Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

ERGO TRADING CZ s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o. je stavební a obchodní společnost, která nabízí kvalitní a rychlé služby v oblasti výstavby, rekonstrukce a zednictví. Provádí stavební práce v oblasti výstavby bytové, občanské a administrativní infrastruktury a rekonstrukce stávajících rodinných domů či bytů. Sídlo firmy se nachází v obci Sedlečko u Soběslavě, ale působí ...
ERGO TRADING CZ s.r.o.
Maur-Dases, s.r.o. - profesionální servis
Společnost Maur-Dases, s.r.o. poskytuje svým klientům profesionální stavební a architektonický servis. Nabízí kompletní stavby na klíč od úvodní skici a studia přes projekt až po finální úklid staveb. Zaměřujeme se na novostavby rodinných domů a bytů na klíč, rekonstrukce a opravy i půdní a bytové nástavby. Neváhejte je kontaktovat.
Maur-Dases, s.r.o. - profesionální servis
Zaměření na výstavbu a rekonstrukce rodinných domů, bytů s dodávkou všech stavebních prací na klíč.

Naše činnost: - výstavby rodinných domů na klíč - rekonstrukce domů, bytů - rekonstrukce nebytových prostor, obchodů, provozoven - půdní vestavby, Nástavby - bytová jádra, koupelny - zednické a obkladačské práce - sádrokartonářské práce, Montáž sádrokartonu - malby, nátěry - zateplování rodinných domů - omítky, štuky - ...

Stavby domů na klíč - rekonstrukce a modernizace objektů včetně oprav komunikací i chodníků

Činnost: - realitní činnost - inženýrská činnost v investiční výstavbě - zprostředkování služeb - provádění staveb

Stavební firma. Rekonstrukce bytových jader a koupelen.

Provádí: -veškeré zemní práce -báňská činnost -občanská výstavba na klíč -stavební inženýring -velkoobchodní činnost -maloobchodní prodejny.

Výstavba rodinné domy na klíč.

V současné době společnost POHL provádí komplexní dodávky: - pozemních staveb - inženýrských staveb - vodohospodářských staveb - podzemních staveb - rekonstrukce stávajících objektů.

Podnik služeb. Činnost, práce: - realitní činnost, správa a údržba nemovitostí - pokrývačství - tesařství - klempířství a oprava karoserií - zednictví Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

Stavební firma: - výstavba rodinných domků na klíč - rekonstrukce - půdní vestavby - zateplování budov - obklady a dlažby - sádrokartonové systémy - tesařské a pokrývacské práce - lité podlahy - klempířské a zámečnické práce - elektrikářské práce - voda, topení - malířské a podlahové práce - hromosvody, anténní práce

Výstavba rodinných domů a veškeré stavební práce včetně elektroinstalace, obkladů, dlažeb, sádrokartonových, zednických, tesařských i pokrývačských konstrukcí .

Stavební a obchodní firma. Provádí: -stavby na klíč -rekonstrukce domů a půdní vestavby -montáž sádrokartonu -izolace vodorovné -asanace zdiva, omítek (mechanické i chemické). Prodej: -sádrokartonu -dřevotřísky -lamino -nábytkové doplňky na zakázku.

Stavební firma: - výstavba, rekonstrukce budov.

Stavíme rodinné a rekreační domy na klíč.

Stavební firma, výstavba, rekonstrukce: - bytové domy, - obchodní domy, - administrativní a průmyslové objekty. Developerská činnost.

Zajišťujeme a provádíme výstavbu a rekonstrukce rodinných a bytových domů jak pro soukromý, tak i pro veřejný sektor. Provádíme výstavbu a rekonstrukce rodinných domů, škol, kanceláří apod. Specializujeme se na kompletní dodávky a montáže vodoinstalací, kanalizací, přípojek elektro, elektroinstalací, automatizace, EZS, montáže alarmů ...

Soukromá stavební firma. Kompletní dodávky.

Služby: -nabídka kompletní stavební činnosti -stavba rodinních domů na klíč -rekonstrukce domů a panelových bytů -provádění nátěrů fasád a malířských prací.

Komplexní dodávka staveb: -bytové, občanské, inženýrské, průmyslové -rekonstrukce památkově chráněných objektů -výstavba rodinných domků na klíč. Práce: -sádrokartonové konstrukce zateplování budov, půdní vestavby -tesařské -demolice objektů -zemní práce CAT428D.

Stavební firma: -komplexní služby ve výstavbě -realizace staveb -výstavba rodinných domů na klíč.

Činnost: - rekonstrukce koupelen - rekonstrukce bytů - výstavba a rekonstrukce rodinných domů - financování rekonstrukcí.