CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Projekce - elektroinstalace Měření - vyhodnocovací jednotky tepla (MB) Dodávka a montáž - tepelná čerpadla

Výroba a montáž - sklepní kóje - vrata - pohony firmy OLYMPS DOOR - pergoly - přístřešky - ploty - schodiště - zábradlí

Restaurátorské kamenické práce na památkově chráněných objektech s licencí MK.

Výroba: - svářecí technika. Prodej a distribuce: - upínací technika: - ruční, pneumatické a hydraulické upínací prvky.

Naše společnost vznikla na podzim roku 1995 jako firma poskytující služby zakázkového truhlářství. Od počátku své existence jsme cítili, že našim směrem bude komplexnější vybavování interiérů a tak záhy jsme se přeorientovali na služby v dodávkách: - dveří - zárubní - dřevěných podlah - schodů - oken. V současné době působí ...

Prodáváme hadice, ložiska, klínové a ozubené řemeny, pneumatické systémy, těsnění, filtry, pohonné systémy, pružiny, nářadí, spojovací materiál, normalizované díly, lepidla, tmely.

Výroba, prodej, montáž, servis: -garážová vrata - sekční, rolovací, -bránové pohony, -předokenní rolety, -sítě proti hmyzu.

Montáž, oprava, údržba: -elektrická zařízení -hromosvody. Revize: -elektrická zařízení. Práce: -truhlářské -zednické. Pronájem: -pracovní plošiny.

Naše firma nabízí prodej a pokládku: - koberců - kobercových čtverců - PVC - dřevěných, laminátových podlah - parket - korku - čistících zón. Obkládáme schodiště všech typů. Zajišťujeme obšívání koberců, instalujeme přechodové a obvodové lišty, vyrovnáváme podlahy. Zajišťujeme instalaci OSB a dřevotřískových desek. Na ...

Provádím klempířské práce, pokrývačské práce, montáže střešních oken, drobné zámečnické práce .

Činnost: - pronájem stavební techniky vč. obsluhy. Pronájem: - nakladače - rypadla - minidampry - hutnící technika.

Zednické práce: - pokládka betonové dlažby, zámkové dlažby, zatravňovací dlažby, deskové dlažby - podkladní vrstvy pod dlažbu - osazení - obrubníky, palisády, schodiště, odvodňovací žlaby - úpravy, rekonstrukce - dešťová kanalizace - zajištění stavební mechanizace pro výkopové práce - ruční výkopové práce - úpravy terénu - ...

Internetový obchod, e-shop: - stropní ventilátory - stropní ventilátory se světlem - svodiče přepětí.

Práce: - zemní, výkopové minirypadlem Zeppelin ZRH.

Práce: - zednické - montáže sádrokartonu - zateplení fasád - rekonstrukce bytových jader.

Práce: - dokončovací stavební práce - malířské.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - zateplování domů - konstrukce vozovek - zámková dlažba - sádrokatonářské práce - zemní, výkopové práce.

Prodej: - barvy, laky - lazur na dřevo - stavební chemie.

Maloobchod, prodej: - hospodářské potřeby - hnojiva, postřiky - krmiva - zahradnické potřeby - chovatelské potřeby - železářství - pracovní oděvy.

Činnost: - zpracování projektové dokumentace pozemních staveb.

Maloobchod, prodej: - vodoinstalační materiál - sanitární keramika - koupelnové doplňky. Práce: - vodoinstalatérské.

Geodetická kancelář. Geodetické služby: - polohopisné, výškopisné plány - vytyčování staveb - geometrické plány.