CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Obchodní zastoupení, prodej: -průmyslové nátěrové hmoty pro dráhy, automobilový, strojírenský a domácí spotřebiče -syntetické, antikorozní a stavební nátěrové hmoty -barevné pasty dle speciálních požadavků -systém past na míchání pro vlastní výrobu.

Pneuservis pro osobní, užitkové vozy, nákladní i autobusy. Oprava silničních motorových vozidel. Nákladní doprava sypkých materiálů. Půjčovna - naftových topidel typu THERMOBILE TA 22 - vibrační válec STAVOSTROJ VVW 3403

Ondřej Horáček se zaměřuje na instalace a poradenství v oblasti tepelných čerpadel, fotovoltaických elektráren, rekuperace, zateplení a izolace.

Společnost VISIMPEX, a.s. se zaměřuje na spojovací materiál s garancí kvality nejen pro obchodníky, řemeslníky a stavebnictví, ale také pro specializované výroby i náročné výrobní segmenty. Spojovací materiál: - vruty do dřeva - šrouby do sádrokartonu a cementotřískových desek - šrouby do plechu - šrouby se šestihrannou hlavou - ...

Gattaka SOLAR s.r.o. zajišťuje návrhy, dodávku, dotace, instalace a servis fotovoltaických elektráren.

VR OZE systems s.r.o. se zaměřuje na řešení na míru, dodávku a instalaci solárních elektráren a fotovoltaiky.

Generální partner firmy BISON-BIAL S.A. pro ČR a SR: - nářadí a nástroje pro řemeslníky. Hutní a spojovací materiál.

Dodávka, montáž: - okna - dveře - plastová, hliníková, dřevěná - žaluzie, sítě, parapety - výlohy - doplňky.

Kontejnery Šumperk. Prodej a doprava sypkých materiálů, přeprava strojů a stavebního materiálu, zemní a výkopové práce. Likvidace odpadu. Práce autojeřábem.

Firma Robert Sivák nabízí komplexní služby v oblasti zemních, výkopových a bouracích prací. V rámci naší činnosti nabízíme ruční výkopové práce, které provádíme i tam, kam se těžká technika nedostane (úzké prostory, sklepy, aj.). Provádíme především přípravné práce pro stavby (zemní, inženýrské, sanační, betonářské či jiné stavební práce), ...

GODEM s.r.o. se zaměřuje na elektromontážní práce, opravy v domácnostech, realizace a servis solárních panelů a mnoho dalšího.

Stavební firma - dřevostavby, tesařství, dřevoprodej: - stavby na klíč - dílčí dodávky - dřevostavby - střechy - krovy - pergoly - sádrokartony - základové desky

Prodej, montáž, projekce, servis, poradenská činnost, velkoobchod, maloobchod: - bazény venkovní, vnitřní - zastřešení bazénů, příslušenství - sauny a parní lázně - whirpooly a vířivé vany - úprava bazénové vody - měřící, regulační přístroje - vodní atrakce.

Montáž, opravy, servis: - klimatizace - vzduchotechnika - tepelná čerpadla.

SUNGRID a.s. se zaměřuje na dodávku a montáž fotovoltaických elektráren na klíč pro rodinné i bytové domy.

Distribuce, montáže a komplexní služby: - solární systémy - podlahové vytápění - tepelná čerpadla - instalatérské práce - topenářské práce - zednické práce.

Neověřeno Prodej: -drogerie -barvy -laky.

Vevynet, s.r.o. se zaměřuje na prodej a montáž fotovoltaických elektráren.

Dodávka, prodej, montáž: - interiérové a vnější bazény - laminátové, fóliové, plastové. Ohřevy bazénů. Vířivé vany. Infrasauny. Čerpadla.

Michal Šišma se zaměřuje na vodoinstalace, solární systémy, tepelná čerpadla, topení, rekuperace a centrální vysavače.

Služby vodo, topo, plyn: - instalatérské a topenářské práce, rozvody vody, ústřední a podlahové vytápění.

Prodej, montáž: - tepelná a regulační technika Mohlenhoff, - regulační technika WITA, - centrální a průmyslové vysavače HUSKY, - solární systémy a tepelná čerpadla, - podlahové topení, - regulační technika, - TERMOPOHONY.

Stavby, rekonstrukce: - průmyslové stavby - pozemní stavby - rodinné domy, budovy, prodejny.....