CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Elektroinstalační práce.

Truhlářství. Výroba: -zahradní dřevostavby. -pergoly, altány. -zahradní domky. -zahradní nábytek. -nábytek z masivu. -schodiště. Práce: -pokládka plovoucích podlah. E-shop: -OSB desky. -palubky. -KVH hranoly.

Zakázkové truhlářství. Práce: -truhlářské.

Služby, řemesla: - vodoinstalatérské, vodoinstalatér - zednické, zedník

Prodáváme a pronajímáme nové i použité stavební a silniční stroje značky Volvo, záruční a pozáruční servis po celé ČR. Hlavním sortimentem jsou nakladače, rýpadla (bagry), rýpadlo-nakladače (traktorbagry), dempry, grejdry, válce, finišery a frézy.

Stavební činnost Služby: - sanace vlhkého zdiva - hydroizolace stavebních konstrukcí - stavební činnost - projektová a poradenská činnost.

Výroba a prodej: -stavební řezivo všeho druhu po dohodě až do délky 12m -impregnace řeziva Katritem -krovy -fošny -prkna -latě -plotovky.

Prodej a pronájem: - sanitární technika a WC - mobilní kanceláře - kontejnery - ploty - kontejnery - párty stany - protipovodňové zábrany.

Internet pro Beroun a okolí, satelitní TV, elektroinstalační a elektromontážní práce.

Kompletní práce - v oblasti stavebního klempířství (včetně pokrývačských, tesařských a natěračských prací) - v okresech Beroun, Praha-západ, Kladno, Příbram, Praha, dále dle dohody Zajištění - dodávka materiálu pro rekonstrukci klempířských prvků střechy, po dohodě i další materiál Pokrývačské práce - v okresech ...

Služby, práce: - obkladačské - malířské - lakýrnické - pokládka plovoucích podlah a koberců - terénní a výkopové práce - zámková dlažba - topenářské - instalatérské - elektrikářské - revize elektro, plyn, hromosvod - odvoz sutě a zeminy - odvoz písku, betonu a stavebního materiálu - zabezpečovací systémy pro celé ...

Prodej - truhlářské řezivo Výroba - řezivo - stavební - hoblování - impregnace - sušení - plotovky Pořez vlastní kulatiny Prodej - palivové dřevo

Profesionální vysoušení zatopených objektů po povodních, vodovodních haváriích a vysoušení novostaveb pro urychlení stavebních prací.

Provádíme rekonstrukce domů, bytů, průmyslových hal, komplexní služby spojené se správou budov a nemovitostí. Montáže sádrokartonů, půdní vestavby, minerální podhledy dále pak nabízíme zateplení fasád, zednické práce, přestavujeme rodinné domy, provádíme výstavbu rodinných domů. Rekonstrukce bytových jader. Zajistíme topenářské, zámečnické, ...

Klempířské, pokrývačské, tesařské a zednické práce.

Elektroinstalace, elektroinstalační práce. Elektromontáže, elektromontážní práce. Projektování elektrických zařízení, projekce. Elektrorevize, revize elektrických zařízení.

Instalatérské a topenářské práce na domovních a bytových rozvodech vody, rekonstrukce ;potrubí bytových jader, rozvody plynu a opravy úniků plynu, revizi a opravy plynových kotlů a sporáků, instalace a revize včetně tlakových zkoušek plynovodů, montáže etážových i podlahových rozvodů topení nebo renovace stávajících rozvodů.

Poskytuje - finanční poradenství Reality Hostinská činnost Investiční výstavba

Prodej, velkoobchod: -fasádní barvy -fasádní materiály -laky -ředidla -malířské pomůcky.

Prodej: -koberce v metráži -koberce kusové -běhouny -PVC* -rohoží.

Prodej, maloobchod, hobbymarket: -stavební potřeby -potřeby pro kutily -potřeby pro řemeslníky -potřeby pro zahrádkáře

Stavební a obchodní společnost. Provádí: -stavby na klíč -rekonstrukce -sádrokartóny -obklady, dlažby -zámková dlažba. Práce: -tesařské, klempířské, pokrývačské -instalatérské, topenářské -elektroinstalační -veškeré stavební. Prodej: -keramické obklady a dlažby -lišty, spárové hmoty, lepidla, silikony, umyvadla, vany.

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Velkoobchod a maloobchod Truhlářství, podlahářství Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Pokrývačství, tesařství