CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Naše společnost vyrábí ocelové konstrukce a dodává a montuje průmyslové haly.

Prodej a pronájem: - mobilního oplocení - zábrany - mobilního WC - umyvadla - pisoáry

Velkoobchod, služby: -bazény -jezírko -čerpadla -filtr -vodní zahrada -rybníček -osvětlení -fontány -péče o vodu -jezírková čerpadla -výstavba jezírka -čerpadlo do jezírka -fólie na jezírka -LED osvětlení -vzduchové čerpadlo -dekorace zahrady. Prodejna: Dubno 108, Příbram tel.603330078

Zámečnictví, nástrojářství.

Práce: -měření radonu -hydrogeologické -inženýrsko-geologický průzkum -meřičské -geodetické.

Truhlářské práce. Výroba: -kuchyně, stoly -šatní skříně -obývací stěny -postele -koupelnový nábytek -dětské pokoje -kancelářský nábytek -schodiště.

Sklenářství. - zasklívání výloh Výroba a prodej: -izolační skla -zrcadla -dřevěná Eurookna -tmely, lepidla, montážní pěny. Rámování: -obrazy, paspartování. Další provoz: -Nádražní 213, 26724 Hostomice pod Brdy, tel. 311584624 fax 311583193.

Výroba: -zemědělské stroje -shrnovače sena -obraceče sena -baličky sena.

Export, velkoobchod, prodej: -vybavení koupelen -hydromasážní vany a systémy -koupelnové radiátory -litá umyvadla -sprchové kouty -vanové zástěny, dveře -akrylátové vany, lité vaničky -koupelnové vybavení -návrhy koupelen, ucelené třešení -sanitární technika -vodovodní baterie -koupelnová svítidla -čistící prostředky.

Práce stavební, truhlářské a sklenářské. Výroba: - EUROOKNA s kováním ROTO - vchodové a vnitřní dveře - domovní vrata - prosklené stěny - výklady, výlohy - izolační dvojskla. Zakázková výroba nábytku.

Projektování, inženýring. Vypracování: -dokumentace pro pozemní stavby -dokumentace pro inženýrské stavby

Kontroly, čištění, revize, zkoušky těsnosti: -nádrže na ropné látky -jímky -plynová, tlaková zařízení

Dodavatel sprchových koutů, van, vaniček a umyvadel. Specialista na litý mramor.

KOBERCE K+K Prodej: -koberce zátěžové a bytové -lina, PVC -rohožky, schodové nášlapy -garnýže -koupelnové předložky a rohože Zprostředkování: -kladení, pokládka, dovoz.

Přímý dovoz a prodej materiálů Brillux: -zateplovací systémy -fasádní a interiérové barvy -laky a lazury -podlahové nátěry -měření vlhkosti stěn

Stavební firma: -strojní omítky (vnitřní, vnější). -samonivelační lité podlahy. -zateplování fasád. -malířské práce. -sádrokartonářské práce.

Stavební práce: -výstavba bytových, průmyslových objektů. -rekonstrukce budov. Práce: -zemní, výkopové. -řezání asfaltu, betonu. -pokládka zámkové dlažby. -terénní úpravy.

Dřevovýroba, výroba: -dřevěné střešní příhradové vazníky. -střešní latě. -hranoly, trámy. -fošny.

Práce: -obkladačské. -dlaždičské. -pokládka obklady, dlažba. -stavební.

Stavební firma. Výstavba, práce: -rodinné domy. -hrubé stavby. -základové desky, -zateplování fasád. -rekonstrukce bytů.