Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

ERGO TRADING CZ s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o. je stavební a obchodní společnost, která nabízí kvalitní a rychlé služby v oblasti výstavby, rekonstrukce a zednictví. Provádí stavební práce v oblasti výstavby bytové, občanské a administrativní infrastruktury a rekonstrukce stávajících rodinných domů či bytů. Sídlo firmy se nachází v obci Sedlečko u Soběslavě, ale působí ...
ERGO TRADING CZ s.r.o.
Maur-Dases, s.r.o. - profesionální servis
Společnost Maur-Dases, s.r.o. poskytuje svým klientům profesionální stavební a architektonický servis. Nabízí kompletní stavby na klíč od úvodní skici a studia přes projekt až po finální úklid staveb. Zaměřujeme se na novostavby rodinných domů a bytů na klíč, rekonstrukce a opravy i půdní a bytové nástavby. Neváhejte je kontaktovat.
Maur-Dases, s.r.o. - profesionální servis
Nabízíme: - novinku na trhu v oblasti výstavby rodinných domů s a to stavebnicový systém zateplovací stavební blok - snadný způsob výstavby a velice příznivá cena v porovnání s ostatními stavebními materiály.

Stavební práce: -stavby na klíč -komplexní stavitelství -rekonstrukce -demolice -zemní práce rypadlo DH 112, JCB 4CX, JCB 8017, UNC -jeřábnické práce autojeřáb -betonářské práce -kopáčské práce -inženýrské stavby včetně vybavenosti -pokládání dlažby venkovní i vnitřní -zateplování budov včetně fasád. Obchodní ...

činnost: - kompletní dodávky staveb - půdní vestavby - rekonstrukce objektů - novostavby - fasády - instalatérské práce - prodej koupelnových zařízení.

Stavební společnost - zakládání staveb - invest. výstavba - rekonstrukce - jádra bytová - zemní práce

Stavebniny. Prodej: -veškerý stavební materiál -zámková dlažba -střešní krytiny -cement, vápno, štuky, malta -izolační materiál -sádrokartony -okna -dveře -zárubně. Rodinné domy na klíč.

Činnost: Stavební práce - stavby na klíč, hrubé stavby - rekonstrukce, adaptace a údržba staveb - fasády a omítky - rekonstrukce bytových jader a koupelen - zateplení objektů - sádrokartonové vestavby a příčky - zámková dlažba - pokrývačské a klempířské práce Natěračské a malířské práce antikorozní nátěry a nástřiky ocelových ...

Provádí: -novostavby rodinných domů -opravy a stavební úpravy domů -projektování pozemních staveb -sanace vlhkosti a plísní -repase oken a dveří. Činnost: -znalecká a inženýrská -obchodní. Dodavatel stavebního systému DURISOL.

Stavební firma: - dozor staveb, - rekonstrukce, - výstavba.

Služby: - stavební činnost

Stavby-Zahrady. Stavební a zednické práce: -realizace na klíč, údržba -stavby domů na klíč -rekonstrukce bytů, domů -fasádní systémy -základové desky -inženýrské sítě -ploty, oplocení, podezdívky -pokládka zámkové dlažby -chodníky, obrubníky -strojové hutnící práce - další stavební práce dle přání. Zahradnické práce: ...

Naše služby: - developerská a stavební činnost.

Stavební firma: -výstavba rodinné domy. -průmyslové stavby. -občanská výstavba. Práce: -zemní práce. -demolice objektů. Developerská činnost. Betonárna Plazy, tel: 326 330 025 Výroba, doprava: -betonové směsi.

Stavební firma: -rodinné domy -podezdívky plotů -obkladačské práce -fasády -nátěry. Pokládka: -zámková dlažba.

Maloobchod, prodej: - stavebniny - stavební materiál. Stavební firma.

Provádění občanských a průmyslových staveb a rekonstrukcí historických objektů.

Stavební firma. Stavební práce: - rekonstrukce - nová výstavba - veškeré stavební práce.

Nabízíme realizaci fasád a strojních omítek. Stavby rodinných domů. Dále provádíme lité anhydritové podlahy a zateplování fasád. Mezi další nabízené stavební činnosti patří sádrokartonářské práce, dlažby a obklady.

Stavební společnost - realizace pozemních staveb - rodiné domy od spodní stavby přes hrubou stavbu až po realizaci na klíč - rekonstrukce - adaptace bytů - půdní vestavby - venkovní stavby - fasády - zateplovací systémy - stavby oplocení - drenáže - pokládky dlažeb - terénní úpravy atp.

Stavba rodinných domů na klíč.

Provádění stavebních prací.