CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Činnost: - výstavba, odbahnění, rekonstrukce vodních nádrží a rybníků - revitalizace vodních toků - tvorba tůní, mokřadů.

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - montáž střešních oken - sádrokartonářské práce.

Bývalý RABAT ČR, a.s. Velkoobchod: - stavebniny. Letní čas Zimní čas Po – Pá 7.00 - 15.30 h 7.00 – 15.30 h So zavřeno zavřeno

Prodej a montáž anténní a GSM techniky - GSM repeatery - měřící technika - antény - kabely - konektory, redukce - konzole - přepěťová ochrana.

Fládrování - lakýrnická technika napodobující imitaci přírodního dřeva.

Hydroizolace a zateplení střech, staveb, teras a balkonů - kotvení a klempířské prvky - rekonstrukce střešních plášťů - hydroizolace proti zemní vlhkosti, proti tlakové vodě a radonu - izolace balkónů a teras - hydroizolace bazénů a jezírek.

Truhlářství Padevět. Výroba - kuchyně - nábytek na míru - vestavné skříně - dětský nábytek - koupelnový nábytek - dveře. Dílna: Mírová ul. 257 41 Týnec nad Sázavou

Opravy vozovek - opravování výtluků, trhlin a propadlých částí asfaltových povrchů.

Kominictví, kominické práce - vložkování, čištění komínů a revize - kominická pohotovost.

Klempířské a pokrývačské práce - realizace plochých i šikmých střech - tesařské práce - hydroizolace - montáž střešních oken - zámečnické práce.

Porovádíme veškeré práce v oblasti voda, topení, plyn: - topenářské práce - vodoinstalatérské práce - plynařské práce - rozvody ústředního topení včetně rekonstrukcí - rekonstrukce kotelen - montáž tepelných čerpadel - montáž solárních panelů - rozvody studené i teplé vody včetně rekonstrukcí - rekonstrukce koupelen.

Projekční kancelář - zpracováváme projektové dokumentace - poskytujeme konzultace a technickou pomoc při návrh řešení slaboproudých rozvodů - zajistíme technický dozor na stavbě.

Služby: - elektroinstalační práce - montáž hromosvodů

Služby: - elektroinstalace - elektromontáže - oprav a údržba veřejného osvětlení - zemní práce

Činnost: - zemní a výkopové práce - nákladní autodoprava - bourací práce, demolice - řezání betonu, asfaltu Stavební činnost, výstavba: - zednické práce - rodinné domy - zakládání staveb Půjčovna, pronájem: - stavební stroje - plošiny - nářadí

Zakázkové truhlářství, výroba: - kuchyně - vestavné skříně - koupelnový nábytek - zahradní nábytek - dveře - ploty, pergoly

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - základové desky - hrubé stavby - strojní omítky - strojní lité podlahy

Činnost: - studnařské práce - kopání, čištění, prohlubování

Služby: - zemní a výkopové práce - kontejnerová doprava

Služby: - servis a montáž plynových spotřebičů - měření a regulace - elektroinstalační práce

Truhlářství, výroba: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - ložnice - koupelnový nábytek - zahradní nábytek

Výroba rozvaděčů NN: -skříňové oceloplechové -plastové elektroměrové -okruhové (domovní). Dodáváme pro elektromontážní, elektroinstalační, stavební firmy i pro jednotlivce.

Umělecké kovářství, výroba - kovaná vrata, ploty, mříže, nábytek.