CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Truhlářství na míru. Výroba kuchyňského a kancelářského nábytku.

Dodávka, prodej, montáž: -bezzákladové betonové oplocení

Opravy a servis elektrických zařízení. Malování pokojů.

Geodetické práce - kompletní servis v oblasti geodezie, kartografie a katastru nemovitostí - geometrické plány - vytyčení hranic - polohopisné a výškopisné plány.

Služby: - realizace staveb - inženýrské stavby - pozemní stavby - projektování ve stavebnictví - silniční motorová doprava nákladní do 9t.

Výroba ocelových konstrukcí a zámečnické práce. Oplocení objektů.

Služby: - komplexní péče o stromy a zeleň - provádění zdravotních, bezpečnostních a redukčních řezů - statické zajištění, vázání korun stromů - rizikové kácení lanovou technikou v těžko přístupných či obtížných terénech - úpravy podjezdové a podchodové výšky - výškové práce s lanovou technikou.

Montáž a servis - bezpečnostní dveře a zárubně - požární dveře a zárubně - okna - kování.

Prodej oken, rolet a žaluzií.

Prodej přechodových profilů a lišt, jednokotoučových strojů stripů a pomůcek pro kladení podlahovin. Pokládka koberců, lina, dlažby a PVC.

Instalatérské a topenářské práce, opravy odpadů.

Výroba pergol, dveří, schodů a saun.

Stavební práce se zaměřením na půdní vestavby.

Truhlářství, podlahářství.

Pokládka dlažby zámkové a zatravňovací. Úprava podloží.

Prodej a montáž zabezpečovacích zařízení Elektroinstalační práce. Revize, měření a regulace hromosvodů.

Malířství, lakýrnictví, natěračství.

Centrum barev, lepidel stavební chemie, čistících přípravků a omítek.

Rekonstrukce bytů, malování a štukování.