CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
Montáže Zubček s.r.o.
FSP projekční kancelář s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
Montáže Zubček s.r.o.
FSP projekční kancelář s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
Společnost L-stav, s.r.o. je menší rodinná firma, která působí na trhu od roku 1997. V rámci naší činnosti se věnujeme zejména výstavbě atypických projektů s důrazem na individuální požadavky klientů. Stavby dodáváme jak „na klíč“ vč. projektové dokumentace a vyřízení stavebního povolení, tak realizaci jiných projektů donesených klienty.
L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost kompletně zajistí instalaci topných systémů, kupříkladu podlahového vytápění. Vytvoříme projekt, dodáme potřebné zařízení a provedeme samotnou realizaci.

Společnost LIFESTYLE - dřevostavby Ostrava, s.r.o. se zabývá kanadskými domy, nízkoenergetickými dřevostavbami a rodinnými domy na klíč.

Kamenictví Martin Vachtarčík je vaším spolehlivým partnerem pro vše, co souvisí s kamenem. Naše rodinná firma sídlí na adrese 1. května 268/34, Ostrava - Polanka nad Odrou. Jsme hrdí na naši práci a vášeň pro kamenické řemeslo. Provádíme kamenické práce všeho druhu, mezi které patří montáž, demontáž a rekonstrukce hrobů, výroba a usazení ...

Výroba: - ocelové konstrukce. Dodávka, montáž: - údržba strojně technických zařízení a celků - dodávky náhradních dílů pro technologická zařízení - rozvody technologických látek pro zemní plyn, vzduch - rozvody pro hydrauliku vzduchotechniky - ocelové konstrukce dopravních a potrubních mostů, plošin, lávek - rekvalifikace jeřábových ...

Logistické centrum, vzorkovna koupelen. Velkoobchod, prodej: -topenářská technika, topenářský materiál -instalační technika, vodoinstalatérský materiál -plynové kondenzační kotle -sanitární technika, sanitární keramika -vybavení koupelen, koupelnový nábytek.

Velkoobchod, prodej: - vybavení koupelen: - koupelnový nábytek - obklady, dlažby - instalační materiál. Poskytujeme poradenství při výběru vybavení do koupelny i celého bytu. Máme zkušené designéry, kteří Vám jsou k dispozici.

Sklenářství. Sklenářské práce. Rámování a paspartování obrazů. Prodej: - izolační dvojskla.

Slezská Zámečnická s.r.o. zajišťuje výrobu požárních žebříků a další kovovýroby.

Agrofunka s.r.o. zajišťuje prodej nových zemědělských, stavebních a komunálních strojů. Naše nabídka zahrnuje širokou škálu strojů i ze zahraničí.

Projekční kancelář: - projekty rodinných, bytových domů - inženýrská činnost.

Činnost: - projekce vodohospodářských staveb - projekty vodovodů, kanalizací.

Společnost FVA MONTÁŽE s.r.o. provádí instalace fotovoltaiky, včetně vyřízení dotace.

HORWICK BUILD s.r.o. je stavební společnost, která realizuje zakázky po celé ČR a SR.

Strojírenská výroba: -třískové obrábění -zámečnické a svářečské práce -výroba-strojní díly a součásti, kovové konstrukce, kotle, kontejnery -kovovýroba -kovové dílce pro výrobu nábytku, stolové nohy, podnože -soustružení -frézování -CNC obrábění.

Společnost KOTLEKAMNA.CZ s.r.o. jak již její název napovídá, se specializuje na prodej a montáž různých druhů kamen a kotlů. V našem sortimentu naleznete kotle na uhlí a peletky, peletová kamna, tepelná čerpadla, ale i grily. Naši vzorkovou prodejnu naleznete na adrese Těšínská 530/300, Ostrava - Radvanice. Prodej, montáž, oprava, servis: - ...

Velkoobchod, prodej: - elektroinstalační materiál. Kancelář a reklamační oddělení: - Ke Kamenině 18, Ostrava - Hrušov.

Výroba: -nábytek -vestavěný nábytek, skříně. Zakázková výroba, prodej: -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -dětské pokoje -obývací pokoje -atypický nábytek -předsíňové stěny. Vyměření včetně návrhu, ocenění, odborné poradenství zdarma.

Otevírání, opravy a prodej trezorů. Zámečnictví - klíčová služba - výroba klíčů. Prodej a montáž zámků, kování, bezpečnostních vložek, dveřních zavíračů aj. Zámečnické práce v oblasti mechanického zabezpečení objektů. Nouzové otevírání dveřních zámků. E-shop.

Inženýrská činnost v investiční výstavbě: - přípojky pro inženýrské sítě. Zemní a výkopové práce: - protlaky pod komunikacemi. Půjčovna: - stavební stroje.

Služby: - sanace a rekultivace území - nakládání s odpady kategorie O - úprava a využití biologických odpadů - využití odpadů - příprava území pro stavby - výroba kompostu - výkopové práce - těžba surovin - písek.

Společnost Petr servis zajišťuje prodej, montáž: - domácí spotřebiče - náhradní díly. Opravy: - pračky - sporáky. Prodej, montáž, opravy: - přímotopy - akumulační kamna - náhradní díly - bojlery - průtokové spotřebiče.

Půjčovna stavební techniky. Zajišťujeme půjčování nářadí, plošin, lešení, elektrocentrál a další stavební techniky na území Česka, Polska a Slovenska.

Garážová vrata Lomax sekční, odsuvná, rolovací, výklopná. Předokenní rolety, venkovní žaluzie. Závory, parkovací systémy. Markýzy, svislé clony. Interiérové rolety, římské rolety, plisé, twinrolo, vertikální žaluzie, dřevěné žaluzie, interiérové žaluzie, panelové (japonské) posuvné stěny Hi Decor. Ploty, brány. Pobočka Opava: - Pekařská ...