CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Realizace staveb: - hrubé stavby - rekonstrukce bytových jader na klíč - nízkoenergetické podlahové vytápění - solární systémy - zateplení fasád.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské.

Mandrlová Žaneta se zaměřuje na prodej náhradních dílů na žaluzie, sítě a okna.

Pobočka. Výroba, prodej: - kovové lehké střešní krytiny - trapézové plechy - okapové systémy - fasádní obklady a panely

Satvební práce. Zednické práce. Zateplování fasády.

Zateplování. Stavební činnost.

Kominické práce kontroly a čištěni, vložkovaní, frezovaný dehtu, opravy atd.

PERI je největším výrobcem, prodejcem a nájemcem systémů bednění a lešení na světě. Pobočka Prostějov. Prodej, pronájem, půjčovna: -lešení. -bednění.

Inteligentní elektroinstalace: - skleněné dotykové vypínače a termostaty s volitelným designem - IRC řízení vytápění, zónová regulace vytápění - optimalizace zdrojů vytápění (plyn, krb, solar), FVE, elektřina - dodávky MaR do domů a do průmyslu - měření a optimalizace spotřeby elektřiny - moderní ovládání dotykovými telefony a tablety - ...

Firma Marek Drozd nabízí profesionální topenářské a vodoinstalatérské práce. Montujeme tepelná čerpadla, podlahové vytápění, plynové a elektrické kotle i kotle na tuhá paliva.

Velkoobchod, montáž, opravy: - vodo, topo, plyn - plynové zařízení a regulace - regulátory tlaku plynu a plynové filtry - plynové kotle Výroba: - plynová podokenní topidla.

Činnost: Proječní činnost v občanské výstavbě - topné systémy, vzduchotechnika, solární systémy.

Dodávka, montáž, servis: - solární systémy - vytápění a chlazení - tepelná čerpadla - kondenzační kotle - klimatizace - inteligentní řízení vytápění.

Kamenictví Bačík, které je výrobcem litých podlah, schodů a parapetů z teraca, nabízí profesionální renovace podlah a zakázkovou produkci pomníků. Kamenictví z Olomouce Vám zabezpečí kvalitní produkci z prefabrikovaného teraca, jakožto odolného materiálu, který se nyní vrací do módy.

Michal Boško - P&M podlahy z Rapotína v Olomouckém kraji se zabývá pokládkou a renovací podlah. Naši pracovníci odváději kvalitní práci za přijatelné ceny. Dalšní naší činností je také nákup a prodej nového materiálu jako jsou koberce, PVC a vinylové krytiny, dveře - vchodové i interiérové. Současně zajistíme odstranění starých krytin. Na požádání ...

Velkoobchod, maloobchod: - stavební materiál - zednické, malířské a natěračské nářadí.

Prodej: - příslušenství pro vodo - topo - plyn - kamna, krby - vybavení koupelen.

Zaměřujeme se na kompletní návrhy, realizace a rekonstrukce interiérů bytů, rodinných domů a komerčních prostorů.

Provádí: - rekonstrukce koupelen a interiérů na klíč - renovace bytových jader bez bourání - rekonstrukce kuchyní - dodávka a montáž dřevostaveb.

Jsme stavební společnost NEOL – STAV s.r.o. z Olomouce, jež se specializuje především na železobetonové monolitické konstrukce, opěrné zdi, skelety a jiné betonářské či tesařské práce.

Nabízím v Šumperku široký výběr prací hodinového manžela. Můžete se na mě obrátit s požadavkem na různé venkovní i vnitřní práce. Současně nabízím také další služby jako jsou např. nákupy, odvoz k lékaři nebo vyřízení úředních či technických záležitostí. Působím především v Šumperku a okolí, v případě dohody i kdekoliv jinde. Nabídka ...

Společnost EVEDER s.r.o. provozuje velkoobchod a maloobchod s topenářským, plynařským a vodoinstalačním materiálem a potřebami.

Kominictví Nádvorník a Snášel se specializuje na stavbu a servis komínů, revize, vložkování a další kominické činnosti.

IN-CHEMIE Technology s.r.o. se zaměřuje na prodej podlah, stěn, kamenných koberců, opravy kanalizací, stavební chemii a zalévací systémy.

Kominictví Kvapilík & Petřík se specializují na kontroly spalinových cest, vložkování, odstraňování dehtu a usazenin, revize a další kominické práce.