CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Obkladačské práce. Rekonstrukce koupelen, rekonstrukce bytových jader. Montáž sádrokartonů. Pokládka veškerých druhů kamenických obkladů, dlažeb betonových a dlažeb z přírodního materiálu.

SIMBA POWER s.r.o. se zaměřuje na dodávku a montáž fotovoltaických elektráren, wallboxů a carportů pro firmy i domácnosti.

Martin Kvapilík se zaměřuje na kominictví, kontroly spalinových cest, vložkování, montáže vícevrstvých komínů a čištění.

Elektro Minář s.r.o. se zaměřuje na montáž a servis fotovoltaických elektráren, kamerových a zabezpečovacích systémů a na elektroinstalace a revize.

Elektro Beránek s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, fotovoltaické elektrárny, zabezpečovací systémy a systémy pro chytrou domácnost.

Adam Kopka se zaměřuje na čištění komínů, kominictví, vložkování a další s tím související služby.

P3 Olomouc Park s.r.o. provozuje logistický park a pronajímá skladovou plochu.

Zabýváme se činností v oblasti stavebních a výškových prací. V rámci stavebních prací nabízíme např. výstavbu RD, realizaci sádrokartonů, rekonstrukce bytů a bytových jader, realizaci vnitřních omítek, pokládku obkladů a dlažeb, a další. Současně zajišťujeme také další služby týkající se staveb - elektroinstalace, vodoinstalace. Dále provádíme ...

čistírny odpadních vod vsakovací systémy retenční nádrže elektroinstalace silnoproudá elektroinstalace zabezpečovací systémy - EZS tepelná čerpadla kanalizace

Maloobchod, prodej: - barvy (fasádní, interiérové, syntetické) - laky - malířské potřeby - ředidla - tónovací centrum - komplexní sortiment laků, barev. Tónování barev.

Výroba, renovace, ostření, povlakování: - standardní i speciální nástroje - broušení Působnost - Česká republika a Slovensko

Výroba: - okna, dveře, zimní zahrady z plastu, dřeva, hliníkových a ocelových profilů - sekční a rolovací garážová a průmyslová vrata - protipožární bezpečnostní dveře - zámečnické prvky pro stavebnictví - ocelové konstrukce, turnikety, rošty, zábradlí.

Hlavní činností společnosti RESTA, spol. s r. o. se sídlem v okrese Prostějov je již od roku 1991 regenerace iontoměničových pryskyřic určených k demineralizaci pitné vody. V rámci naší činnosti nabízíme také samostatná zařízení k přípravě demineralizované vody pro analytické i technické účely demineralizační stanic a pro reverzně-osmotické ...

Společnost MASTR stroje s.r.o. nabízí zemní práce, stavební činnost a autodopravu. Zajistíme zemní práce od pronájmu stroje s obsluhou pro vaši stavbu, až po kompletní realizace. Realizujeme stavební práce menšího rozsahu. Kontejnerová doprava, odvoz sutí, výkopových materiálů, objemného odpadu včetně zajištění uložení odpadu dle druhu na ...

Protipožární ochrana staveb: -protipožární nátěry, nástřiky a obklady ocelových -protipožární okna a dveře -kabelové ucpávky, kanály, podhledy. Provádí: -hydroizolace a sanace betonových konstrukcí -vysoušení, izolace. Stavby: -drobné stavební úpravy.

Adam Krejčiřík se zaměřuje na výrobu klíčů a autoklíčů, dělení, ohýbání a stříhání plechů a na míchání barev.

Aleš Stehlíček se zaměřuje na zámečnictví, nástrojářství a výrobu vrat, bran, zábradlí a schodů.

TymServis.cz se zaměřuje na realizaci dveří, podlah a stěhování.

Stavební firma: -kompletní dodávky stavebních a interiérových prací na klíč -rekonstrukce -lité samonivelační potěry. Řemeslo: -zedník, obkladač, tesař, instalatér -malíř, natěrač, izolatér, montáž sádrokartonu, podlahář, stolař, zámečník.

Prodej, eshop - stavební: - stavebniny, materiály - izolační, fasádní materiály - zdivo - střešní krytiny - stavební lepidla, omítkoviny - sádrokarton - obklady, dlažby - sanitární keramika - nářadí - barvy - interiérové, venkovní dveře.

Montáž oken, dveří, žaluzií, hliníkových rolet a garážových vrat. prodejce oken německé značky Aluplast. Dováka palstových, hliníkových a dřevěných oken.

Rodinná firma GD BAU s.r.o. se sídlem v okrese Olomouc se již od roku 1996 zabývá činností v oblasti stavebnictví. Součástí našich služeb je realizace monolitické betonové staveb, dřevostaveb, adaptace a rekonstrukce budov, stavba zděných i roubených rekreačních objektů a také rekonstrukce střech. Při své práci používáme nejen materiály vyzkoušené ...

Společnost Štefan Gábor se specializuje dláždění chodníků, vjezdů, okrasných a dekorativních povrchů, dlažby kolem bazénů a parkovišť z jakýchkoliv materiálů včetně dodávky, odvozu a likvidace všech odpadů kontejnerovou přepravou.

Specializovaná prodejna materiálu pro všechny typy střech v Olomouci. Odborný poradenský servis - pomoc s výběrem krytiny, okapového systému, realizační firmy. Technická podpora na místě stavby. Vypracování cenové nabídky zdarma. Zhotovení kladečských a kotevních plánů.

Podlahářství v Prostějově. Zabývá se prodejem a pokládkou vinylových podlah (zámkových, lepených, v rolích), přírodního linolea, parket, laminátových podlah, koberců, bambusových podlah. Realizace podlah včetně přípravy podkladu.