Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

Maur-Dases, s.r.o. - profesionální servis
Společnost Maur-Dases, s.r.o. poskytuje svým klientům profesionální stavební a architektonický servis. Nabízí kompletní stavby na klíč od úvodní skici a studia přes projekt až po finální úklid staveb. Zaměřujeme se na novostavby rodinných domů a bytů na klíč, rekonstrukce a opravy i půdní a bytové nástavby. Neváhejte je kontaktovat.
Maur-Dases, s.r.o. - profesionální servis
ERGO TRADING CZ s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o. je stavební a obchodní společnost, která nabízí kvalitní a rychlé služby v oblasti výstavby, rekonstrukce a zednictví. Provádí stavební práce v oblasti výstavby bytové, občanské a administrativní infrastruktury a rekonstrukce stávajících rodinných domů či bytů. Sídlo firmy se nachází v obci Sedlečko u Soběslavě, ale působí ...
ERGO TRADING CZ s.r.o.
Výstavba: - pozemní a inženýrské stavby.

Provádí: -stavební práce -novostavby -rekonstrukce -zemní práce DH 112.

Služby: -inženýrské služby v investiční výstavbě -odborný stavební dozor -realizace staveb na klíč.

Stavební firma. Zelná úsporám.

Stavební firma: - rekonstrukce domů a bytových jader - nebytové prostory - stavba rodinné domy.

Naše služby: - provádění staveb rodinných domů na klíč, rekonstrukcí a přestaveb.

Stavební firma: - kompletní stavby na klíč - pozemní stavitelství.

Kompletní realizace staveb: -stavby na klíč, rodinné domy -inženýrské -zemědělské -průmyslové -bytové bytová jádra, koupelny -rekonstrukce -zateplování objektů -fasády včetně oprav -půdní vestavby. Montáž: -sádrokarton -zámková dlažba. Projekční práce, projekty rodinných domků. Prodej: -zateplovací systémy ...

Rekonstrukce domů a chat Stavby rodinných domů Opravy cest Ploty a oplocení Fasádní a zateplovací systémy Topení-voda-plyn, elektroinstalace Zemní, stavební, instalatérské a jiné práce Pokládky zámkových dlažeb Demolice, vyklizení a likvidace suti

Stavební práce od A do Z: - výstavba rodinných domů - půdní vestavby - přestavby bytových jader – luxusní koupelny - fasády - rekonstrukce bytů a kanceláří - pokládka dřevěných a laminátových podlah - montáž centrálních vysavačů HUSKY.

Stavební práce, stavební činnost: - realizace rodinných domů a bytových jednotek na klíč - zateplování budov - půdní vestavby - rekonstrukce koupelen - zámkové dlažby - zednické práce a jiné.

Stavební práce: -stavby na klíč: -rodinné domky -půdní vestavby -nástavby -průmyslové stavby -skladové stavby -stavby pro zemědělce -rekonstrukce: -byty -stavby průmyslové, občanské, zemědělské -zemní práce: -výkopy -základy pro stavby -pokládání inženýrských sítí.

Stavební firma. Provádění staveb, rekonstrukce budov a bytů -hrubé stavby -instalace vody, plynu a elektřiny.

Provádíme: - výstavba rodinných domů - zateplovací práce.

Služby: -stavební -inženýrské. Stavitelství.

Stavební činnost: -provádění staveb -opravy a údržba nemovitostí -zemní práce strojem JCB* -zakládání staveb. Cukrárna: -výroba, prodej.

Stavební společnost, výstavba: - pozemní stavby - rekonstrukce - rodinné domy - větší stavební celky ( výrobní objekty, budovy státní správy) Obchodní oddělení. Pavel Hůla - tel. 602 115 306 Realizace staveb Martin Hujer - tel. 602 291 236

Stavební firma: - provádění staveb, jejich změn a odstraňování - stavební projekce.

Činnost: -výroba betonu, betonárka, -pila, -stavební činnost, -zemní práce.

Všechny stavební práce, rekonstrukce a stavby na klíč.