CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Služby: - výškové práce - opravy fasád na historicky cenných objektech - štukatérské práce

Práce, řemeslo: - tesař - tesařství

Práce: - malířské - natěračské - lakýrnické

Činnost: - kovoobrábění - kovovýroba - strojní zámečnictví

Geodetická kancelář Jaroslav Lízner poskytuje komplexní služby v oblasti geodézie a kartografie. Provádíme veškeré vytyčování z oblasti inženýrské geodézie, geometrické plány, geodetické zaměření skutečného provedení staveb a také polohopisné a výškopisné plány. Pomůžeme Vám i při dalším jednání s katastrálním úřadem. Naše kancelář sídlí na adrese ...

Společnost je držitelem certifikátu systému managementu jakosti ČSN* EN** ISO* 9001:2001. Stavby, stavební práce: -občanské stavby -bytové stavby -průmyslové stavby -inženýrské sítě, vodovody, kanalizace -fasády, zateplovací systémy -zemní práce -jeřábnické práce -jeřáby AD20, AD28 -drobná zámečnická stavební výroba. Služby: ...

Jsme geodetická firma zabývající se službami v oblasti katastru nemovitostí a výstavby. Specializujeme se na vytyčování vlastnických hranic lesních pozemků.

Sanace a reprofilace železobetonových konstrukcí.

Dodávka, montáž, servis, e-shop - oplocení a posuvnéh brány - prodej a montáž pletiva, sloupků a komponentů potřebných ke stavbě plotu - zahradní brány a branky - poplastované a pozinkované pletivo - ploty, vrata.

Činnost: - zpracování projektové dokumentace domů, bytů, staveb - dokumentace pro stavební povolení.

Elektrobazar, prodej, e-shop: - měřící, regulační technika - elektrosoučástky.

Prodej: - spojovací materiál - kotevní technika.

Pila, výroba, pořez: - stavební, truhlářské řezivo - plotovky - sušení, hoblování řeziva - palivové dřevo.

Prodej: - sušené řezivo, latě, hranoly.

Nabízíme dřevěné hračky podporující psychomotorický vývoj dítěte a dětská hřiště na zahradu, houpačky i skluzavky pro soukromý i veřejný sektor. Vše splňuje normy pro výrobu hraček EN 71 a má potřebné certifikace.

Stavební činnost, výstavba: - bytová - nebytová - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - zakládání staveb

Prodejem a servisem komunální techniky, zemědělských a stavebních strojů a nákladních a užitkových vozidel se zabývá společnost S A P spol. s r.o. V našem širokém sortimentu naleznete komunální traktory, požární techniku, příklopové sekačky, nosiče nářadí, sekačky, zahradní traktory, nakladače, teleskopické manipulátory, rypadla či stroje pro ...

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - izolace izolační PUR pěnou - montáž střešních oken. Služby: - autodoprava.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce, revitalizace objektů - zateplování budov - inženýrská činnost - návrhy interiérů.

Stavební práce: - fasády, omítky - pokládka zámkové dlažby - obkladačské práce - rekonstrukce objektů - demoliční práce - zakládání staveb.

Stavební práce: - výstavba rodinných domů - hrubé stavby - rekonstrukce budov - fasády - ploty - zámková dlažba - montáž obkladů, dlažeb.

Návrh, dodávka, montáž, orpavy: - TV antény - satelitní antény - antén pro příjem pozemního vysílání DVB-T - společné TV antény - elektronické zabezpečovací systémy - domovní telefony, zvonky - datové rozvody. - elektroinstalace.

Výroba, montáž, kovovýroba: - ocelové konstrukce - kovové brány, ploty.