CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Prodej, montáž: -bezpečnostní dveře -nůžkové a pevné mříže -bezpečnostní skla a fólie -předokenní rolety -průmyslová vrata -automatické vjezdové brány, vrata a dveřní systémy -systémy generálního klíče. Zámečnická výroba: -zábradlí, ploty, vrata. Služby: -zasklívání lodžie systémem VARIO a OPTIMI -zámečnická pohotovost ...

Prodej: -náhradní díly -brzdové obložení, kotouče, čelisti, destičky -náhradní díly palivových soustav -osvětlení vozidel, autoelektrika -filtry, oleje a provozní kapaliny -autopříslušenství, nástroje, nářadí -spojovací materiál -ochranné oděvy a pracovní pomůcky -karosářské díly -tlumiče, spojky, silentbloky, výfuky.

Služby: -rekonstrukce koupelen, bytových jader -pokládky podlah -půdní vestavby -žaluzie, garnýže.

Dodáváme úsporné automatické kotle, kotelny na uhlí, pelety, obilí, štěpku, dřevo, biomasu pro ekologické vytápění a spalování. Prodáváme krby, krbová kamna, interiérové kotle s teplovodním výměníkem, sluneční kolektory, tepelná čerpadla, záložní zdroje k čerpadlům ústředního topení, regulace topných systémů, akumulace, elektrokotle, podlahové ...

Prodej: -čerpadla samonasávací, kalová -domácí vodárny, darlingy -pojistné redukční ventily -kotle teplovodní -ruční pumpy -kalovky -nautily -oběhová čerpadla -nádrže -příslušenství a ND náhradní díly -kotle -kovové žebříky. Čerpadla: -servis a montáž.

Výroba, prodej, montáž: -stavební zámečnické výrobky. Výrobky tepelné techniky: -vodní akumulační a hybridní elektrokotelny -akumulační kamna CARAT 24 -elektrické sušáky AUGUR pro sušení drobného prádla -elektrické sálavé halogenové infrazářiče AUGUR KZ.

Maloobchod, prodej: -železářství -nářadí ruční, elektrické -spojovací materiál -domácí potřeby -zahrádkářské potřeby.

Dřevovýroba, pila. Výroba: -prkna -latě -hranoly -ploty, plotové dílce. Truhlářské práce.

Stavební práce všeho druhu: -výstavba domů -drobné zednické opravy (dlažba, obklady, jádra).

Práce: -zámečnické -soustružnické -svářečské (autogen, elektrika, CO). Výroba: -vrata -mříže -zábradlí -výrobky z kovu. Zaměření, výroba, montáž. Řezání na pásové pile.

Zakázkové truhlářství, patra na spaní. Patra rohová Info... umístěná v rohu místnosti, podepřená jedním sloupkem Patra ode zdi ke zdi Info... spojují protilehlé zdi, příp. se dotýkají i třetí zdi, většinou beze sloupků Patra u zdi Info... přiléhají k jediné stěně. Na opačné straně jsou podepřena dvěma sloupky Podia Info... ...

Podlahářské práce. Parkety: -pokládání, pokládka -broušení -opravy -lakování.

Prodej: -klempířské prvky, výrobky. Práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské -stavební.

Prodej: -potraviny -domácí potřeby -elektro -hračky -papír -drogerie -barvy, laky.

Pronájem i s obsluhou: -dieselgenerátor (agregát), dieselagregát náhradní zdroj 20-140 kW na vozidle LIAZ, odhlučněný, mobilní -určený například pro osvětlení při natáčení filmů, koncerty a podobně. Prodej: -dieselagregáty do 2.000 kVA.

Prodej, nákup, těžba: - dřevo. Výroba: -palety -bedny -stavební řezivo.

Komplexní kominická činnost: -vložkování -opravy, frézování -čištění -výstavby komínu -odkouření od Gas -kontrola inspekční kamerou -stavební činnosti.

Prodej: -elektrocentrála HONDA -zahradní technika MTD, HOMELITE -lesní technika STIHL -ruční a elektrické nářadí. Opravy: -pily -sekačky -elektrické nářadí. Broušení: -veškeré nářadí -řetězy.

Zámečnictví. Výroba: -garážová vrata -zahradní vrátka -ocelové dveře -mříže klasické i zdobené -ploty, pletivo -regály. Vše na míru a dle přání zákazníka. Broušení: -kotoučové pily -řetězové pily.

Zámečnictví, výroba malých a středně velkých ocelových konstrukcí. Nabídka výroby bran, branek, mříží, vjezdových vrat, plotových dílců a interierových prvků z kovu včetně povrchových úprav a montáží.

Prodej: -domácí potřeby, železářství -elektrospotřebiče -spotřební elektronika -světlení -zahrada -keramika, sklo, porcelán -hračky -papírnictví.

Dřevostavby - zahradní chatky, rekreační chaty, rodinné domy, venkovní sauny Oplocení pozemků - kované mříže, vrátka, vrata, pojezdová vrata

Stavebniny. Prodej: -stavební materiál na skladě i na objednávku -prodej sypkých materiálů. Nákladní doprava: -kontejnery 8t, 4t, 3t -písky sutě -rozvoz zboží autem s hydr.rukou 8t. Služby: -práce s nakladačem. Provádění staveb.

Provádíme instalace a prodej infratopení - sálavého topení. Montujeme infra topení značky Wellina.

Zastoupení firem VAILLANT. Zpracování projekce: - plynofikace - topení, vytápění. Konzultace a poradenství zdarma.