Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Zakázková výroba: - altány, pergoly - plovoucí podlahy - vestavěné skříně.

Firma STAVBY DAVID s.r.o. má dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebních prací. Naší specializací je výstavba rodinných domů, ale provádíme i stavby hospodářských budov, půdní vestavby, rekonstrukce, zemní práce a také pokládky zámkové i žulové dlažby. Sídlo naší společnosti naleznete ve městě Mnichovo Hradiště, okres Mladá Boleslav. Působíme ...

Stavební firma: - železobetonové monolitické konstrukce - základové desky rodinných domů - zakládání staveb - betonové podlahy - zemní práce.

Služby: - nákladní autodoprava vnitrostátní, mezinárodní - zemní práce - jeřábnické práce - demolice - recyklace stavebních sutí - odbahnění a opravy vodohospodářských objektů Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - průmyslové stavby

Nabízíme systém montovaných dřevostaveb vhodných i pro stavbu svépomocí. Nízkoenergetické a kvalitní provedení s rychlou montáží zaručují, že naše stavby jsou doopravdy ekonomické.

- strojírenská výroba - stavební činnost - výstavba pozemkových stanic - výroba autodílů - CNC obrábění

Dřevostavby - zahradní domy - altány Prodej - stavební materiál

Stavební a klempířské práce, zámkové dlažby, obklady, bytová jádra nebo ploty, má ve svém repertoáru firma Marek Suchý. Sídlíme v obci Studeněves, okres Kladno. Stavební činnost, práce: - přípravné a dokončovací práce - fasády - koupelny, bytová jádra - zámková dlažba - obklady - ploty - klempířské práce. Další služby: - znalecká ...

Výroba, stavba: - filmové a televizní dekorace, kulisy. Výstavba, rekonstrukce: - rodinné domy - nebytové budovy. Služby: - autodoprava.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce, revitalizace objektů - zateplování budov - inženýrská činnost - návrhy interiérů.

Stavební firma. Výstavba: - bytové i nebytové objekty na klíč - zajištění projektové dokumentace a stavebního povolení.

Stavební firma: - novostavby - rekonstrukce - údržba dětských hřišť.

Stavební práce: - fasády, omítky - pokládka zámkové dlažby - obkladačské práce - rekonstrukce objektů - demoliční práce - zakládání staveb.

Stavební práce: - výstavba rodinných domů - hrubé stavby - rekonstrukce budov - fasády - ploty - zámková dlažba - montáž obkladů, dlažeb.

Výstavba: - montované rodinné domy - montované dřevostavby.

Činnost: - výstavba, odbahnění, rekonstrukce vodních nádrží a rybníků - revitalizace vodních toků - tvorba tůní, mokřadů.

Dodávka a montáž - sluneční panely pro ohřev vody, solární panely - tepelná čerpadla - rozvody topení - podlahové topení - krbové vložky, kotle na tuhá paliva.

Rekonstrukce domů, bytů - stavební činnost - výškové práce - rekonstrukce střech.

Člen ZPA GROUP. Vyhledávaní, příprava a vlastní realizace vhodných průmyslových akvizic, které souvisí se strategickým rozvojem skupiny ZPA. Vyhledávání a zavádění nových výrobních technologií. Revitalizace areálů, budov - brownfield. Obchod s druhotnými surovinami. Dělení, demontáž nepotřebných technologií a zařízení. Likvidace ...

Výstavba, realizace, rekonstrukce, přestavby: - občanská výstavba, bytové stavby, rodinné domy. Přípravné práce pro stavby: - výkopové práce, terénní úpravy - demolice, demoliční práce. Zednictví, zednické práce. Dokončovací stavební práce.

Provádíme stavby a rekonstrukce domu-bytu. Fasády, omítky, sádrokartony, zámkové dlažby, ploty. Vše je o vzájemné dohodě.

Stavební firma: - rekonstrukce budov - rekonstrukce koupelen - výstavba rodinných domů - omítky - stavba plotů - instalatérské práce.