CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Dodávka a montáž včetně servisu: -garážová vrata HÖRMANN a SOMATI SYSTEM protipožární vrata, zámečnická výroba, brány, branky, ploty -dodávka a montáž dveří včetně protipožárních.

Nabízíme kvalitní projekty rodinných domů, interiérů, rekonstrukcí i všech ostatních druhů staveb. Zajišťujeme všechny fáze od architektonické studie po realizační dokumentaci.

Stavba a vložkování: -komíny. Stavba a rekonstrukce krbů, grilů a udíren včetně prodeje kamen.

Pilařská výroba: -impregnace, hoblování a sušení dřeva. Výstavba: -dřevostavby -krovy -altány -zahradní domky -garážová a traktorová stání -haly -roubenky -dětská hřiště tesařské práce.

Plynoinstalační práce. Topenářské práce. Zednické práce. Vodoinstalační práce.

Nákladní doprava. Taxislužba: -smluvní přeprava. Výkopové práce.

Prodejní program: -ESCUBEDO, GMG, CS, INARCA ploché a kulaté propojky, izolační návleky, propojky pro smaltované dráty, vícepólové kryty, stroje a miniaplikátory -AUTOSPLICE kontaktní prvky v pásu, osazovací stroje, spojovací technika -VOGT spojovací technika–nýty, mechanické prvky, pájecí očka, kolíčky a ploché nože do DPS, kabelové ...

Projektová činnost ve výstavbě. Inženýrská činnost.

Zámečnictví: -výroba klíčů. Prodej: -kování. Železářství. Zastoupení firem: -TONA NAREX Zbirovia -KNIPEX.

RenovMal Renov mal: -tesařství -tesařské práce.

Prodej radiokomunikační techniky: -vysílačky -radiostanice -elektro.

Podlahové centrum: -podlahářské práce -parketářské práce -velkoobchod s dřevěnými podlahami.

Výroba a montáž ocelových konstrukcí: -kovovýroba -výroba mostních ložisek a dilatací -výroba před předpínacích tyčí typu CPS, HPT včetně napínání -zámečnická výroba -tryskání a žárový nástřik kovů -zinkování ocelových konstrukcí -montáže pevných i posuvných skruží -speciální montáže včetně řešení technologií provádění ...

Výroba a prodej extrudovaných a litých plastových desek z polymerů PS, SAN, PMMA, HIPS, PETG, PC a SPC (dutinky).

Kominictví: -vložkování komínů -měření účinnosti spalování do 200km -možnost zajištění frézování komínů -revizní zprávy.

Podlahové studio. Velkoobchod a maloobchod, prodej a pokládka: -podlahové krytiny koberce, lino, PVC, korek -plovoucí podlahy laminátové -lišty PVC, lepidla, podlahové tmely -vše včetně pokládky.

M.O. profiomítky Nabídka strojních omítek. provádíme jak vnitřní, tak venkovní omítky v různém provedení.

Pronájem vysokozdvižných pracovních plošin Příbram a celá ČR. NONSTOP Půjčovna, pronájem: -vysokozdvižné montážní plošiny k natírání, mytí a opravám fasád, montážím reklam, kácení stromů -pracovní přívěsné plošiny kloubové, nůžkové, aku i diesel pohon.

Stavební práce: -stavby na klíč -inženýrské -průmyslové.

Projekce, montáž, prodej, servis, revize: -elektrické zabezpečovací systémy -elektrické požární hlásiče a systémy -připojení na pult centrální ostrahy -domácí telefony, videotelefony, zvonky -silové rozvody NN 220-380V -uzavřené kamerové systémy -průmyslová televize -vstupní kartové systémy -mechanické zabezpečení ...

Vodovody a kanalizace Výroba a distribuce pitné vody a kompletní zákaznické služby v oblasti provozování vodovodů a kanalizací.

Již od roku 1993 zajišťujeme komplexní dodávku stavebních a projektových prací v oboru pozemních staveb v okolí Příbrami, Prahy a Benešova u Prahy. Výstavba, údržba a správa nemovitostí -Konzultační činnost -Zhotovení projektové dokumentace pro územní a stavební řízení -Organizace výběrového řízení na dodavatele stavebních prací -Technický ...

Zpracováním tříděného komunálního a živnostenského odpadu. Výroba a prodej pěnového skla Refaglass.

Technické služby města Sedlčany: -údržba a opravy veřejného osvětlení, -údržba a opravy komunikací a chodníků, -údržba veřejné zeleně. Provoz rekreačního zařízení Častoboř. Skládka TKO*: Kosova Hora tel.318822151.

Produkty: - pěnové sklo REFAGLASS - skleněná moučka. POZEMNÍ STAVBY: - izolace podlahových desek, náhrada za extrudovaný polystyrén ... STŘEŠNÍ SYSTÉMY: - izolační lehčený materiál pro průmyslové střechy ... PODZEMNÍ STAVBY: - tepelně izolační zásypový materiál pro podzemní prostory ... PŘESTAVBY: - tepelně izolační materiál ...