CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Služby: - elektromontáže - elektroinstalace Prodej: - svítidel

Dodávka, instalace: - bazény Výroba: - plastové výrobky - jímky, septiky - domovní čistírny odpadních vod - nádrže

Práce: - zednické - rekonstrukce staveb - obklady, dlažby - koupelny

Zámečnictví, kovovýroba: - vrata - brány - sklepní kóje - ocelové konstrukce

Služby: - pronájem pracovní plošiny - rizikové kácení stromů

Truhlářství. Výroba: -kuchyňské linky. -kancelářský nábytek. -vestavěné skříně.

Činnost: - stavba rodinných domů - rekonstrukce - obklady, dlažby - kompletní dodávka střech

Stavební firma, výstavba: - rodinné domy - komerční a výrobní objekty - rekonstrukce - stavební projekce

Služby, revize: - elektrická zařízení - hromosvody - elektrické spotřebiče - elektrické nářadí

Služby: - zednické práce - zateplování fasád

Výstavba: - rodinné domy - garáže - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - sanace inženýrských staveb a zdiva - rekuperace Služby: - výškové práce - zámečnictví

Služby: - projekce technických zařízení staveb - projektová dokumentace vytápění, chlazení a domovní plynovod

Dopřejte si příjemný chládek. Firma Anděl František Vám nabízí dodávku a montáž klimatizace a chlazení, tepelné techniky pro vzduchotechniku, tepelné, protihlukové a protipožární izolace. Dále provádíme nátěry potrubí a konstrukcí, elektro měření a regulace, měření hluku, tepelná čerpadla, větrání a rekuperací tepla a teplovzdušné vytápění.

Úpravny vod Topenářské práce Podlahové topení EUROCALOR (suchý systém) Odstraňování vlhkosti zdiva Prodej, dodávka a montáž - rekuperační odsavače Prodej - zalévací systém do bytu nebo na zahrádku

Plynoinstalační, vodoinstalační a topenářské práce. Dodávka - černá a nerez ocel. Velkoobchod - trubní tvarovky. Výroba - trubní tvarovky.

Služby: - stavební projekce - inženýring Stavební činnost: - pozemní stavby - rekonstrukce - zemní práce

Stavební firma: -rekonstrukce bytů, rodinných domů -půdní vestavby -stavby na klíč -výstavba rodinných domů

Dodávka - garážové ochranné profily - zábrany stavební vyznačovací sítě Dodávka - vymezovací sloupky a kužely - vytyčovací výstražné pásky - dopravní kužele - zahrazovací sloupky Dodávka - mobilní zábrany (kovové, plastové) - zábrany TENSABARRIER - zábrany (sloupky s lanem) - ...

Stavební společnost: -zakládání staveb. -výstavba rodinných domů. -rekonstrukce větších budov. -zateplení budov. Práce: -jádrové vrtání. -zemní práce Bobcat.

Kovovýroba. Výroba: -ocelové konstrukce. -kovová vrata, ploty. Kovářské práce. Práce: -vodoinstalatérské. -plynařské. -topenářské. Železářství, prodej: -brusivo. -spojovací materiál. -montážní pěny, tmely. -svářecí materiály.

Maloobchod, montáž: -plastová okna. -dřevohliníková okna. -dřevěná eurookna. -masivní vchodové dveře z plastových profilů. -samonosné brány. -garážová vrata.

Práce: -rekonstrukce budov. -hrubé stavby domů. -rekonstrukce bytových jader. -zednické. -obkladačské. -vodoinstalatérské.

Truhlářství. Výroba: -nábytek. -vestavěné skříně. -obývací stěny. -postele.

Stavební práce: - výstavba rodinné domy, byty - rekonstrukce - zednické a obkladačské práce - sádrokarton - malířské a natěračské práce - vodoinstalace - zámečnictví