CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Stavba, montáž: - výškové práce - výškové stavební práce - horolezecká technika - rekonstrukce, čištění a nátěry fasád - nátěry a montáže klempířských prvků - spárování panelových domů - montáže komínů a vzduchotechniky - kácení a prořezávání stromů - montáž hromosvodu včetně revize - stavba lanových center.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - ochranné pracovní pomůcky - hospodářské potřeby - ruční hospodářské nářadí - čistící prostředky - svářecí, svařovací materiál - brusné a řezací kotouče.

Antik nábytek. Služby: -selský stylový nábytek -prodej nábytku z masivního dřeva -výroba nábytku na zakázku -výroba replik -interiéry -stylové kuchyně -vlastní návrhy -stylové doplňky -doprava-montáž -výkup nábytku a starožitností do roku 1930.

Výroba, pokládka: -zámková dlažba -betonové prvky -obklady.

Nabízím výkopové a zemní práce traktorbagrem CAT 428D a malým pásovým minibagrem CAT, možnost odvozu sutí, nebo převoz materiálu. Mám k dispozici rovněž bourací kladivo, vhodné k výkopům, kde je skála, nebo k bourání staveb.

Truhlářství Restaurování, opravy: -starožitný nábytek včetně čalounění. Výroba: -repliky -nábytek -stavební truhlářství.

Podlahářství. Podlahářské práce: -kladení, pokládka, lepení, obkládání -vyrovnávání podkladu podlah. Materiály: -lino, PVC, korek, koberce, klasické parkety, plovoucí podlahy, podlahové krytiny. Práce včetně zajištění materiálu. Broušení a lakování: -dřevěné podlahy.

Práce: -malířské a lakýrnické. Nátěry: -okna včetně opalování -kuchyňské linky -dveře fládrování.

Prodej: -veškerý stavební materiál od základu po střechu. Služby: -dovoz materiálů na místo včetně složení hydraulickou rukou. Autodoprava: -přeprava sypkých materiálů -kamion -třístranný sklápěč 26tun.

Výroba a prodej: -palisády -rigle -oplůtky -loupané kůly -plotové prvky -srubové palubky. Výrobky na zakázku podle přání: -truhlářské výrobky -zahradní nábytek -ozdobné mříže.

Prodej, servis a montáž: -elektronika -televize TV -satelity -videorekordéry -radiopříjímače -magnetofony -mikrovlnné trouby -autorádia -průmyslová elektronika. Revize: -elektrických zařízení -hromosvodů. Montáž: -elektroinstalací -zabezpečovacích zařízení do aut, objektů.

Práce: -elektromontážní -všechny typy elektroinstalací NN -opravy, revize elektroinstalace -regulace.

Velkoobchod, maloobchod, konzultační a projektové služby. Prodej: -pletivo čtyřhranné pozinkované čtyřhranné PVC(barva zelená, hnědá, bílá, modrá, žlutá, černá, šedá) svařovaná chovatelská Zn i PVC okrasné lesnické králičí Zn i PVC rabicové -svařované sítě s úpravou PVC -průmyslové a mobilní oplocení -ostnatý ...

Kominictví Kominické práce: -vložkování komínů na pevná, kapalná a plynná paliva -vložky Al a nerez, vložky z atestovaného materiálu -revize komínů -opravy komínů.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -palubky a řezivo. Dřevoprodej: -palubky, OSB desky.

Maloobchod, prodej: -spojovací materiálu -šrouby, vruty, hřebíky, nýty.

Autodoprava. Práce: -zemní a bourací stroje Poclain, Ostrowek, UNC 750. Odvoz: -fekálie. Prodej: -písek.

Stavební izolace. Služby: -prodej stavebních izolací -prodej technických plynů

Práce: -lakýrnické -tapetování, bezešvé tapetování -polystyrénové podhledy a ozdobné lišty -omyvatelné nástřiky COLORFLEK, VARIOPAINT, JAEGER -fládrování.

Kompletní projekty v oboru pozemních staveb: -rodinné domy -občanské stavby -průmyslové stavby -projekce, projektanti -stavební povolení -projekční kancelář.

Prodej lesní a zahradní techniky HUSQVARNA, STIHL, NAREX, FISKARS: -motorové pily -křovinořezy -travní sekačky -vyžínače -nářadí -zahradní traktory Prodej: -elektrické nářadí NAREX -ložiska -gufera -elektromotory. Příjem do opravy: -elektromotory -čerpadla -svářečky. Výroba: -atypické rozvaděče NN. Pobočka Bytíz ...

Prodej, servis, půjčovna: -malá stavební, lesní, zahradní mechanizace a nářadí -bourací technika -vrtací technika -hutnící technika -řezací technika -zahradní technika.

Prodej: -drcené kamenivo, drtě -štěrky pro silniční účely. Sušárna, sušení: -dřevo. Lom kameniva.

Práce: -zemní a výkopové práce -vodoinstalatérské a topenářské práce -stavební práce a úpravy.

Zakázkové truhlářství Zakázková výroba: -truhlář, stolař -schodiště -kuchyně -ložnice -vestavěné skříně -nábytek z masivu, dýhy a lamina -dýhování na zakázku.