Ekologické stavby zahrnují výstavbu ekologických, neboli pasivních rodinných domů, výstavbu firemních budov, soukromých objektů nebo třeba chat. Ekologicky, tedy s ohledem k přírodě a na peněženku lze v dnešní době postavit téměř jakýkoliv objekt.

Realizace fotovoltaických elektráren na klíč. Fotovoltaické elektrárny pro rodinné domy a firmy. Prodej: -elektrokola, skládací elektrokolo -elektrovozíky, elektrokoloběžka.

SUNGRID a.s. se zaměřuje na dodávku a montáž fotovoltaických elektráren na klíč pro rodinné i bytové domy.

Prodej: - sluneční kolektory a systémy - solární zásobníky - solární ohře TUV - solární regulátory. Zelená úsporám.

Vevynet, s.r.o. se zaměřuje na prodej a montáž fotovoltaických elektráren.

Michal Šišma se zaměřuje na vodoinstalace, solární systémy, tepelná čerpadla, topení, rekuperace a centrální vysavače.

Výstavba a provozování fotovoltaických elektráren na střechách rodinných domů a dalších plochách. Pronajímáme si plochy pro provoz fotovoltaiky, kterou pak můžeme vlastníkům plochy odprodat.

Naše stavební firma provádí veškeré stavební práce. Realizujeme novostavby, dřevostavby, ekopanely, pasivní domy, nízkoenergetické domy. Provádíme rekonstrukce domů, budov, staveb. Realizace, rekonstrukce koupelen, bytových jader. Navrhujeme koupelny, rekonstrukci ve 3D, vybereme zařízení za rozumné ceny, vytvoříme cenovou nabídku. Klasické ...

ŠTULO M&M s.r.o. se zaměřuje na topenářské, instalatérské práce a montáž, servis a dodávku solárních panelů.

EcoSun Production s.r.o. se zaměřuje na provoz fotovoltaických elektráren a jejich výstavbu na klíč.

BK Instal s.r.o. se zaměřuje na prodej a instalace fotovoltaických elektráren, tepelných čerpadel a kotlů.

FVE-MP s.r.o. se zaměřuje na prodej a distribuci solárních panelů, klimatizací, tepelných čerpadel a komponentů k fotovoltaikám.

Elektro činnosti: -výroba kompenzačních rozváděčů -realizace kioskových trafostanic -výstavba fotovoltaických elektráren -provoz a údržba fotovoltaických elektráren -elektrické vybavení -mechanické vybavení.

Velkoobchod, maloobchod, prodej vodo-topo-plyn, sanita, prodej náhradních dílů na plynové a elektrické spotřebiče, prodejem rybářských potřeb. Servis, opravy, regulace a montáže vodo-topo-plyn, montáže solárních kolektorů-zelená úsporám, revize tlakových nádob. Opravy servis značek: DAKON, THERMONA, DESTILA, NEFIT, MORA, BUDERUS, BAXI, ...

Ondřej Meixner se zaměřuje na rozvody topení, vody, plynu, solární systémy a provádí montáž kotlů a topení.

Řemeslo: - instalatér - plyn, voda, vytápění. Renovace: - bytová jádra, koupelny, ústřední vytápění. Montáž: - solarní kolektory pro ohřev vody, montáž kotlu na peletky a uhlí fy Rojek, Benekov, OPOP. Práce se všemi dostupnými materiály. Rozvody v kovu plastech a mědi. Kontrola technického stavu a provozu spalovacího stacionárního ...

Kaulike s.r.o. se zaměřuje na dodávku a montáž různých druhů fotovoltaických sestav.

Dodávka, servis, outsourcing: -výpočetní technika. -počítače. Návrh, dodávka: -fotovoltaické elektrárny (FVE).

Ing. Jaroslav Dorda je provozovatelem internetového portálu oborově zaměřeným na fotovoltaiku.

IBC SOLAR s.r.o. se zaměřuje na servis fotovoltaických elektráren, solárních panelů, měničů a monitorovacích systémů.

Plynoinstalační práce Topenářské práce Vodoinstalatérské práce Dodávka a montáž: - klimatizace. Prodej: - solární energie. - centrální vysavače.

KS Energy Morava s.r.o. se zaměřuje na dodávku a montáž fotovoltaických elektráren s akumulací do baterií a na tepelná čerpadla.

Návrh, výroba, prodej, dodání, montáž solární kolektory a příslušenství: -pro sezónní ohřev TUV a sezónní ohřev vody bazénů -pro celoroční ohřev TUV a přitápění -sezónní absorbéry -celoroční i sezónní kolektory. Příslušenství: -regulátory -komínové výměníky pro kotle a kamna na tuhá paliva -akumulační nádoby 500, 750 a 1000 ...

Jan Dyl se zaměřuje na topenářské, vodoinstalační práce, tepelná čerpadla, rekuperaci vzduchu, plynové kotle a solární systémy.

Stavíme dřevostavby na klíč po celé ČR. Provádíme zateplení bytových a panelových domů a rodinných domků. Dodáváme okna a dveře. DŘEVOSTAVBY rodinných domů, přízemní a patrové rodinné domy: VEXTA vyrábí a staví rodinné domy – na bázi dřevostavby. Realizuje jak vlastní typové domy - přízemní i patrové (katalog rodinných domů na vyžádání ...

Prodej, dodávka: - tepelná čerpadla - kompletní kotelny - klimatizace - solární systémy.