozor, technický dozor investora, poradenství a dozor rekonstrukce, zajištění kolaudace rekonstrukce družstevních nemovitostí.

Prodej, pronájem, půjčovna, oprava, servis: - vysokotlaké vodní paprsky - velkoplošné ocelové pažení - ucpávky potrubí - systémové bednění - stavební mechanizace-stroje. Maloobchod, prodej: - sanační hmoty - stavební chemie - těsnění staveb.

Firma dodává dřevěné konstrukce a střešní krytiny. Výroba dřevěných příhradových vazníků a tesařských krovů. Montáž střešních krytin pro šikmé střechy včetně klempířských prvků. realizace hrubých staveb dřevostaveb.

Prodej, e-shop: - aku vrtačky, aku šroubováky - pneumatické kladiva - vrtačky - magnetické, kolejnicové, příklepové - brusky, drážkovačky, střihačky oceli - kompresory - pily, frézky, cirkulárky - úhlové brusky, leštičky - rázové utahováky, sponkovačky, hřebíkovačky - štípače, vysavače, generátory - elektrocentrály.

Společnost Brusoll, s.r.o. realizuje dodávky brusných a řezacích materiálů, prodej ručního, elektrického a pneumatického nářadí.

Výstavba a rekonstrukce domů a bytů. Instalace fotovoltaických elektráren. Prodej nemovitostí.

Elektromontáže. Montáž, opravy, revize a zkoušky: - elektrické zařízení - elektrické vytápění - přípojky NN - hromosvody. Elektroinstalace. Revize elektro. Práce: - elektromontážní - elektroinstalační.

Izolace střech: - hydroizolace střech: - ploché, rovné střechy - foukané izolace - zateplení střech - klempířské, pokrývačské práce - stavební práce - dokončovací práce.

Projekce elektra, elektroinstalační práce, revize, měření regulace

Prodej, servis: - profesionální nářadí - těsnící materiál. Půjčovna: - nářadí.

Půjčovna nářadí - benzínový drtič - Kango bourací kladivo - přesívač zeminy Půjčovna lešení včetně dovozu na místo, kde je potřeba: - pojízdná hliníková věž, lešení

Komplexní služby v oblasti: - deratizace - dezinfekce - dezinsekce - hubení plevele - sanace dřevěných konstrukcí, ochrana dřeva - sanace vlhkého zdiva - protipožární ochrana (nátěry) dřevěných a ocelových konstrukcí - tryskání, povrchová ochrana - likvidace škod po požáru - úklid po zemřelých.