CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Maloobchod, prodj: -stavební materiál -zdící materiál -obklady a dlažby -materiál pro střechy -izolace tepelné, polystyren -nářadí -betonové výrobky -stavební chemie -střešní okna Velux -zárubně -komíny.

Firma zaměřující se na montáže a revize silnoproudu i slaboproudu.

Prodej, maloobchod: -keramické obklady a dlažba zastoupení italské firmy: MAJORCA, BISMANTOVA, T&T*, SAICIS českých výrobců: Rakovnické keramické závody, Chlumčanské keramické závody, a.s.

Úpravy interérů a exteriérů. Provádí: -malířské práce -lakýrnické práce -fasády, štěrkování omítek -montáž sádrokarton -dřevěné obložení -těsnění dveří, oken -montáže, demontáže všeho druhu.

Práce: -malířské -lakýrnické -obnova dveří a interiéru systémem VARIOPAINT, COLORFLEK, AQUAROLL. -imitace dřeva.

Prodej instalační materiál: -kotel ÚT** Modratherm-Therm -otopná tělěsa Radik Univa -armatury závitové přírubové -zásobníkové ohřívače vody -potrubí ocel, plast, měď -tvarovky železo, plast, měď -pojišťovací a regulovací armatury -expanzomaty a vše další. Montáže a rekonstrukce: -kotelny -horkovody a parovody ...

Stavební práce: -podezdívání -statické práce -stavby na klíč -rekonstrukce -projekty.

Výstavba: -střešní konstrukce -půdní vestavby -rekontrukce krovy -sádrokartóny -pergoly -obklady -střešní okna -střešní krytiny. Dodávka: -lešení -bednění. Izolace -tepelná.

Oblast obrábění monolitními rotačními nástroji ze slinutých karbidů kovů. stopkové frézy technické frézy vysocevýkonné nástroje vrtáky výstružníky řezné podmínky

Práce: -stavby budov a rodinných domů RD** -rekonstrukce a přístavby -obklady -dlažby. Služby: -poradenská činnost -projektová činnost včetně vyřízení stavebního povolení.

Kompletní truhlářská zakázková výroba včetně montáže a dopravy, vlastní kuchyňské studio. Dle přání zákazníka vyrobíme na míru: -kuchyňské linky včetně instalace a prodeje elektrických spotřebičů -nábytek: -dětský, koupelnový, ložnice, obývací stěny, předsíňové stěny, stoly, židle, vestavěné skříně -interiéry na klíč -vybavení ...

Stavebniny. Prodej a realizace: -výhradní zástupce v regionu firmy REALMONT Liberec -sanační a impregnační prostředky BAUREX-N a DICO-SIL -fasádní barvy fy.BRILLUX, MISTRAL -vnitřní barvy a tmely fy.PASO -lepidla a stěrky na beton a dřevěné konstrukce SAKRET -pěny a obkladové lišty. Měření vlhkosti a vypracování návrhu na ...

Výškové práce prováděné horolezeckou technikou: -klempířské -zednické -demoliční -pokrývačské -natěračské -montáže reklamy konstrukce vzduchotechnika.

Služby: -solární ohřev vody a vytápění pro RD i firmy, tepelná čerpadla -montáž na klíč, prodej, servis, poradenství.

Elektro-prodej: -spotřebiče pro domácnost. Splátkový prodej.

Služby: -vyrábíme eurookna i ostatní dřevěná okna, dveře, podlahy, schodiště a nábytek na míru -dále nabízíme pergoly, okenní parapety, kazetové stropy a vestavěné skříně -výroba i montáž na klíč.

Stavební systém DURISOL: -třískocementové desky.

Služby: -nátěry fasády věže jeřáby konstrukce -montáže -kácení stromy -spárování panelové domy. Izolace: -hydroizolace ploché střechy.

Služby: -stavebniny Beroun -prodej stavebního materiálu (Porotherm, Supertherm, Hebel, Sakret, dveře, Mistral-fasádní barvy, plotové prvky Betonstar, sádrokarton atd.) -realizace staveb(rodinné domy), sanace a hydroizolace, Baurex, Dico-sil -projekty, poradenství v oblasti sanace a hydroizolace objektů.

Stavební firma: -stavební práce, rekonstrukce -zemní práce -výstavba přípojek -inženýrské sítě

Dodavatel trub a trubek z tvárné litiny pro inženýrské sítě.

Stavba na klíč: -rekonstrukce objektů -půdní ve stavby -rodinné domky -rekreační chaty -rekonstrukce střech a krovů. Izolace: -tepelná -akustická -střešní -proti vlhku. Zemní práce: -terénní úpravy zahrad -odvodňování staveb -bourací a úklidové práce. Autodoprava: -nákladní. Návrh a realizace: -úprava zahrad ...

Výroba: -sklopná lůžka -vestavěné skříně na míru. Práce: -kovářské -zámečnické -svářečské.