Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

Maur-Dases, s.r.o. - profesionální servis
Společnost Maur-Dases, s.r.o. poskytuje svým klientům profesionální stavební a architektonický servis. Nabízí kompletní stavby na klíč od úvodní skici a studia přes projekt až po finální úklid staveb. Zaměřujeme se na novostavby rodinných domů a bytů na klíč, rekonstrukce a opravy i půdní a bytové nástavby. Neváhejte je kontaktovat.
Maur-Dases, s.r.o. - profesionální servis
ERGO TRADING CZ s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o. je stavební a obchodní společnost, která nabízí kvalitní a rychlé služby v oblasti výstavby, rekonstrukce a zednictví. Provádí stavební práce v oblasti výstavby bytové, občanské a administrativní infrastruktury a rekonstrukce stávajících rodinných domů či bytů. Sídlo firmy se nachází v obci Sedlečko u Soběslavě, ale působí ...
ERGO TRADING CZ s.r.o.
Specializujeme se na lícové zdivo, lícové obklady, režné zdivo, lícové obklady plotů a krbů, zděné ploty. Ale také realizujeme hrubé stavby, domy na klíč, provádíme zateplení fasád a jiné.

Stavební firma. Práce: - elektroinstalační, elektromontážní - stavební - zemní (výkopy, základy, hrubé stavby, rodinné domy) - rekonstrukce a opravy bytových a nebytových prostor - zateplování budov - instalaterské a topenářské práce - odvoz odpadu.

Od roku 1999 Vám nabízíme naše služby v oblasti stavebnictví, lešení a autodopravy. Nabízíme komplexní řešení Vašich požadavků. Vyzkoušejte nás a přesvěčte se o naší kvalitě.

Prodej, montáž, práce: - střešní krytina(Bramac, Velux, Lindab) - klempířský výrobek - hromosvod včetně revize. Práce: - pokrývačské - tesařské - klempířské - stavební

Naše služby. - realizace staveb - projekční kancelář.

Stavební firma: -provádění staveb -bytové a rodinné domy -občanská výstavba -stavby na klíč.

Práce: -rodinné domky na klíč -střechy -fasády -zednické práce -stavební práce -zemní práce -instalační práce -zahradní úpravy.

Činnost: - stavební činnost - zemní a výkopové práce - autodoprava

Výstavba rodinných domů, projektování staveb, technický dozor investora. Opravy, nátěry a zateplování fasád.

Stavební firma. Výstavba zděných rodinných domů. Stavby betonových sklepů, základových desek. Zhotovení krbu dle zadání zákazníka.

Stavební firma. Stavba, výstavba: -rodinné domy na klíč. Vzorový dům LORD.

Poskytování technických služeb -udržba komunikací. Dodávky: dopravních, inženýrských i pozemních staveb.

Stavební firma Kouřík & Jankovský. Stavební a tesařské práce. Zámečnické práce včetně montáže ocelových konstrukcí. Provádí: -statické výpočty, projektové práce -rodinné domky na klíč -rekonstrukce a modernizace objektů -fasády, zateplování objektů -bourací práce, úpravy terénů.

Provádíme: - zemní práce - geodetická činnost - rekonstruke, realizace staveb.

Provádíme: - demolice - stavba rodinných domů - zemní práce. Tvorba webových stránek, SEO optimalizace.

Služby: - pokládání podlahových krytin a obkládání stěn - pozemní a inženýrské stavitelství.

Projekování, provádění: - pozemních staveb - montáž sádrokartonu - topenářské a instalatérské práce - zemní a sanační práce - rekonstrukce na klíč, - stavby na klíč. Silniční doprava a přeprava nadměrných nákladů.

Stavební firma. Práce: -zednické -lešenářské -truhlářské -malířské -kyselinovzdorné -tesařské -sklenářské -natěračské -podlahářské. Dodávka: -zateplení budov.

Práce: -stavební -stavební projekce.

Zabýváme se: - pozemní a inženýrské stavitelství.

Prodej a dovoz zateplovacích systémů a tepelné izolace. Zateplení fasád na klíč včetně lešení. Stavba rodinných domů. Nabídka plastových oken.

Projektování v pozemním stavitelství. Občanské stavby. Pozemní stavby: -realizace. Průmyslové stavby. Demolice. Inženýring v pozemním stavitelství. Rekonstrukce: -budovy -byty.