CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Velkoobchod, maloobchod, prodej: -ozdobné nábytkové kování -bytový textil (záclony, ubrusy, dekorační látky).

Výroba, prodej, montáž: -žaluzie -venkovní předokenní rolety -rolovací bezpečnostní mříže -hliníková rolovací i sekční, výklopná garážová vrata -vjezdové brány včetně automatického zavírání -montované garáže -markýzy -sítě proti hmyzu -shrnovací dveře a stěny -plastové vanové zástěny, boxy -krbové náčiní.

Kominictví: -kominické práce -čištění, revizní prohlídky komínů -měření účinnosti spalování -stavby komínových těles -frézování a vložkování komínů.

Vyrábíme ploty, mříže, vrata, zábradlí, billboardy a vše ze železa.

Prodej,servis: -zahradní a malá zemědělská technika sekačky křovinořezy traktory zahradní malé pily elektrické a motorové drtiče zahradních odpadů kultivátory bazény vodní čerpadla apod. Další provozovny: -prodejna Březnice,Náměstí 16 tel.318682348,318682237. -servis: Březnice,9.května 555 tel.318682227.

Dodávka - španělská dlažba - obklady Dodávka - plastová, hliníková okna a dveře

Služby: -výroba exotermických směsí -formovacích směsí -exotermických nástavců -speciálních(krycíh a odsiřovacích) směsí. Prodej: -hutní materiály -spojovací materiály -svařovací materiály -řezné a brusné kotouče.

Zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu a služeb Zednictví Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Tesařské práce, montáž - krovy - příhradové vazníky Montáž - sádrokartony - rodinné domy Pokrývačské práce, montáž - krytiny

Montáž, servis: -hliníkové, plastové prosklené fasády. -prosklené zastřešení. -hliníková okna, dveře. -interiérové příčky.

Stavební práce - rekonstrukce rodinných domů, bytů, fasády, zateplení, podlahy, zámkové dlažby, sádrokartony a jiné.

Velkoobchod - elektroinstalační materiál HELUKABEL, SIEMENS, COSMEC, HARTING, IFM - rozvaděče Internetový obchod - elektroinstalační materiál HELUKABEL, SIEMENS, COSMEC, HARTING, IFM - rozvaděče

Hydroizolace a sanace betonových konstrukcí, včetně konstrukcí zatížených vysokým tlakem vody a konstrukcí vystavených působení agresivních chemikálií v rozsahu pH 3-11. Zajištění vodotěsnosti jímek včetně certifikátu těsnosti. Odstanění vlhkosti cihelného a smíšeného zdiva.

Dodávka - lešení - bednění - podpůrné výstěny pod bednění

Prodej, montáž, servis: - kotle VERNER, EKOEFEKT, HAMONT, VARIMATIK.

Nabízím zakázkovou výrobu a montáž kuchyní, nábytku, dveří, schodišť, pergol a mnoha dalšího.

Udělen certifikát ČSN EN ISO 9001:2001. Montáž, opravy, revize a zkoušky vyhrazených elektrických zařízení. Montáž, údržba a servis telekomunikačních zařízení pověření TÚ pro práce v JTS. Výroba rozvaděčů nízkého napětí. Výroba, instalace, opravy: -elektronická zařízení -elektrické stroje a přístroje. -vzduchotechnika -chladící ...

Velkoobchod, maloobchod. Dovoz, prodej, montáž: -velkoobchod klempířských systémů (PZ, PZ LAKOVANÝ, CU, TZ, AL A NEREZ) -velkoobchod-KM BETA, MEDITERRAN, BRAMAC a TONDACH -kompletní systém STAMINA (lehká střešní krytina) -kompletní systém BOBRINA -plechy PZ, CU, TZ, AL -stavební hřebíky -vruty do dřeva -stavebniny ...

Práce: -topenář -instalatér voda -plyn. Prodej, servis: -kotle JUNKERS.

Zámečnictví. Kovovýroba: -kovové prefabrikáty pro stavby -kovové konstrukce -kotle, tělesa -kontejnery -torkretovací stroje SSB -stroje na stříkání betonu -vrtací sloupy VS1, VS4K -vrtací kladiva VK22, VK29, VKS45.

Výroba: -zámečnická -kovovýroba -kovářské práce -vrata, vrátka, zábradlí, svodidla, mříže -přístřešky z polykarbonátu -výrobky z nerezu, ocelové konstrukce -zámky. Výroba, montáž: -zábradlí, mříže, ploty, vjezdové brány, schodiště, přístřešky -atypická garážová vrata -opravy a výměny dveřního kování, zámků a dveřních ...

KOMPLETNÍ GEOLOGICKÉ, HYDROGEOLOGICKÉ SLUŽBY A SLUŽBY V OBLASTI STAVEBNÍ GEOLOGIE - měření radonového indexu na pozemcích - měření radonu v objektech - hydrogeologické vyjádření – posudky k žádosti o povolení odběru podzemní vody a pro likvidaci odpadní a dešťové vody zasakováním do horninového prostředí - inženýrská geologie, posouzení ...

Výroba, prodej: -plastová okna -plastové dveře -hliníková okna -hliníkové dveře -dřevěná okna -dřevěné dveře -interierové dveře.

Dodávka a montáž včetně servisu: -garážová vrata HÖRMANN a SOMATI SYSTEM protipožární vrata, zámečnická výroba, brány, branky, ploty -dodávka a montáž dveří včetně protipožárních.